Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Marquinhosra szerintem mondjuk esélyünk sincs, most kezdő lesz kb szezon végéig, csomó játékperc, nem lesz oka követelni a távozását, anélkül meg nem lehet elhozni. Auriert viszont ha nem csapjuk le, vagy meg se próbáljuk, az nálam is hiba lesz. Egyelőre nem úgy tűnik Vidal, mint aki olyan jól védekezne, persze ez javulhat még, de vannak kétségeim. Az elefántcsontpartinál jobbat meg kb lehetetlen lenne szerezni, egyedül talán fejben lehet kevés, de Suárez is elég jól viselkedik, nem volt még balhéja itt az előélete ellenére..roby122 írta:Auriert meg Marquinhost szerintem el lehet felejteni, sajnos.
SR óta nem merek senkire ilyet írni.palesz77 írta:Jaja, o tobb mint sanszos, de o tamadot is tud jatszani. Meg lenne oldva vele az MSN potlasa is poszt szerint, Neymart o, Suarezt Munir, Messit meg Rafinha tudna potolni. Legalabbis az en elkepzelesem szerint..Luchoek szerint gondolom nem, mert a hirek szerint jon tamado is ugye a nyar folyaman.
Amugy en se lattam Denistol meg olyat, ami miatt itt kene jatszania, de Lucho eddig annyira nem nyult meg melle soha.. Meglatjuk, ennyi penzert mindenesetre nagy bukta nem lehet.
palesz77 írta:Jaja, o tobb mint sanszos, de o tamadot is tud jatszani. Meg lenne oldva vele az MSN potlasa is poszt szerint, Neymart o, Suarezt Munir, Messit meg Rafinha tudna potolni. Legalabbis az en elkepzelesem szerint..Luchoek szerint gondolom nem, mert a hirek szerint jon tamado is ugye a nyar folyaman.
Mármint D. Suárezen kívül? Ő elvileg tuti jön nem? (ma elég gyengén játszik)palesz77 írta:Nem kell aggodni, nem jon senki a kozeppalyara, max eladunk, annyian vagyunk ott.
Castiel írta:recrea, Saf marasztalta volna Piquet ezt ő saját maga mondta el, de a védő hajthatatlan volt amikor Pep hívta, és egyből eldöntötte, hogy visszaigazol! nem 3 évre akarták leigazolni amikor elment a gyárvárosba! Ahogy akkor ő sem tudta magát beverekedni a Rio-Vidic páros mellet, úgy nem tudja magát most Marquinhos! Aztán eljött haza, s top védő! (okés más a két páros, de a lényeg az összeszokottság)
Egyébként abból a szemszögből nézitek hogy nem tudja magát beverekedni a brazil, holott a képességei alapján, a kora alapján, abszolút hatalmas játékos válhat belőle, csak folyamatosan játszania kéne!
Az a baj hogy pont abban az arab-francia csapatban játszik, akiket a pénz nem érdekel, szóval nincsenek rászorulva hogy pénzt csináljanak belőle! Jót meg miért tennének velünk? Az egyik legnagyobb riválisaik vagyunk európában, szóval megkérik az árát!
Mondjuk én annak örülnék ha nem lenne éles váltás a védelemben, azért Masch sem fiatal már, jó lenne ha most nyáron jönne az a védő, akárki is lesz, s egy tanulóév alatt még tanulhatna a kisfőnöktől, hogy lassan vegye át a helyét a kezdőben!
vezetőség biztosan alaposan körbenéz, és az mellett hogy tárgyalóasztalhoz ülnek, x-y játékossal/ügynökkel/klubbal, biztosan párhuzamosan másfele is nézelődnek!
France football szerint a Rennes elutasított egy 35 milliós ajánlatot amit Dembele játékjogáért ajánlottunk!
Man Utd megfigyelőket küldött a Lyon elleni meccsükre,de az Arsenal, West Ham és a Southampton is jelen voltak. Kapós a srác!
Illetve a sport pedig azt hozta le hogy a M.city Bravo iránt érdeklődik, mert a kapus szeretne a Bl-ben védeni!
ha jövőre is folytatjuk ezt a felváltva védős bohóckodást, sztem vmelyik kapus elmegy. én még mindig annak örülnék - ha az egyiknek mennie kell - ha a kurtoá féle utat választanánk és TS elmenne 2-3 évre valahova kölcsönbeCastiel írta:Illetve a sport pedig azt hozta le hogy a M.city Bravo iránt érdeklődik, mert a kapus szeretne a Bl-ben védeni!
egyébként szerintem logikusabb is lenne, nagyon adja magát a laporte - piqué páros. olyan luchos lenne ez a magas, ballabás játékos a bal oldali középső védő poszton, aki jól is hozza ki a labdákat. plusz az eddigi vásárlási modellbe jobban is illik egy spanyol csapatban már ~150 meccset letoló játékos. akkor viszont tényleg az általad említett sergi roberto, vidal duó maradna a jobbhátvéd posztra. (ami abból a szempontból jó, hogy jobban elférünk a középpályán is)palesz77 írta: Én mondjuk nem élném anniyra bele magam a dologba a helyetekben, emlékszem 2 éve is már csak az aláírás hiányzott elvileg a leigazolásához, aztán mégse jött.. Laportera a kevesebb pletyka ellenére nagyobb esélyt látok, de ez csak megérzés.
varane, sakho, koscielny, mangala lesz szerintem a francia keret. legalábbis deschamps eddig így válogatott.TripleH írta:Igazából lehet a franciáknál kéne bugázni valami védőt, lehet ott még 1-2 rejtett kincs, nem is tudom, ki fog kimaradni a francia keretből (vagyis a sérülése miatt Zouma) de ha nem sérül le, ott lenne Laporte/Varane/Zouma meg még tuti van olyan aki nem ugrik be, de a szintet akár megütheti. Nem gondoltam, hogy ennyi jó képességű védőt fognak a franciák kitermelni.