Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
jaja majdnem, zsófiaFernando írta:Énis remélem, hogy marad. Esetleg egy kölcsönszerződés lehet hogy jót tenne neki, fejlődhetne fizikálisan is, de csakis spanyolországba!TZS írta:Reméljük h okosak annyira, h nem engedik el Assulint (és vele együtt akármikor is Thiagot, és a többi fiatal tehetséget), nehogy úgy járjunk már mint Fabregassal!
Amugy neharagudj TZS de nevettem a nevedenTudom bunkóság meg illetlenség gondolom a neved monogramja a TZS, csak mi a taknyos zsebkendőt hívjuk így, de tényleg csak a humor kedvéért írtam le, gondolom zsolt ugye?
![]()
Énis remélem, hogy marad. Esetleg egy kölcsönszerződés lehet hogy jót tenne neki, fejlődhetne fizikálisan is, de csakis spanyolországba!TZS írta:Reméljük h okosak annyira, h nem engedik el Assulint (és vele együtt akármikor is Thiagot, és a többi fiatal tehetséget), nehogy úgy járjunk már mint Fabregassal!
Ez a Sport mennyire megbízható?Replay írta:A Sport arról ir, elképzelhető, hogy hamarosan távozik Gai Assulin, aki iránt több angol klub érdeklődik.
Na ez most sokkolt.Replay írta:A Sport arról ir, elképzelhető, hogy hamarosan távozik Gai Assulin, aki iránt több angol klub érdeklődik.
És Gai végigjátszotta a meccset megint.FCBarca88 írta:Két tizenegyest is megfogott Mino, azért ez nem semmi, mégha van az a mondás hogy a 11est csak elrontani lehet.
11. a csapat 13pontal. Örülök hogy Luis Enrique edzi a csapatot, jó érezni hogy a régi nagyok kötődnek a klubhoz
Ne tévesszünk topicotValdés1 írta:A barca B kapusa hány éves? és szerinted lehet egyszer Valdés utodja?
Így már helyes a felvetés. Mivel ő már a felnőtt csapatnál volt, csupán nem maradhatott.Bányász írta:
Jó nyílván...de nyílván a B csapatos meccsek és az edzések alapján dőlt el ki kap lehetőséget az előszezonban.És a lehetőséget megkapta Jeffren is.
Az én és sokan mások véleménye alapján Jeffren igen jó teljesítményeket nyújtott azokon a meccseken.
Így még mindig marad a kérdés vajon miért nem Ő?
Jó nyílván...de nyílván a B csapatos meccsek és az edzések alapján dőlt el ki kap lehetőséget az előszezonban.És a lehetőséget megkapta Jeffren is.torrestoni írta:Buta kérdés. Nyilván az edzések, és a B csapatos meccsek alapján...Bányász írta: ...
Nem is értem mi alapján dőlt el,h kit hoznak fel...
Hát igen, ez biztos.torrestoni írta:Buta kérdés. Nyilván az edzések, és a B csapatos meccsek alapján...
Buta kérdés. Nyilván az edzések, és a B csapatos meccsek alapján...Bányász írta: ...
Nem is értem mi alapján dőlt el,h kit hoznak fel...
Nem könnyezném meg ha elmenne.De az tény,h jobban örülnék ha Pedro v V.Sanchez helyett ő lenne fent.szajko írta:Nem lenne szabad elengedni hülyeség jó játékos nagyon szerintem,de ha elmenne(remélem nem),akkor 10-15 millió alatt ne engedjük el!gekkodan írta:Jeffrenért harcba szált a Fiorentina mellett a Celtic is. A srác apja, aki egyben a menedzsere is, azt nyilatkozta, hogy a Barca engedélyt adott nekik a távozásra.
Nem lenne szabad elengedni hülyeség jó játékos nagyon szerintem,de ha elmenne(remélem nem),akkor 10-15 millió alatt ne engedjük el!gekkodan írta:Jeffrenért harcba szált a Fiorentina mellett a Celtic is. A srác apja, aki egyben a menedzsere is, azt nyilatkozta, hogy a Barca engedélyt adott nekik a távozásra.