Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.24. 14:24:56

palesz77 írta:Atma se engedné oda nekünk, abban biztos vagyok. Fénykorában megnéztem volna mit alkot nálunk, de most nem sok értelmét látnám, nem tudna segítséget nyújtani a csapatnak már csereként se szerintem.
Kölcsönben van és szezon végén lejár a szerződése Madridban, a Milan dönt a sorsáról....ha elolvastad volna :mrgreen: :P Csak azért nem fogják meghosszabbítani, h nehogy nálunk kössön ki.

Hülyeséget csinált anno, hozzánk kellett volna szerződnie, még mindig top lehetne.
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.24. 14:18:51

recrea írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2463029

Olykor-olykor felröppen ez a hír...nagyon bírtam régen, eszméletlen center volt abban a 3-4 évben, amikor csúcsformában volt, de manapság kétlem, h hozzá tudna bármit is tenni a játékunkhoz.
Az a gond ezekben, hogy a legtöbb játékos, akinek felmerült a neve, abszolút nem mobilis. Ha kiesne mondjuk Neymar, kötve hiszem, hogy egy Torres-szel sokkal előrébb lennénk, mint akár Munirral. Rutin stb., de ő például vérbeli center, nem alkalmas egy védelem megbontására.
Nagyon kevés az olyan játékos, aki megfelelne a paramétereknek és bírja is a padot. Egy mindkét szélen bevethető játékos kellene igazából.
Az a "baj", ez a támadósor olyan erős, hogy bárki száll be nagyon meglátszódik a minőségbeli különbség. Ha Pedro-Alexis, esetleg Villa alkotná ezt a triót, Munir sem lógna úgy ki, mint most.
A chilei tökéletes lenne például, de ő nem egy padozó játékos, ha egészséges az MSN nem igazán jut hely senkinek. Arra nem fog alapozni egy minőségi ember, hogy megint olyan szezon lesz, amikor sok lesz a sérülés köztük.
Ha Suarez kiesne én mondjuk megnézném Munirt 2-3 meccsen a helyén. Akkor tisztább képet kaphatnánk a srácról.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.01.24. 14:13:16

Atma se engedné oda nekünk, abban biztos vagyok. Fénykorában megnéztem volna mit alkot nálunk, de most nem sok értelmét látnám, nem tudna segítséget nyújtani a csapatnak már csereként se szerintem.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.24. 14:05:14

Amolyan Larsson posztra lehet jó is lenne. Igazából nem vészes, amit az Atmában nyújt. Messze áll a régi önmagától, de nem rosszabb, mint pl Jackson Martinez.
A Fifa egy szégyen
recrea
Llegenda del Barça

2016.01.24. 13:59:13

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2463029" target="_blank

Olykor-olykor felröppen ez a hír...nagyon bírtam régen, eszméletlen center volt abban a 3-4 évben, amikor csúcsformában volt, de manapság kétlem, h hozzá tudna bármit is tenni a játékunkhoz.
Samper
Director del Fútbol

2016.01.23. 23:22:22

Tivornya írta:
palesz77 írta:Mondjuk hogy ennek mi köze az igazolások topichoz azt nem tudom.. :-k
Biztos az, hogy cserecsatárért ajvékol LE, ennek ellenére úgy tűnik, hogy a csapat kezdi megkedvelni Munirt ;)
Így gondolom.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.23. 14:25:05

palesz77 írta: Kíváncsi leszek összejön-e a dolog végül, én személy szerint arra tippelnék, hogy nem jön már senki.
Jelenleg én is így látom, olyan hírek voltak, hogy Denist nem hoznánk a télen, Nolitoról szólt minden, de mintha most ezek a hangok is elcsendesedtek volna.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Tivornya
Capitá del Barça

2016.01.23. 12:34:16

palesz77 írta:Mondjuk hogy ennek mi köze az igazolások topichoz azt nem tudom.. :-k
Biztos az, hogy cserecsatárért ajvékol LE, ennek ellenére úgy tűnik, hogy a csapat kezdi megkedvelni Munirt ;)
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
palesz77

2016.01.23. 12:05:08

Barcelona don't expect to be able to sign Villarreal Denis Suarez (22) this month. Likely to be bought back for 3M in the summer. [md]

