Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Agyrákot kapok ettől, hogy itt lassan nem lehet leírni ha valaki gyenge. Ha szerinted nem csinál felesleges dolgokat, oké.eimenis1212 írta:jaja. Kb így. Csak sokan a statisztikáig látnak el, meg addig ha elcselezi a labdát az feltűnő, meg a kihagyott helyzetekig. Az hogy milyen mennyiséget mozog, állandóan megjátszható, mennyit dolgozik, mi a hozadéka a cselezésnek (védők kiemelt figyelme, védőfal megbontása, létszámfölényes helyzetek stb.), mennyi szépséget visz a játékba (visszaadja a focinak a szépségét). És még sorolhatnám.... Mindig elszomorító amikor szidják. De ugyanez Messire és Suarezre is igaz (szidásügyileg). Szerintem sokan fel sem fogják mekkora foci megy itt.mess2009 írta:gyenge láncszem![]()
![]()
a világ minden magára adó klubja milliárdokat fizetne ezért a gyenge láncszemért.. Messi mellett ma is ő volt a csapat motorja egy valóban gyengébb félidő után, de még az a gyenge is zseniális!!!
nem minősítem ezt a rosszindulatú fröcskölést ami itt alant leíródott, mert tele van banális tévedésekkel, ha Ney nem elég hatékony az kifejezetten azért van!!!! mert keresi a társait, önzőnek nevezni az totál vakság. mellesleg amikor nem volt Messi egészen más volt a hatékonysága is egyszerűen akkor az volt a csapat érdeke és megtette! zseni! zseni! zseni!
Vigyázz, mert mindjárt jön 3 (öröm)ittas drukker lekiabálni a fejed a jó öreg CAPSLOCK-al!S.Agüero írta:Igen, mi nem látunk tovább a orrunknál.![]()
Azt azért ti is láttátok az első félidőben remélem, hogy gyengén játszott, keveset passzolt, rendre rossz megoldást választott.![]()
Attól, hogy a második félidőben jól nyomta, még az első játékrészben gyenge volt.
jaja. Kb így. Csak sokan a statisztikáig látnak el, meg addig ha elcselezi a labdát az feltűnő, meg a kihagyott helyzetekig. Az hogy milyen mennyiséget mozog, állandóan megjátszható, mennyit dolgozik, mi a hozadéka a cselezésnek (védők kiemelt figyelme, védőfal megbontása, létszámfölényes helyzetek stb.), mennyi szépséget visz a játékba (visszaadja a focinak a szépségét). És még sorolhatnám.... Mindig elszomorító amikor szidják. De ugyanez Messire és Suarezre is igaz (szidásügyileg). Szerintem sokan fel sem fogják mekkora foci megy itt.mess2009 írta:gyenge láncszem![]()
![]()
a világ minden magára adó klubja milliárdokat fizetne ezért a gyenge láncszemért.. Messi mellett ma is ő volt a csapat motorja egy valóban gyengébb félidő után, de még az a gyenge is zseniális!!!
nem minősítem ezt a rosszindulatú fröcskölést ami itt alant leíródott, mert tele van banális tévedésekkel, ha Ney nem elég hatékony az kifejezetten azért van!!!! mert keresi a társait, önzőnek nevezni az totál vakság. mellesleg amikor nem volt Messi egészen más volt a hatékonysága is egyszerűen akkor az volt a csapat érdeke és megtette! zseni! zseni! zseni!
Én is mindig ilyenekre hivatkozok mikor sokkal hatékonyabb, letisztultabb, racionálisabb, hasznosabb játékot hiányolok nála olykor. Most ez meg fokozott, mert a támadó harmadban meg valami iszonyat önző. Ilyen csapattársam lett volna, második félidőre nem jött volna ki, személyesen rúgtam volna le.visca el barca írta:erről írtam múltkor, h minden labdaérintésnél kényszeresen trükközget és semmi értelme. a másik, ez az elindulok balról befelé középre és belevezetem 5 emberbe. mindkettőt elfelejthetnéBob_Marley írta:Önzőség is egy dolog, de hogy mi a kénköves bús francért kell a félpályánál sarkazgatni azt meg nem tudom érteni. Hihetetlen idegesítő, hogy ilyenekért vesztünk labdát...Inkább esküszöm rúgja ki a stadionból de ne így veszítsünk már labdát, felelőtlen, bohóckodás.
pontosan. Nem érzi ma az "ütemet" passzolásban. Csak az a helyzet h ha fogadni kellene h ki lesz a második félidő nyerő embere (és aki a kulcsszituációkat megcsinálja) akkor a 100%-ból 90% a Messi, Neymar, Suarez hármasé (30-30-30 eloszlásban). És ez mindent elmond...Kash írta:Látszik rajta, hogy egy kicsit önző, igazából ez vele most a gond.eimenis1212 írta:melyik meccset nézitek? Valóban inkább SR... mint Neymar. Befejezésnél pontatlan, emellett megint tök sokszor megcsinálja a lehetőségeket, elindítja az akciókat. Majd a 2. félidőre jobban kijön a lépés neki is, meg a csapatnak is
Azthitte belefér a meccsbe a túlzott cselezés, pedig nagyon nem, és nem lenne jó ha mégtöbb támadás menne el rajta azért, mert beleakadt a saját lábaiba a nagy cselezgetésektől.
Látszik rajta, hogy egy kicsit önző, igazából ez vele most a gond.eimenis1212 írta:melyik meccset nézitek? Valóban inkább SR... mint Neymar. Befejezésnél pontatlan, emellett megint tök sokszor megcsinálja a lehetőségeket, elindítja az akciókat. Majd a 2. félidőre jobban kijön a lépés neki is, meg a csapatnak is
erről írtam múltkor, h minden labdaérintésnél kényszeresen trükközget és semmi értelme. a másik, ez az elindulok balról befelé középre és belevezetem 5 emberbe. mindkettőt elfelejthetnéBob_Marley írta:Önzőség is egy dolog, de hogy mi a kénköves bús francért kell a félpályánál sarkazgatni azt meg nem tudom érteni. Hihetetlen idegesítő, hogy ilyenekért vesztünk labdát...Inkább esküszöm rúgja ki a stadionból de ne így veszítsünk már labdát, felelőtlen, bohóckodás.