Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez az ami igazán "imponált" nekem.Rivaldo11 írta: benne megvan a mersz, hogy keresse az 1-1 elleni szitukat.:
Nemkell mindent most belekeverni mert eljutnánk innen a világ végére összehasonlításokkal meg efélékkel. A játékát viszont szerintem nem túlzás szerencsétlenségnek nevezni, de igazad van. Még csak 17 éves és nagy lehetőség áll előtte, és jól mozgott de konkrétan 1-2 középre passzolt labdán kívül a LÁMPALÁZ MIATT nem volt jó megoldása, ha nem fog izgulni jó lesz. De attól még hogy fiatal ma este nagyon gyenge volt (ahoz képest hogy a többi vele egykorú hogyan túllépett az izguláson és milyen jót játszott, lehet ha ők nincsenek én is azt mondom hogy jól mozgott)Bányász írta: vale!
Szerintem egy kicsit erős szerencsétlenségnek nevezni a játékát.Tudod mi a szerencsétlenség?Az,h Alves beadásainak 90 százaléka az első emberben elhal.Na az szerencsétlenség.
De az,h egy 17 éves srác pár szitut elizgul az nem szerencsétlenség sztem.Én csak a jóra emlékszem és volt belőle bőven.
Mi lenne?:) Megint csak reményeim szerint együtt fognak szerepelni, ki volna jobb példa Xavinál vagy Puyolnál?ab1daL írta: És a mostaniakkal akkor mi lesz?Puyol és Xavi se még annyira idős. Igaz kérdés mit értünk pár év alatt.
És a mostaniakkal akkor mi lesz?Guardiola írta:Azért vegyétek figyelembe, hogy ő a legfiatalabb mindközül szóval valahol természetes is, hogy könnyen esik. Szerintem a legkreatívabb és legrobbanékonyabb a fiatalok közül.Forcabarca8 írta:ahogy slither is írta, gai könnyen esik. gyenge nagyon. kretív, jól cslez,de ennyi. majd meglátjuk mi lesz belőle...
De a többiek is nagyon tehetségesek öröm látni, hogy továbbra is ilyen magas szinten van az utánpótlás. Pár év és néhányan azokból akiket ma láttunk első osztályú játékosok lesznek akik reményeim szerint címekhez segítik a Barcelonát.
Azért vegyétek figyelembe, hogy ő a legfiatalabb mindközül szóval valahol természetes is, hogy könnyen esik. Szerintem a legkreatívabb és legrobbanékonyabb a fiatalok közül.Forcabarca8 írta:ahogy slither is írta, gai könnyen esik. gyenge nagyon. kretív, jól cslez,de ennyi. majd meglátjuk mi lesz belőle...
Én meg azt mondom Ők is jók voltak.Slither írta:Nekem nem tetszett annyira, próbálkozik, erőlködik, de egy kis érintéstől is elesik, és nagyon pontatlan, még nagyon sokat kell érnie.Bányász írta:Gai nagyon ígéretes.Bár ezt ugye eddig is tudtuk de ma egészen biztatóan játszik.Nagy focista válhat belőle.
Kicsit sajnálom,h Őt nem tartotta az első csapatnál Pep de reméljük ami késik nem múlik.
Vele ellentétben Thiago és Dos nagyon jól nyomták. Jó labdákat osztottak, jó lövéseik vannak (főleg Jonathannak), nagyon hasznosan játszottak.
Muniesából ma sokat azért nem láthattunk. Nekem inkább még Thiago-é tetszett. Jól készít elő, és a befejezésekre is odaér.Sanama írta:Egyetértek.Bányász írta:Gai nagyon ígéretes.Bár ezt ugye eddig is tudtuk de ma egészen biztatóan játszik.Nagy focista válhat belőle.
Kicsit sajnálom,h Őt nem tartotta az első csapatnál Pep de reméljük ami késik nem múlik.
Gai,Dos Santos, Muniesa,Jeffren játéka kiemelkedő volt szerintem!
Egyetértek.Bányász írta:Gai nagyon ígéretes.Bár ezt ugye eddig is tudtuk de ma egészen biztatóan játszik.Nagy focista válhat belőle.
Nekem nem tetszett annyira, próbálkozik, erőlködik, de egy kis érintéstől is elesik, és nagyon pontatlan, még nagyon sokat kell érnie.Bányász írta:Gai nagyon ígéretes.Bár ezt ugye eddig is tudtuk de ma egészen biztatóan játszik.Nagy focista válhat belőle.
Szerintem minden fiatal nagyon jól játszott, de Gai 1 szerencsétlenség volt, nem azt mondom h ez a tudása egyszerűen izgult vagy nem tudom de ha Jeffren játszik a bal szélen akor sztem nyerünk. Gai teljesen használhatatlan volt. De a Thiago(?) és a mésik srác középen hihetetlen jól játszottak feledtették Xavit és IniestátBányász írta:Gai nagyon ígéretes.Bár ezt ugye eddig is tudtuk de ma egészen biztatóan játszik.Nagy focista válhat belőle.
Köszi szépen!!!!!!!!Mostmár remélem jó estém lesz Visca el Barca Foreverkanty írta:http://www.sport.ro/livekrisz22 írta:Segitsetek légyszí nekem egy jó minőségben szeretném nézni ma a Barca mecset honnan és mit kell leszedjek!!!!!!!!!4Légyszí segitsetek
Itt tudod nézni vagy töltsd a Sopcast-ot és akkor kapsz itt linket:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
http://www.sport.ro/livekrisz22 írta:Segitsetek légyszí nekem egy jó minőségben szeretném nézni ma a Barca mecset honnan és mit kell leszedjek!!!!!!!!!4Légyszí segitsetek
jaaaaaa!!! oké, bocsi, ezt féleértettemMikaos írta: Én Pedro-t már tuti első csapat-tagnak tartom, azért nem írtam őt![]()
Jeffren-nek még bizonytalan a helyzete, és kiváló versenyhelyzet teremtődne, ha Assulin is jól játszana.
Hát az látszik, hogy Guardiola a hiányposztokon próbálgatja a fiatalokat. Ha minden poszton egy beválik az már nagyon jó.Mikaos írta:További 4 fiatal játékos került a ma esti meccs keretébe.
Marc Bartra (CB), Montoya (RB), Thiago (AM), Assulin (LW...vagy RW is?).
Thiago-ban van fantázia, ezt láthattuk is pár meccsen: tetszett, hogy lát a pályán.
Assulin eddig meg pont ennek az ellenkezőjét bizonyította, de remélem, hogy ma este összekapja magátNem ártana, ha Jeffren-nek akadna egy vetélytársa...
Én Pedro-t már tuti első csapat-tagnak tartom, azért nem írtam őtpalesz77 írta: ott va Pedro vetélytársnak![]()
![]()