Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt most hír keretében gondolod, vagy hogy valaki ide írja minden héten?tudomka958 írta:előző ilyen irányú kérdésem elszállt az éterben ,mint lófing a csatában,ezért újra megkérdezem:nem akar valaki a "B" csapat eredményeiről folyamatosan tájékoztatni minket...?
Igen, nekem rémlik valami erről. Láttam róla azt hiszem egy cikket a hivatalos honlapon még régen.MichaaBee írta:Most olvasom wikin Marc Crosasról:
"Albert Jorquerának az unokaöccse."
Más is tud erről?![]()
Nagyon nagy karrier áll előtte.
Emlékszem anno nyáron kicsit másnapos fejjel, haverral Bogácsi strandon olvastuk a Nemzetisportot, hogy a Barca leigazolt egy tizenéves argentin tehetséget, Lionel Messit... hát, adja Isten, hogy ismét hasonlóan szép történet legyen az övé is, a másnapos fej kicsit megvan most isdanikaa10 írta:Azt hiszem fogunk még róla hallani.miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2000105
Elég nagy tehetség lehet a kiscsákó,ha lehozta az nso is...
Remélem nem tisztességtelen úton -egy zacskó cukorral megkenve- hoztuk,nehogy bünti legyen itt is10 év múlva.
Azt hiszem fogunk még róla hallani.miihii írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2000105
Elég nagy tehetség lehet a kiscsákó,ha lehozta az nso is...
Remélem nem tisztességtelen úton -egy zacskó cukorral megkenve- hoztuk,nehogy bünti legyen itt is
Ez nem igaz, ugyanis ez a tervezet azt tenné lehetetlenné, hogy a 16 évesen amatőr szerződéssel rendelkező Fabregast elvihesse az Arsenal ingyen csak azért, mert ő már profi szerződést ajánlhatdanko94 írta:De az nekünk sem lesz ám jo...Pl ha nézzük Messi esetét, ha nm igazolhattuk volna le 12 évesen akk most kb egy 140 centis srác lenne akiből sztem focista se lett volna...
Nos Platini ugyebár az UEFA elnöke, azaz csak Európára vonatkozna ez a rendelkezés, így aki írta, hogy a jövő Messijei elvesznek majd annak örömmel jelentem, hogy NEM fognak! A többi kontinensről nyugodtan el lehet fiatalon szipkázni a tehetségeket!sjd írta:Platini már dolgozik a ügyön, a tervezet szerint 18 éves korig csak országhatáron belül lehetne klubot váltaniwesterngom írta: Egyébként valóban tenni kellene ez ellen valamit, hogy ne kerüljenek előnyösebb helyzetbe "egyes" országok ligái a fiatal tehetségeink elszipkázásában.
Nem rossz, de mindig ugyanazt csinálja. De ha bejön ugye...Fernando írta:Ügyesen mozog. Pár éven belül remélem látjuk majd a nagycsapat közelében![]()
LINK (Sport.es)
De az nekünk sem lesz ám jo...Pl ha nézzük Messi esetét, ha nm igazolhattuk volna le 12 évesen akk most kb egy 140 centis srác lenne akiből sztem focista se lett volna...sjd írta:Platini már dolgozik a ügyön, a tervezet szerint 18 éves korig csak országhatáron belül lehetne klubot váltaniwesterngom írta: Egyébként valóban tenni kellene ez ellen valamit, hogy ne kerüljenek előnyösebb helyzetbe "egyes" országok ligái a fiatal tehetségeink elszipkázásában.
Platini már dolgozik a ügyön, a tervezet szerint 18 éves korig csak országhatáron belül lehetne klubot váltaniwesterngom írta: Egyébként valóban tenni kellene ez ellen valamit, hogy ne kerüljenek előnyösebb helyzetbe "egyes" országok ligái a fiatal tehetségeink elszipkázásában.