Barcelona plan to offer 3M for six-month loan of Celta winger Nolito, and to sign a private deal to pay 18M buyout fee in the summer. [md]

Kíváncsi leszek összejön-e a dolog végül, én személy szerint arra tippelnék, hogy nem jön már senki.
Samper írta:Most, hogy Munir lő gólokat, figyelem, hogy a csatártársak hogy ölelgetik, vagy nem ölelgetik, illetve ha más lő gólt, részt vesz-e az ölelkezésben. Lassú befogadást látni vélek.
Mondjuk hogy ennek mi köze az igazolások topichoz azt nem tudom.. :-k
Tivornya
Capitá del Barça

2016.01.23. 11:41:00

S.Agüero írta:
Samper írta:Most, hogy Munir lő gólokat, figyelem, hogy a csatártársak hogy ölelgetik, vagy nem ölelgetik, illetve ha más lő gólt, részt vesz-e az ölelkezésben. Lassú befogadást látni vélek.
:lol:
Ezt ugye csak viccből írtad? :mrgreen:
Tuti, hogy ilyen dolgokon múlik. :D
Te még gyerek vagy, természetes dolog, hogy még nem értél meg rá, hogy az emberi kapcsolatok alakulását az apró momentumokból is meg tudd ítélni. És most röhöghetsz tovább :mrgreen:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
MatyiG
Adminisztrátor

2016.01.23. 11:27:51

:lol:
Ezt ugye csak viccből írtad? :mrgreen:
Tuti, hogy ilyen dolgokon múlik. :D
Samper
Director del Fútbol

2016.01.23. 10:42:05

Most, hogy Munir lő gólokat, figyelem, hogy a csatártársak hogy ölelgetik, vagy nem ölelgetik, illetve ha más lő gólt, részt vesz-e az ölelkezésben. Lassú befogadást látni vélek.
Res
Jugador d'estrella

2016.01.21. 15:27:57

A minek igazolni kérdéshez: Nagyon jól sikerült ez a mostani keret szerintem is. Megkockáztatom, hogy a legerősebb keret, amit valaha láttam. Szinte minden egyes posztra van legalább két minőségi emberünk és persze van aki több poszton is jól játszik. Tavaly ilyenkor melyikünk gondolta volna ezt?
Talán a csatárok a kivételek: az MSN kirobbanthatatlan, de viszont ha valaki közülük kiesik, akkor annak nincs egyenértékű, vagy - ne kívánjunk lehetetlent - annál csak egy fokkal gyengébb alternatívája: Munir és Sandro - sajna úgy tűnik - nem elég jók és ha már eladásról beszélnek velük kapcsolatban az már régen rossz. Arda pedig csak kényszermegoldás erre a posztra, mivel ő a középpályán a leghasznosabb.
Persze, hogy jelenleg jól állunk, de LE és a vezetés folyton a további fejlesztésben gondolkodik, ami nagyon helyes. Az a néhány világklasszis, aki ezen a poszton játszik nyilván drága, meg padozni nem biztos, hogy nagyon akarnak. Hosszú távon mindenképpen érdemes lenne valami pelyhedző állú fiatal tehetséget megcsípni, hátha bejön és a következő generáció csapatában majd meghatározó ember lesz.
Bartra, Sandro, Adriano "eladásérettek" szerintem is. Munir nálam határeset.
barca0417
Entrenador del Barça

2016.01.21. 15:20:35

De azért az is látszott, hogy Arda nem az igazi elöl, inkább középpályán jó.
Egy Sandro-Nolito csere még azért jól jönne, de tényleg nincs kifejezetten szükség nagyobb volumenű igazolásra.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.21. 15:13:52

visca el barca írta:
zola8787 írta:Nem értem, hogy minek akartok ennyire igazolni. Több, mint királyul hoztuk le a szezon első felét, most pedig kettővel többen lettünk: Arda és Vidal.
Ha elmegy mondjuk Bartra, Sandro, Adriano nem bírnánk nélkülük? Dehogynem.
Igen tudom, higy hosszú a szezon.
Majd igazolunk nyáron addig szerintem még beszélni is felesleges erről.
igazából dettó ezt gondolom. adrianot, matyit, bartrát és sandrot nyugodtan el lehet küldeni és akkor csak egy olyan bekk kell aki tud baloson, meg középen is játszani (bár matyinál sokkal jobbat a padra úgysem fogunk találni)
Én is, leírtam decemberben is,meg még előbb is talán, full felesleges igazolni.
Vidal+Arda is óriási plusz, már most látszik, ez a két "új" igazolás bőven elegendő, semmi szükség másra. Mostmár az MSN is rotálható, vagy sérülés esetén lehet pótolni valamennyire őket, nem csak a Munir-Sandro kettőssel.
De látja a vezetőség is,hogy nem kell, különben erőlködnének,de semmi ilyen hír nincsen szerencsére.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Chino
Llegenda del Barça

