Nero. írta:Amugy Mascherano miért akar ennyire vkpt játszani?
Ezt én se értem, meg Luchot se, ha enged a követelésnek.. Nem sokszor játszott ott, de általában gyenge volt, és a csapatnak se ment úgy. SR és Samper is jobban passzolna oda a meccsek állítom 95%-ában, nem örülnék, ha Masch rendszeresen feljebb húzódna jövőre.
Nero. írta:Samper tényleg tehetséges gyerek, de nem tudom hány perc fog jutni neki idén, bár sejtésem van...Lehet inkább kölcsönbe kéne adni
Busi tavaly úgy, hogy nem volt sokat forgatva, és ki is fingott év végére, játszott a kb 5500 percből 4500-at. Előtte évben, amikor volt Xavi, ez 3500 volt. Ha jövőre a kettő közé lőné be Lucho, és ha Samper kapná az összes percet amit kihagy, már jól járna szerintem. Az már majdnem 3-szor annyi lenne, mint amit idén játszott.
TripleH írta:Lévén, hogy nagy valószínűséggel Masch lesz még Piqué első számú társa (kivéve ha Umtiti olyat mutat, hogy kiszorítja a kisfőnököt) ez esetben borítékolhatod, hogy vkp-ban fog játszani, lévén mikor beugrott eddig Lucho oda tette be Busi helyére.
Elgé sok hír volt róla, hogy ha Umtiti megbízható lesz, akkor Masch helyén elég sokat fog játszani, a kisfőnök meg Busival osztozik a vkp oszton. Remélem nem így lesz..