Már bocs de Hleb a világ egyik legjobb játékosa!Jeffren pedig csak egy tehetséges fiatal.Hleb mivel a játéka a kiszolgálás, emiatt nehezebb hozzászoknia a csapat játékához, mint másoknak, de azért láthattuk h amikor bejött csereként nemegyszer fel tudta pörgetni a támadójátékunkat.Teljesen jól látod!! Számomra mint már többször is írtam, érthetetlen, hogy az általad is fenn említett fiatalok miért nem kapnak több lehetőséget legalább csereként. Nekem semmi bajom Hleb-bel, DE! az ő posztjára Jeffren tökéletesen megfelelt volna, mert zömmel csak csereként kap lehetőséget a fehérorosz is.
Bojan érthetetlen módon szintén a fiatalok sorsára jutott, nem csodálom, hogy nem megy neki önbizalom és játék hiányában!!
Evvel szemben Busquets viszont kihagyhatatlan a csapatból, pedig Yaya és Keita azért klasszisokkal jobb és tapasztaltabb vkp. nála. Arról nem is beszélve, ha vissza tér Gabi Militó a helyére Puyi mellé középső védőnek, Markquez akár feljebb is tolódhat válogatottbeli helyére vkp.-nek.
Szóval, ha eljön a bőség zavara védelemben kíváncsi vagyok Pique és Busquets mennyi játéklehetőséget fognak kapni.
Busquets pedig egyáltalán nem voolt kihagyhatatlan a csapatból.KEzdő főleg a gyengébb csapatok ellen volt, Toure volt szinte minden komolyabb meccsen a kezdőnk.

Nagyon jó h sok a tehetséges fiatalunk, de nem szabad túlzásokba esni!
Ez pedig egy korábbi hszhez:Victor Sanchezhadd menjen ahova lát.Pep kb 5 poszton próbálta ki és mindegyiken látványosan [auto_cenzúra] volt!NEmhiába került ki az első csapat közeléből.Az lehet h a harmadosztályba elmegy, de látszott rajta h egyszerűen nincs meg a tehetsége ahhoz h a nagyoknál maradandót alkosson!