Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem rá gondolsz:Olivier Moussima Ebongue . Csak ő még nagyon fiatal és még a B-csapattól is messze van, 94-es születésű. magas, fekete srác.sadudetam írta:Hali
Tud valaki a Barca utánpótlás csapataiból egy olyan srácról aki kiemelkedik a többiek közül?
Mert állítólag van egy kis fekete srác. Csak nem tudom a nevét.
Előre is köszi
Hát ahogy hallottam, Gai Assulin, Thiago üti a plafont, Jeffrennel és Victor Vazquezzel együtt!!sadudetam írta:Hali
Tud valaki a Barca utánpótlás csapataiból egy olyan srácról aki kiemelkedik a többiek közül?
Mert állítólag van egy kis fekete srác. Csak nem tudom a nevét.
Előre is köszi
Igen,ugyanarról a Pedro-ról van szó!Amikor nem kerül be Pep keretébe,akkor lemegy az Atleticbebarca0417 írta:lenne egy kérdésem. Aki a főoldalon lévő cikkben szerepel Pedro a B csapat összeállításában, az ugyanaz aki a felnőttbe (is?) játszik? mert más Pedro-ról nem tudok, viszont ott meg középpályásnak van írva elvileg.
megtudja valaki mondani?
Nagyon szépen köszönöm.....és mégeccer bocs a buta kérdésemértLatya írta:I'm a legend itt a link a B csapat tabellájához: http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... ligaB.html
Innen szerintemI'm a legend írta:Honnan szeded ezeket az infokat??FCBarca88 írta:Barça Atlètic, 2
UD Alzira, 1
6. mérkőzés veretlenül. Szép teljesítmény, kár hogy a B csapatról nincsenek itt hírek.Előre is köszi.....
jah és azt nemtudod véletlenül h jelen pillanatban a tabella hányadik helyén állnak a fiatalok??ezt is köszi
Honnan szeded ezeket az infokat??FCBarca88 írta:Barça Atlètic, 2
UD Alzira, 1
6. mérkőzés veretlenül. Szép teljesítmény, kár hogy a B csapatról nincsenek itt hírek.
Méghozzá Pedro rúgta az első gólt.FCBarca88 írta:Barça Atlètic, 2
UD Alzira, 1
6. mérkőzés veretlenül. Szép teljesítmény, kár hogy a B csapatról nincsenek itt hírek.