BarcafanTomee írta: de együtt is él a gyerek anyjával?

http://www.blikk.hu/sztarvilag/szexi/im ... je/qj1p9z4" target="_blank
BarcafanTomee írta: de együtt is él a gyerek anyjával?
Ha így van, amit kétlek, akkor viszont LE egy címeres barom,hogy fenthagyta sérülten.Chino írta:Valami sérülése biztos, hogy volt. A második félidőben már alig futott, egy sprintet nem tudott levágni. Az utolsó 30 percben már kb. csak annyit csinált, ha megkapta a labdát visszatette a címzettnek.
Én egy 2-3 hetes kihagyást saccolok.
Mert egyedül ő próbálta a védelmet megbontani. Jól játszott, faragták rendesen. Gólja is szép volt. Összességében a csapat legjobja, az eladott labdák ellenére is.kanty írta:"Csak" 16 eladott labdája volt.
Ha valamiből elege lehet az a töketlen vezetés.MessiNeymarSuarez írta:Én garantálom, biztosra veszem hogy Neymar nem fog lelécelni pláne nem a Realba...
Miért is menne, most őszíntén?!
Ha annyira oda akart volna menni, akkor megtette volna, de szerintem jól átgondolta hogy melyik csapatot választja, és a Barca mellett döntött.
Tény hogy fontos a pénz, mint a mai focisták legtöbb részénél, de ha valaki nem pénzéhes és nem csak a pénz miatt focizik, hanem fociszeretetből (márpedig Neymar a mai foci egyik olyan játékosa akire a legesleginkább igaz ez) ,az egy bizonyos összeg felett nem fog klubot váltani pénz miatt. Márpedig a focit meg hol kaphatná meg, ha nem a jelenkori Barcában?!
Sokan beképzelt pénzhajhásznak tekintik, de akik ismerik, azok sorra nyilatkozták, hogy amúgy teljesen alázatos és szerény a csapat iránt, és amúgy is látszik hogy Messiékre mennyire felnéz.
Amúgy is szerintem az egész a sajtó kitalálmánya főleg, nincs mivel eladni jelenleg az újságokat
Hát de Messit eladjuk az oké, mert akkor Munirral tovább él az MSN, ugyanez igaz a Suarezre is hiszen van egy Sandronk, viszont Neymar, ő pótolhatatlan.barca0000 írta:Én nem szeretnék senkivel se kötözködni, de azt komolyan nem értem miért kell szidni Neymart ha elmenne madridba? Neymar nem több mint az összes többi dolgozó ember, odamegy ahol több a pénz szerintem ez rendbe van,ő is pénzből él !
Az meg hogy felbomlik az msn az meg kit érdekel? Az nem valami szentháromság hanem csak 3 focista nevének a kezdőbetűjének az összetétele, és semmi több !
plusz egy, a kedvencemnoname írta:Látom Neymar az új divat. Mondok pár okot, amiért marhaság az h madridba igazoljon.
1. MSN megbontása. Ez minden idők legjobb támadóhármasa és Neymar sem akarja ezt megbontani, ráadásul azt se lehet mondani h annyira Messi árnyékában lenne. Messi nem véletlen játszik egyre hátrább.
2. Élete végéig kb a fél világ átkozná a nevét
3. A Realnak nincs pénze rá. Ki kéne fizessék a 250 milliós kivásárlási árát, mindezt úgy, hogy stadiont akarnak majd ők is építeni és elég nagyok a tartozások. Azt se feledjük h a Barca szabja meg h hogyan kapja meg a pénzt. Még ha ki is tudnának részletekben ennyit fizetni, Barto megmondja h semmi gond. Kérjük egyben az egészet.![]()
4. Perez. Annak idején Bale kizárólag azért jött, mert Neymar nem jött össze. Most ha Neymart elhozná, akkor Bale mehet az árnyékba, Perez meg elismerné h elszúrta.
5. A józan ész. Jelenleg tökéletesen be van építve a világ legjobb csapatában, ami ráadásul nem fog még pár évig visszaesni. Ehelyett mehet a teljesen más stílusban játszó Realhoz, ahol komoly gondok vannak mind a csapatban, mind az öltözőben. Ez kb olyan, mintha Mahrez eligazolna a Leicesterből a Cselzibe. Bajnokesélyesből minek menjen egy gyenge középcsapathoz.![]()
Már unom ezeket a cikkeket. Frusztrál engem is, hogy egy olyan játékosról írnak ilyeneket, akit kimondottan megkedveltem. Ezt pedig nem annak köszönheti h nagy tehetség, hanem a becsületes munkának, a temérdek fejlődésnek, amin átesett.