Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1. El akart menni, sírt a szája.Nero. írta: Egy darab bakija nem volt a Barcában, a többi nem érdekel. Én meg attól hányok ha valaki ostobának nevezi a klub valaha volt legeredményesebb edzőjét, ha a csapat második legfontosabb emberét szidja minden alkalommal, ha egy BL-nyolcaddöntő előtt azzal fenyegetőzik hogy mindenkit meghív piálni ha nyerünk, ha elakarja adni Messit stb. stb.![]()
off: Messit ő nem adná el, pont hogy cinikusan jegyzi meg ha valaki emlegeti. Én adnám el.Nero. írta:Egy darab bakija nem volt a Barcában, a többi nem érdekel. Én meg attól hányok ha valaki ostobának nevezi a klub valaha volt legeredményesebb edzőjét, ha a csapat második legfontosabb emberét szidja minden alkalommal, ha egy BL-nyolcaddöntő előtt azzal fenyegetőzik hogy mindenkit meghív piálni ha nyerünk, ha elakarja adni Messit stb. stb.csababarca írta:Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.![]()
Egy darab bakija nem volt a Barcában, a többi nem érdekel. Én meg attól hányok ha valaki ostobának nevezi a klub valaha volt legeredményesebb edzőjét, ha a csapat második legfontosabb emberét szidja minden alkalommal, ha egy BL-nyolcaddöntő előtt azzal fenyegetőzik hogy mindenkit meghív piálni ha nyerünk, ha elakarja adni Messit stb. stb.csababarca írta:Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.
Kár, hogy a Barcelonánál az eredménykényszer miatt ez a "hosszútávosdi" nem igazán fér bele.S.Agüero írta: hosszútávon jobban járunk vele szerintem.
Vladeshez biztosan, Valdeshez nem, mert a spanyol is jó volt lábbal és képes volt óriási bravúrokra, de ugyanakkora bakikra is.Kash írta:Azért Vladeshez hasonlítani szerintem hülyeség.Nero. írta:Valdes 2
#missuclaudio
Én a Barcás Bravo-t sírom vissza,nem a cityset.csababarca írta: Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.
Kár hogy azt a brutál képességét nem mutatja meg csak ritkán.... bár még mindíg nem tudom miért kell ennyire isteníteni, mert az asztalra eddig keveset tett le...csababarca írta:Amíg ilyeneket csinál nem lehet komolyan venni, hiába brutális képessègű kapus.
Mondjuk az ilyen missu bravo féle dolgoktól hányok, látva a chilei is mit művel a cityben.
igaz hogy nem volt egy hajszálpontos passz, de ha busi előbb megnézi hogy hova megy a labda, és utána bámészkodik, simán elkerülhető lett volna.S.Agüero írta:MAtS-párti vagyok, de szerintem is benne volt az első gólban. Hasonló este volt, mint a Bilbao ellen, ugyanúgy benne voltak mindketten, 50-50. Másodikat meg bravúrral lehetett volna védeni, ez van.