2016.01.21. 15:03:51

noname írta:Hát, a statok lehet ellentmondanak, de szögleteknél rendszerint lefejelik. Szóval lehet h kiesőjelölt csapatok ellen nyereget fejpárbajokat, de pl egyáltalán nem tartom jobb fejelőnek, mint Masch.
Szögleteknél lefejelik? A csapatból talán Piqué-vel lehet egy lapon említeni ebből a megközelítésből. Ezt nem azért, hogy védjem, de te is elmész már egy szélsőséges irányba. Én személy szerint nem érzem inkább biztonságban magam, ha Masch játszik vagy ha Bartra. Az argentinnak vannak olyan hajmeresztő hibái, amiért Bartranak leszednék a fejét. Imádom a kisfőnököt, de el kell fogadni, hogy már meg se közelíti a korábbi szintet. 5 meccsből 2-3-on mutat olyat ami a kezdőben marasztalná, Piquét pedig rendszeresen hintába ültetik, viszont van annyi ruttinja, hogy legtöbbször még valahogy tisztázni tud. Itt most tényleg nem Bartra védelmében beszélek, de ha az ő hibáit felhozzuk nézzük meg a többiekét. Az, hogy nem játszatja LE, még nem jelenti azt, hogy helyes döntést hozott. Az, hogy Vermaelen csak negyedik számú védő, még Matyi is előtte van, nem hiszem , hogy rendben van. A pályán mutatott teljesítmény alapján szerintem kiérdemelné a kezdő pozíciót. Magabiztos, sokat segít ki a balosra, fejjátéka is rendben van és egyre jobb a labdák megjátszásában.
Én is amellett vagyok, hogy egy védő lenne a legfontosabb jelenleg, de mindenképp a kezdőbe. Tényleg a Hummels/Marquinhos duóból lehetne valaki, aki még hozható is. Klopp távozása miatt a németet könnyebben meg lehetne szerezni, ha pedig a brazil itt kezdő lenne, szerintem gondolkodás nélkül jönne.
Forca Barca!!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.21. 14:42:40

zola8787 írta:Nem értem, hogy minek akartok ennyire igazolni. Több, mint királyul hoztuk le a szezon első felét, most pedig kettővel többen lettünk: Arda és Vidal.
igazából dettó ezt gondolom. adrianot, matyit, bartrát és sandrot nyugodtan el lehet küldeni és akkor csak egy olyan bekk kell aki tud baloson, meg középen is játszani (bár matyinál sokkal jobbat a padra úgysem fogunk találni)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.01.21. 14:31:27

Nem értem, hogy minek akartok ennyire igazolni. Több, mint királyul hoztuk le a szezon első felét, most pedig kettővel többen lettünk: Arda és Vidal.
noname
Llegenda del Barça

2016.01.21. 14:27:29

Hát, a statok lehet ellentmondanak, de szögleteknél rendszerint lefejelik. Szóval lehet h kiesőjelölt csapatok ellen nyereget fejpárbajokat, de pl egyáltalán nem tartom jobb fejelőnek, mint Masch.
A Fifa egy szégyen
palesz77

