Na egy kis vélemény a fiatalokról:
Jeffren:
Hát nem egy jobbhátvéd

Nem is értem Pepet, ez a húzás nem jött be. Habár nem kaptunk gólt, szóval bevált, de azért a 2. félidőben megmutatta, hogy ő nem védő. Elég jól cselezgetett, hatalmas gólpasszt adott, és sokat robotolt. Azt most nem tudom, hogy NORMÁLIS középpályával mit alkotott volna, mert ez a 3 vkp-s felállás elég gyér volt kreativitás terén... De összességében jól játszott.
Gai:
Egyenlőre csak a hírneve miatt figyelek fel rá... 1 nagy cselt valóban csinált, amikor aztán keresztben ellőtte a labdát, de mást nem. Nagyon törékeny még, simán szerelik a fizikumuk miatt a védők.
Itt egy kérdés ezzel kapcsolatban: Messinek is ilyen fizikuma volt régen? Csak mert akkor még nem néztem Barca meccseket... Tudom, hogy nem vele kéne összehasonlítani, de posztra meg magasságra meg korra megegyeznek kb, - az akkori Messire gondolok, amikor elkezdett játszogatni az első csapatban - és mindegyik nagy cselező hírében áll. Kösz a válaszokat. De eléggé eltűnt a meccs alatt. A City ellen az tetszett, hogy mindig megjátszahtó, de most alig kapott labdát - szintén a középpálya kreativitása lehet a kulcs, a City ellen a Jonathan-Thiago duó jobban irányított, mint tegnap ez a 3-as. Amúgy a társak se neki passzoltak ha lehetett volna, nem is értem.

Maradjunk annyiban, hogy van még ideje nagyot robbantani
Jonathan Dos Santos:
Hát habár csak 10 percre állt be, nekem megint nagyon imponáló játékot mutatott

Mindig megjátszható volt, és érezhetően javult a játékunk a beállta után. Nem is értem miért nem lehetett kezdetni, vagy hamarabb becserélni. Nekem nagyon tetszik a játéka, pontos és kreatív - ezt az előszezon alapján mondom, nem a 10 perc után

. Remélem az Afrika-kupa alatt bekerül többször a csapatba, mert nagyon nagy tehetségnek tartom, és kéne fejlődnie is. Benne teljes mértékben Barca szintű irányítót látok, - akárcsak Thiagoban - csodálkoznék ha nem futna be nálunk karriert. Amúgy látom az irányítók tényleg ezt a Nike cipőt használják

Ini, Cesc, ő is már...

Kíváncsi lennék Thiago is váltott-e erre a surranóra