Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem nem is Xavi Torresre gondolt.lui1698 írta:A Malaga nem esett ki én úgy tudom.Fernando írta:Jah ezt is hallottam. Kár, hogy nem az első osztály valamely csapatához ment. Mondjuk Tenerife, vagy Xerez. Legalább láttuk volna játszani.
Abrahamról beszéltem, aki a Cádizba igazolt.lui1698 írta:A Malaga nem esett ki én úgy tudom.Fernando írta:Jah ezt is hallottam. Kár, hogy nem az első osztály valamely csapatához ment. Mondjuk Tenerife, vagy Xerez. Legalább láttuk volna játszani.
A Malaga nem esett ki én úgy tudom.Fernando írta:Jah ezt is hallottam. Kár, hogy nem az első osztály valamely csapatához ment. Mondjuk Tenerife, vagy Xerez. Legalább láttuk volna játszani.
Na. Azért X.Torres 23 lesz nemsokára, azért nem véletlen, hogy eddig nem sok sót evett meg sehol. A Malaga pont jó lesz neki. Abraham múlt már 23 őérte sem kár. Az igazán nagy tehetségek, akiknek reális esélyük van alapemberré válni a Barcában már tizenévesen bontogatják szárnyaikat, lásd Ini, Messi, Bojan (vagy aki a jövőre nézve lehet majd az, pl: Thiago, Gai vagy Muniesa). 23 éves fejjel nem fog akkora fejlődésen keresztülmenni, hogy akárcsak Guddyt is stabilan kiszorítsa.Leomessi14 írta:Neeeee
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/barcelona/
Ez meglepett.Pedig neheny ev mulva akar alapember is lehetett volna
Jah ezt is hallottam. Kár, hogy nem az első osztály valamely csapatához ment. Mondjuk Tenerife, vagy Xerez. Legalább láttuk volna játszani.LM10 írta:Nekem sem tűnt fel úgy Xavi Torresen semmi...Ahogy Abrahamon sem aki szintén távozott(Cadiz)
azért mert most játszott két meccset a nagyoknál?Leomessi14 írta:Neeeee
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/barcelona/
Ez meglepett.Pedig neheny ev mulva akar alapember is lehetett volna
Hát az eddigi teljesitménye alapján 1-2M-t sem adnék érteCFirpo3 írta:Mondjuk egy sima csere pénz nélkül?MichaaBee írta:Az mekkora buli lenne, ha VS-t bevonnánk a Filipés transzferbe.![]()
![]()
![]()
Na, most komolyan... az tényleg jó lenne, meg lehetne vele spórolni 1-2 millát.
most néztem, hogy kölcsönadták a West Ham-nek.Fernando írta:Off: Azért Mancini elég sokat mutatott a Romaban. Jo kis játékos
Mondjuk egy sima csere pénz nélkül?MichaaBee írta:Az mekkora buli lenne, ha VS-t bevonnánk a Filipés transzferbe.![]()
![]()
Mint mindig mostis katalán a forrásom. Msot nem emgyek fel megnézni, hogy a SPort vagy a MD volt-e.TZS írta:Hol olvastad ezt a hírt? Vmi forrás....menczel írta:EZAzzzzz Vicztor Sanchez átadólistán van!!! Hálisten
Nem hiszem, h annyira gyengülne, mert játékosok kerülnek fel a nagy csapatba onnan, de ezzel egy időben oda is bekerülnek nagyon tehetséges fiatalok.barca0417 írta:Sánchez jó cserealap lenne mondjuk Filipéért. amúgy jó lenne, ha nem gyengülne nagyon az Athletic és jövőre is eséllyel indulnának a feljutásért.
Hol olvastad ezt a hírt? Vmi forrás....menczel írta:EZAzzzzz Vicztor Sanchez átadólistán van!!! Hálisten