2016.01.21. 14:21:52

noname írta:Bartra nem fejel jól. Túl gyenge testalkatú, szögleteknél rendszerint nagyon simán lenyomják. :roll: Attól mert valaki magas, még nem következik az h jól fejel. Lásd Busquets, aki magas, de átlagos fejpárbajokban, vagy ott van régebbről Puyol, aki alacsony volt, de nagyon hatékony fejpárbajokban. Esküszöm könyvet lehetne abból írni h hány kifogást találtatok már h védjenek egy saját nevelésű játékost. :lol:
Mondjuk ezt igen bírom, hogy ilyeneket írsz folyton, miközben nem így van.. :D Meg lehet nézni, Bartra az egyik legjobban fejelő játékosunk, bőven nem a gyenge kategória. Bale eset óta is 1-szer ha volt, hogy elnyomták ilyen szituban - Sevilla elleni gól -, amúgy meg volt vagy 10 másik, amikor akár szabálytalanul is, de elnyomta az embert.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy itt lesz még valaki, erről már rég "lemondtam", de valótlant azét ne állítsunk.. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.21. 13:46:29

mahitoo írta:Bob, nem kezdjük újra, főleg nem ebben a topikban. Nem is Bartrát védem, itt sajnos nincs jövője már. De unom, hogy a többiek hibái mintha meg sem történtek volna. Bartra akkorát még nem hibázott idén, mint Piqué a Bilbao meccsen a bajnokságban. Jah, azt megúsztuk, tehát nem számít. Masch és Matyi az első 10 meccsen annyit hibázott, mint az NB1 teljes mezőnye, de mindegy, van egy hülye kisgyerek, és ő a legrosszabb. :mrgreen: Robit minek venném ide? Idei legjobbunk a képességek/teljesítmény alapján. Remélem, hogy lassan alap kezdő lesz.
Robit nem te vennéd ide, hanem ha párhuzam jönne szóba, akkor mások a feltételek.

Nem akarom én újrakezdeni, a többiek hibái ugyanúgy megvannak említve a fórumon szerintem.
Kép
Kép
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2016.01.21. 13:46:02

Axyom írta: Mielőtt nagyon védőt igazolnék én futnék ezzel egy kör, de ha már mindenképp védőt akar venni a világ, akkor én inkább egy olyan játékost keresnék, aki személyiségre idővel Puyi utódjává nőhetné ki magát. Mert jelen pillanatban ez hiányzik a legjobban a védelemből... A vezér.
(amíg LE üvölt be a vonal mellől hogy jöjjön már ki/feljebb a védelem, addig szerintem igazam van. :? )
Hummels. Ha védőt veszünk, akkor a kezdőbe vegyünk, és akkor a legjobbakkal kell kezdeni megpróbálni megszerezni. Ő vezér típus szerintem. Illetve Vermaelen is vezér típus, de itt nem jön ez ki belőle, a körülmények miatt(sérülés, kevesebb játékidő stb.)
Kép
noname
Llegenda del Barça

2016.01.21. 13:41:08

Már bocs, de egyáltalán nem hasonlít Pique-re a játéka. Pique sokkal erősebb fejpárbajban, de lassabb, mint Bartra.
Bartra nem fejel jól. Túl gyenge testalkatú, szögleteknél rendszerint nagyon simán lenyomják. :roll: Attól mert valaki magas, még nem következik az h jól fejel. Lásd Busquets, aki magas, de átlagos fejpárbajokban, vagy ott van régebbről Puyol, aki alacsony volt, de nagyon hatékony fejpárbajokban. Esküszöm könyvet lehetne abból írni h hány kifogást találtatok már h védjenek egy saját nevelésű játékost. :lol:
A Fifa egy szégyen
Axyom
Barça C

2016.01.21. 12:58:38

Szvsz Bartrának a legnagyobb gondja(a játékidő mellett), hogy mindenki Piquével akarja párban látni, jól muzsikálni. Ő pont az a játékos aki Piqué pihentetésekor egy Vermaelen-el pl jól helyettesíthetne, mert hasonló kaliber mint Piqué. Jó testalkatú, jól fejelő, jó megelőző szereléseket produkáló játékos, aki sajnos úgy fordul esetenként mint egy busz... Lassan.

Mielőtt nagyon védőt igazolnék én futnék ezzel egy kör, de ha már mindenképp védőt akar venni a világ, akkor én inkább egy olyan játékost keresnék, aki személyiségre idővel Puyi utódjává nőhetné ki magát. Mert jelen pillanatban ez hiányzik a legjobban a védelemből... A vezér.
(amíg LE üvölt be a vonal mellől hogy jöjjön már ki/feljebb a védelem, addig szerintem igazam van. :? )
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.21. 12:13:52

továbbra is van egy tény, ami felett elég sokan szemet hunytok. LE már a sokadik edző aki nem játszatja folyamatosan. ennyi edző nem lehet vak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése