Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nincs róla képed?CFirpo3 írta:Tudtátok, hogy Thiagonak van testvére és ő is a Barcában játszik?![]()
Tavaly a Cadete A-ban szerepelt, 93-as és ő is középpályás.
Rafael Alcantarának hívják.
CFirpo3 írta:Tudtátok, hogy Thiagonak van testvére és ő is a Barcában játszik?![]()
Tavaly a Cadete A-ban szerepelt, 93-as és ő is középpályás.
Rafael Alcantarának hívják.
ja. gondolom arra értettefcjoc írta:Szerencsések vagyunk, hogy ennyi saját nevelésű labdarúgó képes már ezen a szinten is helyt állni, azonban dacára a kiváló hozzáállásuknak és játékuknak, mindegyikük a saját csapatánál kezdi meg az új szezont.
ezt mire értette pep? hogy nem marad senki a felnőtteknél?
Nekem is egyre jobban tetszik amit mutatnak.Rivaldo11 írta:Zseni lesz a két srác. Legalábbis én nagyon sokat látok bennük. Remélhetőleg a szakmai vezetés is.
na, itt van, ha valakit érdekel. 3:12 körül. amúgy Dos Santos bombája előtte van, ott hallgassátok meg a kommentátortpalesz77 írta:Thiago:
Volt egy iszonyatosan nagy lábdája asszem Alvesnek adta: Ott állt a 16-oson belül, 2 védővel farkasszemet nézett, és bokából úgy darajzolta a befutó Alves lábára![]()
palesz77 írta: oké, javítom(látom megfogott a mondandóm lényege![]()
)
oké, javítom(látom megfogott a mondandóm lényegeCFirpo3 írta:Pontosítanék, mert már nem először látom, hogy 17 évesnek írják.palesz77 írta: Gai: de még csak 17.
18 éves már. 1991 04. 09.-én született.
Bocs, csak zavarni szokott, amikor valakinek elírják az életkorát.
Pontosítanék, mert már nem először látom, hogy 17 évesnek írják.palesz77 írta: Gai: de még csak 17.
Teljesen egyet értek veled, szerintem Jeffren volt a mecs legjobbja , Gai pedig néhol Messire emlékeztettet.palesz77 írta:...
Mindemellett Abraham már 23 volt, míg Montoya csak 18, úgyhogy bőven van még ideje, ráadásul a többi felkészülési meccsen jól mozgott.CFirpo3 írta:Abraham ha jól tudom középpályás, Montoya pedig jobb hátvéd. Egyébként Abraham már eligazolt.menczel írta:Montoya kivételével minden fiatal m,egállta a helyét. Nem is értem hogy került ő elörébb a rangsorban mint Abraham.
Abraham ha jól tudom középpályás, Montoya pedig jobb hátvéd. Egyébként Abraham már eligazolt.menczel írta:Montoya kivételével minden fiatal m,egállta a helyét. Nem is értem hogy került ő elörébb a rangsorban mint Abraham.