noname írta:Hát, a statok lehet ellentmondanak, de szögleteknél rendszerint lefejelik. Szóval lehet h kiesőjelölt csapatok ellen nyereget fejpárbajokat, de pl egyáltalán nem tartom jobb fejelőnek, mint Masch.
Szögleteknél lefejelik? A csapatból talán Piqué-vel lehet egy lapon említeni ebből a megközelítésből. Ezt nem azért, hogy védjem, de te is elmész már egy szélsőséges irányba. Én személy szerint nem érzem inkább biztonságban magam, ha Masch játszik vagy ha Bartra. Az argentinnak vannak olyan hajmeresztő hibái, amiért Bartranak leszednék a fejét. Imádom a kisfőnököt, de el kell fogadni, hogy már meg se közelíti a korábbi szintet. 5 meccsből 2-3-on mutat olyat ami a kezdőben marasztalná, Piquét pedig rendszeresen hintába ültetik, viszont van annyi ruttinja, hogy legtöbbször még valahogy tisztázni tud. Itt most tényleg nem Bartra védelmében beszélek, de ha az ő hibáit felhozzuk nézzük meg a többiekét. Az, hogy nem játszatja LE, még nem jelenti azt, hogy helyes döntést hozott. Az, hogy Vermaelen csak negyedik számú védő, még Matyi is előtte van, nem hiszem , hogy rendben van. A pályán mutatott teljesítmény alapján szerintem kiérdemelné a kezdő pozíciót. Magabiztos, sokat segít ki a balosra, fejjátéka is rendben van és egyre jobb a labdák megjátszásában.
Én is amellett vagyok, hogy egy védő lenne a legfontosabb jelenleg, de mindenképp a kezdőbe. Tényleg a Hummels/Marquinhos duóból lehetne valaki, aki még hozható is. Klopp távozása miatt a németet könnyebben meg lehetne szerezni, ha pedig a brazil itt kezdő lenne, szerintem gondolkodás nélkül jönne.