2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát csak gratulálni tudunk ha valóban eladják...
Itt olvastam.Zehii írta: A Pedrito gyerek sztem nem de Thiago-t is fel hozza Pep ha jól tudom
A Pedrito gyerek sztem nem de Thiago-t is fel hozza Pep ha jól tudomdepth írta:Gai Assulin, Victor Vazquez, Victor Sanchez, Pedrito
Ők valószínűleg a felnőttekkel fognak edzeni az előszezonban.
Chico, Xavi Torres, Sergio Busquets, Jeffrén
De nekik is van esélyük bekerülni az első keretbe. Róluk tudnátok valamit mondani?
jóó,ebben is van vmi, dee tőlünk akkor miért nemjönnek Messi Bojan, vagy Iniesta kaliberű játékosok?Zsolti írta:A madridnak is nagyon jó az utánpótlása,csak elszórják a tehetségeket...fir3bird írta:ez tény.a Real Madridé közel sem ilyen sikeres - az utóbbi időben.de a barca féle utánpótlás valóban magasszintű
A madridnak is nagyon jó az utánpótlása,csak elszórják a tehetségeket...fir3bird írta:ez tény.a Real Madridé közel sem ilyen sikeres - az utóbbi időben.de a barca féle utánpótlás valóban magasszintű
ez tény.a Real Madridé közel sem ilyen sikeres - az utóbbi időben.de a barca féle utánpótlás valóban magasszintűCFirpo3 írta:Ok. A lényeg, hogy nagyon jó az utánpótlás, az egyik legjobb Európában.
Az biztos ez mégis csak a BARCA és nem valami lepukkant kis "kertvárosi" csapat utánpótlásaCFirpo3 írta:Ok. A lényeg, hogy nagyon jó az utánpótlás, az egyik legjobb Európában.
Na na Puyol az BARCA-s volt és marad is ne tegyünk ilyen felelőtlen kijelentéseketCFirpo3 írta:Akkor csak félig a mi nevelésünk. 2002-2003-ban játszott a B-ben. Ennyi erővel Puyol se teljesen a mi nevelésünk, mert 17 évesen került a Barca B-be.fir3bird írta:hát nem a ti nevelésetek, 2003-ban volt a Barca B játékosa 15 meccs erejéig, de előtte már játszott a Xerezben ill a Mallorcában
én nem úgyértettem, de ő 22 évesen volt B csapat tagja, és előtte már játszott felnőtt csapatban.CFirpo3 írta:Akkor csak félig a mi nevelésünk. 2002-2003-ban játszott a B-ben. Ennyi erővel Puyol se teljesen a mi nevelésünk, mert 17 évesen került a Barca B-be.fir3bird írta:hát nem a ti nevelésetek, 2003-ban volt a Barca B játékosa 15 meccs erejéig, de előtte már játszott a Xerezben ill a Mallorcában
Akkor csak félig a mi nevelésünk. 2002-2003-ban játszott a B-ben. Ennyi erővel Puyol se teljesen a mi nevelésünk, mert 17 évesen került a Barca B-be.fir3bird írta:hát nem a ti nevelésetek, 2003-ban volt a Barca B játékosa 15 meccs erejéig, de előtte már játszott a Xerezben ill a Mallorcában
a transfermarkt.-on néztem a régi csapatait, ott Deportivo Xerez B van első csapatának. de én nem tudom, lehet hogy igazad vanCFirpo3 írta:Jól írtad, a mi nevelésünk Güiza.barca0417 írta:utánanéztem, nem a mi nevelésünk Güiza, de ez semmin se változtat.