Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

hát kíváncsi leszek. a füstje nagy, remélem a lángja is az leszZS10 írta:GAI ASSULIN, AZ IZRAELI MESSI:
http://www.youtube.com/watch?v=vI9J5COUW0o
http://www.youtube.com/watch?v=db-C0_ruw5A
![]()
![]()
Ennek a mondatnak nagyon tudtam örülni.Remélem a nyári felkészülési meccseken sokat látjuk játszani ezt a triót és mind3 srác megragad az első csapat keretében.Azonban a katalán SPORT állítása szerint a legtöbb esélye nem nekik van a Pep-Teamben való megragadásra, hanem Muniesának, Thiagónak és Gai Assulinnak.
Őt valóban kifelejtettem, bár egyáltalán nem biztos h még tervezik felhozni. Az lehet h baromi tehetséges, de lehet jobb ha most még az Atleticben játszik egy évet, de attól idén nyárom még kaphat egy kis továbbképzést Puyoltól és Piquetől.Forcabarca8 írta:noname: csak muniesát hagytad ki, sztem. őt remélem látjuk majd az előszezonban.
Igen, engem is!CFirpo3 írta:Engem Pedro nagyon meggyőzött, remélem, h hosszabbítanak vele és komolyabban fognak vele számolni a következő szezonban.
Pedro és Jeffren már a tavalyi előszezonban is a "nagyokkal" készült az új idényre, szerintem ez most is így lesz.noname írta:Akiket szeretnék majd látni az előszezonban, azok Jeffren és Pedro, mind2en tehetségesnek tűntek,bár ahhoz több játékidő kell h bizonyíthassanak.
VS- remélem ezentúl marad a B csapatnál, mert az enyhe kifejezés h gyengének tűnt.
Szerintem Victor Sánchez lesz az új Oleguer.menczel írta:Pedrot hoznám csak fel a nyáron. Jeffren pedig mehetne kölcsönbe. A nagy kérdés hogy hogyan tudnának feltünés nélkül megszabadulni Victor Sancheztől mert ha meglátom azt a tunya képét sirva tudnék fakadni.
Az viszont nagyon nem mindegy hogy Pedro ballal adja be a szögletet arról az oldalról!
Így van. Szóról-szóra igazad van.Mikaos írta:Nekem nagyon bejött Muniesa játéka.
Ahogy beállt, egyből magabiztos volt. És ez nagyon fontos egy védőnél.
A becsúszása nem ért pirosat, másrészt ilyet csinál bármelyik védő. Utálom, mikor egy bíró elszúrja az ünneplést, és egyben elszúrja egy fiatal gyerek lelkesedését.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, amikor a (nagyon) fiatal Messit kiállították ellenünk. Szégyen, gyalázat. Bírók rá vannak állva a fiatalokra.
Én észre sem vettem, de mindjárt rálesek, mert ezen igencsak nagyot mosolyogtam örömömben, mennyire komolypalesz77 írta:amúgy feltűnt valakinek, hogy jobbról a szögletet balla, míg balról jobb lábbal végezte el?picit kétlábas