2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nos, az idő relatív. Hány év telt el eredmény nélkül? A Busi-féle középpálya mit termelt az elmúlt években? Én nem tízéves építkezést akarnék gyerekekkel,hanem azt, hogy ne a 30+os játékosoktól várjuk,hogy majd jövőre BLt nyerjenek. FDJt posztján játszatni és kicsit hozzászabni a középpályát nem több év, hanem egy felkészülési időszak kérdése. Mindegy,hogy mi szurkolók mit rinyálunk eredményekért, elhúzott mellettünk a foci,mégis nézzük a meccseket, a szájkarate ellenére baromi türelmesen. Szóval volt és van is ideje a klubnak. Viszont,ha továbbra is ilyen ügyesen manőverezünk, eladjuk FDJt és a végén nem jön Kessié, az megint egy vicces középpálya lesz.
Alapvetően ezzel egyetértenék, elég sok bajt okozott eddig,hogy pénzzel és előnytelen szerződésekkel magunkhoz láncoltuk az embereket,ahelyett,hogy elfogadtuk volna,hogy játékosok jönnek és mennek, a kapott pénzből pótolni és alkalmazkodni kell.
Én bőven a távozása mellett vagyok, de csak az anyagiak miatt. Azért szerintem nem középszer, amit hozott, még így idegenhonosan is stabilan jó volt, időszakonként akár klasszis szinttel. Egyszerűen peche van, hogy van két zsenink, az előző és alighanem a következő Golden Boy, akik talán már most jobbak az itteni rendszerben nála, de hogy a koruknál fogva pillanatokon belül jobbak lesznek, az tuti.visca el barca írta: ↑2022.06.13. 19:46:54Pedig akkorat nem jatszott eddig h ne lehetne potolni. Egy erős kozepszer amit eddig letett az asztalra.
Pedig akkorat nem jatszott eddig h ne lehetne potolni. Egy erős kozepszer amit eddig letett az asztalra.
Nem is téged kell meggyőznie. Eladjuk az életbe nem lesz pótolva, ahogy a helyzet most kinéz.
Sorry, nem a Sport, hanem a Mundo írta.visca el barca írta: ↑2022.06.13. 06:33:04Nem tudom utobbit honnan veszed, standard kezdo, iden volt a cityben 50 meccse.
Jelenleg ennél sokkal bonyolultabbnak tűnik a helyzet, vagy annyira jól titokban zajlanak az előkészületek a jövővel kapcsolatban, hogy semmi érdemleges infó sem szivárog ki a székházból.
Tudom, hogy ez nálunk nem számít, de Bernardo Silva jobboldalon szokott játszani, ahol nálunk Pedri.
Anyagilag biztosan jobban járna. Több mint a dupláját kapná az itteninek, a MU legjobban fizetett játékosa lenne megelőzve CR-t, Sanchot és Rashfordot. Ami visszatartható lehet, hogy az angolok nem indulnak jövőre a Bl-ben.Kovbal88 írta: ↑2022.06.12. 22:37:51Nagyon nagy butaság lenne De Jong részéről a távozás. Legalábbis, ha a Mu-ba megy.
Barcelona, ha képes összekapni magát 3-4 új igazolással és persze a jelenlévőkkel, már óriásit tudna előre lépni, akár címért is harcolhatna. Míg a vörös ördögök, hiába költik a pénzt az elmúlt években, hol előre lépnek egyet, hol hátra kettőt, az új edző se biztos, hogy be fog válni, a City-t és a Liverpoolt kizárt, hogy le tudnának győzni, és akkor még ott a Chelsea. Szakmailag semmiképpen se lenne előrébb, maximum anyagilag, és az is kérdéses, ennyi kidobott pénz után, Manchesterben.
Szóval a helyében maradnék még egy évet, aztán döntenék, a hogyantovábbról
Egyáltalán nem írtam olyat, hogy utálom Busit.
Baromi erős középpálya lehetne, csak továbbra is úgy gondolom, hogy amit Frenkie ITT tud adni, azt egy nála alapvetően gyengébb képességű, de ideillőbb játékos is kb lehozná. Nem ismerem Nevest, csak mostanában láttam 1-1 félidőt vele, de akár ő is, és akkor legalább lenne Busquetsnek alternatívája, mert Xavi őt jobbnak látja oda. És ezzel az utált Busit is többször láthatnád páláyn kívül, win-win szitu mindenkinek. Ha nem lenne anyagi gond, nyilván ettől még maradhatna, mert nekünk mindegy, hogy máshol jobb lehetne, ha azért itt is remek. De ha kapunk érte 100 misit, plusz a fizukban is komolyan spórolunk, és kb pótoljuk meg kijön belőle vagy még egy nagyobb név, (legyen most Neves és Raphinha) vagy 2-3 kisebb, akkor sajna szerintem nem lennénk hátrébb, sőt, sok szempontból előrelépés lehetne (Busi kiszorítása, számszerűleg több minőségi ember, regisztrációk megkönnyítése).
Nem hiszem, hogy egy Pedri - FDJ - Gavi középpálya esetén Frenkie kakukktojás lenne.
Nyilván ebben is van valami, csak mondjuk ha a középpályát nézzük, van 2 játékos (nem Busquets), aki magas szinten űzi a mostani játékot, talán magasabban, mint FDJ, de már az is baj, hogy Gavit egyáltalán össze lehet vele mérni 17 évesen az itteni rendszerben. Tehát akkor ha már a játékosokhoz kellene igazítani a taktikát, akkor is FDJ lenne szerintem a kakukktojás. (Remélem, jól értettem, amit írtál.)Jack Napier írta: ↑2022.06.04. 12:11:38Btw., ennél rosszabb hozzáállás kevés van a versenysportban valamelyest a tapasztalat is mondatja velem.
Gondolok arra, hogy nem a taktikát alakítod a játékosokra hanem a játékosokat a taktikához.
Nyilván hosszútávon bejöhet a az első opció de ha eredménykényszer van akkor nem hiszem, hogy ez lenne a jó megoldás...
Btw., ennél rosszabb hozzáállás kevés van a versenysportban valamelyest a tapasztalat is mondatja velem.
Szerintem neki lesz ez jobb, nem nekünk. A PL-hez illik a stílusa is, bírja az iramot, több helye lesz. A United szerintem top3 csapat lesz jövőre, és pont a középpálya lyukas náluk már két éve, Frenkie lesz az egyik fontos kirakósdarabka, ha tényleg oda megy. Egy jó védőt igazolnak, meg esetleg előre jobbra valakit, és szerintem már előzik is a CFC-t. Egy évet meg kibír az EL-ben vagy a CL-ben.bunga írta: ↑2022.05.16. 17:35:24Frenkie eladásáról sok szó esik a Club szempontjait firtatva. Senki se beszél a dologról Frenkie szempontjából. Neki első szándékúan miért lenne jobb Manchesterben lakni, az angol bajnokságban játszani, ráadásul egy olyan lecsúszott csapatban, amelyik kérdés, hogy vissza tud-e kapaszkodni, továbbá nem tudhatja, hogy be fogják-e fogadni a csapattársai? Extra jó szerződés kellhet ahhoz, hogy mindezt a negatívumot kompenzálja.