2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet hülyeség, de nem valahogy úgy van, hogyha nem tudom én hány meccsen pályára lép valaki, akkor nem játszhat máshol, így a tarcsiban sem. Emlékezzetek vissza Bojanra. Vólt róla szó, hogy télen esetleg kölcsönadjuk, aztán játszott még párat és akkor mondták is, hogy na most már nem lehet kölcsön adni, mert túl sokat játszott.Fernando írta:Sztem akinek profi szerződése van a nagy csapattal nem játszhat más csapatban. Ez érvényes a korosztályos csapatokra is. Én így tudomBányász írta:Hány körös a rájátszás a harmadosztályért?
Remélem behúzzák a srácok.
Ez hülye kérdés lesz de nem játszhatnak vissza emberkék?
Sztem akinek profi szerződése van a nagy csapattal nem játszhat más csapatban. Ez érvényes a korosztályos csapatokra is. Én így tudomBányász írta:Hány körös a rájátszás a harmadosztályért?
Remélem behúzzák a srácok.
Ez hülye kérdés lesz de nem játszhatnak vissza emberkék?
tejóisten..davi10 írta:Nem tehetségtelen a gyerek...Barcaforever írta:Sosem hallottam róla. Olivier Moussima
http://www.youtube.com/watch?v=Q4tL_4Dy ... re=related
Jól jönne az első csapatba is
Nem nagyon ismertem a srácot, azért segítségül hívtam Youtube barátomat!Elég ügyesnek tűnik a srác!De nagyon fiatal még!Neki szerintem még minimum 2 év kell mire bemutatkozhat majd a nagycsapatban!LG írta:Én néztem pár meccset az U17-s EBn, de nem esett le, h az Thiago a mi Thiagonk(mert itt mindig Alcantraként emlitették), csak a döntőbe, mikor mondta a kommentátor, h az apja hires brazil futbalista
2008.03.25.Cooltiszo írta:Thiago Alcantarára is érdemes lesz figyelni, ő olyan írányító féle, ügyes kis kölyök, várom már őt is
Úgy tudom, hogy brazil spanyol kettősállampolgár.Blaugrano írta:Thiago brazil vagy spanyol?Mert most volt az U17-es Európa-bajnokság és ott a spanyoloknál volt egy Thiago nevű Barca nevelésű gyerek, létezik h az a Mazinho féle fiú legyen, azaz kettős állampolgárságú?
![]()
Igazad van. Négyen játszottak a spanyoloknál a Barcaból azt hiszem. Az egész tornán meg azt hiszem nyolcan vagy kilencen voltak. Kemény!!!ozsimiki írta:Hasonlóan fogalmaznék én is! Nem semmi playa lesz belőle,ill remélem,h az lesz! Spanyol utánpótlás nem rossz,és ebben eléggé sokat köszönhetnenk nekünk ishau30 írta:Láttam a Thiago gyereket az u17-n. Spanyolok szerintem jóval kiemelkedtek a mezőnyből,mint azt a fináléban elért eredmény bizonyítja,de a srác még azok közül is. Nekem kicsit Zidane-ra emlékesztetett. Ilyen fiatalon,ilyen elegánsan és hatékonyan nyomniLe a kalap előtte!!!
Hasonlóan fogalmaznék én is! Nem semmi playa lesz belőle,ill remélem,h az lesz! Spanyol utánpótlás nem rossz,és ebben eléggé sokat köszönhetnenk nekünk ishau30 írta:Láttam a Thiago gyereket az u17-n. Spanyolok szerintem jóval kiemelkedtek a mezőnyből,mint azt a fináléban elért eredmény bizonyítja,de a srác még azok közül is. Nekem kicsit Zidane-ra emlékesztetett. Ilyen fiatalon,ilyen elegánsan és hatékonyan nyomniLe a kalap előtte!!!
én nem láttam, de örülök ha tényleg ilyen jó, viszont akkor se hoznám föl semmiképpen még az A csapatba. had fejlődjön, erősödjön stb. meg a B-csapat se gyengüljön annyira. az első csapatba még nem férne be.hau30 írta:Láttam a Thiago gyereket az u17-n. Spanyolok szerintem jóval kiemelkedtek a mezőnyből,mint azt a fináléban elért eredmény bizonyítja,de a srác még azok közül is. Nekem kicsit Zidane-ra emlékesztetett. Ilyen fiatalon,ilyen elegánsan és hatékonyan nyomniLe a kalap előtte!!!
Jól is fog jönni majd..davi10 írta:Nem tehetségtelen a gyerek...Barcaforever írta:Sosem hallottam róla. Olivier Moussima
http://www.youtube.com/watch?v=Q4tL_4Dy ... re=related
Jól jönne az első csapatba is
Akkor Oké,csak mert sok helyen brazilként van feltüntetve.Gomezinho írta:Igen létezik! Ő az !