Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
igen, én is, csak nem akartam már annyira átmenni fantasybepalesz77 írta:4-3-1-2-es rendszert tudok elképzelni

Még szép hogy vannak.visca el barca írta:Messi created 29 clear-cut chances in Liga in 2016, at least 15 more than any other player in top 5 leagues
bár palesznak vannak kétségei a témát illetően () én mégis alig várom már azt a pillanatot, mikor bemegy középre és semmi más dolga nem lesz, csak az, hogy osztogasson előre... továbbra is állítom, hogy ő az a játékos aki miatt előbb vagy utóbb játékrendszert fogunk váltani (vagy ha marad a 4-3-3, akkor betesznek mellé a kp-ra két, triplatüdős "csúcsniggert")
lehet nem fogalmaztam egyértelműen, nyilván én sem arra gondoltam, hogy ez jövőre lesz aktuális. sztem 4 jó év még van benne elől, 32 évesen hátrébb jön, ott is el lesz vagy 2-3 évig, aztán gondolom még mielőtt teljesen lerokkanna visszamegy egy-két évre rosarioba.LG írta:A lényeg, hogy szerintem túlságoson gyors, jól cselez, és gólérzékeny ahhoz, hogy ennyire leszűkítsük a feladatkörét.

Tény, hogy az új szerepkörében is remekel, zseniálisan osztogatja a labdákat. Hamis 9-ként pedig anno ontotta a gólokat. A csapat legnagyobb hasznára viszont még mindig a jobbszélen van szvsz. A Depor meg hasonló csapatok ellen kiválóan működött igy a csapat, de pl. az Atletico ellen szerintem többre mentünk volna vele, ha szélről megindul, és cselekkel megbontja a védelmet.visca el barca írta:Messi created 29 clear-cut chances in Liga in 2016, at least 15 more than any other player in top 5 leagues
bár palesznak vannak kétségei a témát illetően (:mrgreen:) én mégis alig várom már azt a pillanatot, mikor bemegy középre és semmi más dolga nem lesz, csak az, hogy osztogasson előre... továbbra is állítom, hogy ő az a játékos aki miatt előbb vagy utóbb játékrendszert fogunk váltani (vagy ha marad a 4-3-3, akkor betesznek mellé a kp-ra két, triplatüdős "csúcsniggert")

Nekem annyira nem jön be. Mint egy urna, sehol egy fül.MessiNeymarSuarez írta:
Ellenben a Centenariora készült trófea valami elképesztően szép lett szerintem, nagyon ütne ha végre megnyerné...![]()
![]()
https://4.bp.blogspot.com/-np_T0OaMLUU/ ... 2%2529.jpg
Copa America legtovább június 26-áig tart, feltéve ha döntőbe jut, szóval lesz legalább bő 1 hónapja lábat lógatni..Bob_Marley írta: Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne hogy 100%-ra felépüljön és pihenjen mintsem nyer Copat vagy sem.
Értem én, de van egy olyan érzésem, hogy féllábbal is vállalná, ha pedig ő játszani akar, akkor játszani fog.Bob_Marley írta: Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne mintsem nyer Copat vagy sem.
Szuper, de én nem Leo Messinek szurkolok vagy másnak, hanem a Barcelonának és nekünk ez fontosabb lenne hogy 100%-ra felépüljön és pihenjen mintsem nyer Copat vagy sem.Normandia írta:Te lehet Bob, de Leo nagyon szeretné már megnyerni.Bob_Marley írta:Én mondjuk baromira örülnék ha kihagyná a Copa Americát, végre akkor végig lehetne pihenni egy nyarat és készülni.

Te lehet Bob, de Leo nagyon szeretné már megnyerni.Bob_Marley írta:Én mondjuk baromira örülnék ha kihagyná a Copa Americát, végre akkor végig lehetne pihenni egy nyarat és készülni.

Nálam is 8-as. Elégedett vagyok vele, jó szezont hozott, de nem kiemelkedőt (persze saját magához képest, másoktól egy ilyen szezon parádésnak számitana)S.Agüero írta:Top 10 gól a szezonban :
https://www.youtube.com/watch?v=cNigyae3FNo" target="_blank
Amúgy 8-ast adtam neki, tavasszal azért voltak gyengébb meccsei.
10 éve nekem sem, mivel csak az elmúlt 2-3 évben kezdett el hátébbról osztogatnipalesz77 írta:És ez még nem is az összes meccséről az összes passza.. Kegyetlen milyen szeme lett, 10 éve eszembe nem jutott volna, hogy majd az egyik legnagyobb zsugaosztó lesz belőle.

Leó nem futott. A labdái futottak helyette és milyen hihetetlenül pontosan!!! Igaz, csak kettőből lett gól...ám, volt még legalább három amit teljesen helytelenül lesnek ítéltek!!! És, nem utolsó sorban, ismét beigazolta mérhetetlen alázatát a társai és a csapata iránt, ahogy alárendelte magát a közös nagy célnak.BarcafanTomee írta:Nem villogott ma, de dicséretesen beállt a sorba és dolgozott, még ha nem is futott annyit mint mondjuk Neymar. A gólpasszaival meg eldöntötte a kupa sorsát. 23 gólpasszal fejezte be a szezont.
Sőt még a kiállitás előtt is ő adta Neymarnak a passzt, ha jól emlékszem.
-Messi: Nyugi Lucho jövőre én leszek az edző isNero. írta:https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoibCJ9 ... e=57A7F74C

Farkas néha tényleg sok a blikk szintű híreivel, de ezerszer felkészültebb bármelyik magyar kommentátornál, és sokszor jobban átlátja a foci részét mint a hatalmas szakértők a studióban. Mondjuk Méhes még pont tényleg jó l, de itthon a többi nagy nulla kezdve Hajdú Btől át Knézyig.gg86 írta:Ezt szerintem csak az alább említett Farkas Norbert Úr tudja és vélhetően be is számol róla (valamint az öltözőben elhangzott dolgokról, és hálószobatitkokról is) a következő Barca meccsen. Persze csak ha a felüdülést jelentő Méhes Gábor közvetítés után, újra ő veszi át a stafétát.ntibi67 írta:Palesz77 Nem tudod mi hangzott el Messi és a játékvezető között a gólja után?
Köszi.Mondjuk lehet csak a mezét kérte el a gyerekének....palesz77 írta:Egyelore passz, holnap megprobalok utana nezni.ntibi67 írta:Palesz77 Nem tudod mi hangzott el Messi és a játékvezető között a gólja után?