Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
[/quote]
megnéztem.... arról nem tudok hogy higany meg jónás lőtt-e gólt
1. Suárez 34 gól
2. Ronaldo 31 gól
3. Jonas 31 gól
4. Higuain 30 gól
megnéztem.... arról nem tudok hogy higany meg jónás lőtt-e góltNero. írta:Az aranycipő hogy áll arról van valami?visca el barca írta:teljesen kész van a pali. igazából a 3. büntit is odaadtam volna neki ha már nem messi lőtte. sőt, ezentúl csak vele lövetném. izomból, felfele, esélye sincs kapusnak, nem úgy mint neymar bohóckodásánál...
ha a maradék meccsen is lövi a gólokat, nem csak a spanyol célbalövő versenyt nyeri meg, hanem az aranycipőt is.
Az aranycipő hogy áll arról van valami?visca el barca írta:teljesen kész van a pali. igazából a 3. büntit is odaadtam volna neki ha már nem messi lőtte. sőt, ezentúl csak vele lövetném. izomból, felfele, esélye sincs kapusnak, nem úgy mint neymar bohóckodásánál...
ha a maradék meccsen is lövi a gólokat, nem csak a spanyol célbalövő versenyt nyeri meg, hanem az aranycipőt is.
A szerdai teljesítménye tényleg komoly volt. De ma szerintem 4 gólt biztos nem érdemelt.Marco írta:A. VILÁG. LEGJOBB. CSATÁRA.
A LEGNAGYOBB!
LUIS SUÁREZ.
ÁprilisIlyen teljesítménnyel azért Suareznek oda kell kerülnie az aranylaszti szavazáson a dobogóra.
Na, ezt én sem értem.Amúgy igen, főleg úgy, hogy a francia pedig 1,5x.
2008-2009 szezonban az utolsó fordulóban csak 1 gólt lőtt, viszont előtte lévő fordulóban 3-at, így 32 góllal nyert Eto'o előtt, aki 30 gólos lett az idényben. Így az uruguayi az aranycipőt is megnyerte.Chino írta: Eto'o általában a vége felé bukta a gólkirályi címet. Ha jól emlékszem egyszer az utolsó fordulóban még vezetett, aztán Forlán triplázott.
Amúgy igen, főleg úgy, hogy a francia pedig 1,5x.visca el barca írta:
vicces hogy a 2 csapatos portugál bajnokságnak 2x szorzója van.
vicces hogy a 2 csapatos portugál bajnokságnak 2x szorzója van.TripleH írta:Hát azért ez még nem annyira tuti.Chino írta: Amúgy több, mint sanszos, hogy aki a spanyol listát nyeri az viszi az aranycipőt is.
Hát azért ez még nem annyira tuti.Chino írta: Amúgy több, mint sanszos, hogy aki a spanyol listát nyeri az viszi az aranycipőt is.
Egyébként amikor Bl-t nyertünk 2006-ban, akkor ugye spanyolban ő lett a gólkirály - 26 góllal - és sokáig verenyben is volt az aranycipőért. Viszont akkor lőtt Toni 31 gólt a szezonban és aranycipővel együtt eladta magát a bayern-nek.Kovbal88 írta:Eto'o mindig elszórakozta az aranycipőt
Igazán jó 9-es az Henry volt az Arsenalban. Eto'o mindig elszórakozta az aranycipőt bár nem rajta múlt, mert ahogy bajnokok lettünk, akkoriban rögtön jött a B csapat.Kash írta:Nem néztem a tegnapi meccset, így nem tudom, hogy játszott, de ha 4 gólt rúgott és gólpasszokat is adott, akkor nyilván nem rosszul.
Imádom a játékát, mindig benne van a gól, hiába tűnik el néha 60-70 percre, bármikor képes nagyot húzni, ilyen játékosra volt szüksége a Barcának Eto'o távozása óta (Bár én nem láttam Eto't-t játszani, de az itt leírtak alapján ő is egy nagyon jó kilences volt)
Kívánom neki, hogy nyerje meg az aranycipőt, rohadtul megérdemli.
Imádom azt az esetlen mozgását, tiszta Müller fílingem van néha, de pont ez teszi őt kiszámíthatatlanná.
mondjuk ez tegnap sem ment nekiYokozuna írta:Suarez hullámvölgye szerencsére megelőzte valamivel a csapatét, és szép csendben lezajlott. Akkor még a gólvonalról sem talált be.
Azok azért más idők voltak, manapság természetes, hogy a Barca-Real kettős 4-5-6 gólt rugdos a többieknek, akkor azért messze nem így volt. Nem hinném, hogy a fénykorábban lévő Etoo a mostani csapatban sokkal gyengébb teljesítményt hozna mint az uruguayi.Szerk: amúgy durva, hogy Eto'o-nak 5 szezon alatt lett meg a 100+ gól, míg Suarez meglövi a felét idén.