Alfa írta:
Samper eddig is itt volt csupán annyi változott, hogy kapott egy új szerződést. Ha Lucho rotálni akarta volna vele Busit akkor azt minden akadály nélkül megtehette volna, de mint tudjuk nem tette.
Ez valóban így volt, de pl. nem rég nyilatkozta LE, hogy számít rá, és amikor a kezdő tagjai pihennek, meg fogja kapni a lehetőséget. Lucho egy eléggé flexibilis edző, nem ragaszkodik annyira az elképzeléseihez, ezért is szeretem. Szerintem rájött ő is, hogy szükség van Samperre az A csapatnál.
Arda pedig elsősorban Init váltotta ( néha volt csak olyan amikor Rakitic helyére jött be)
Lényegtelen. Nem ütötte meg a szintet, kellettek a padra jobb emberek, és ezt Denis és Gomes személyében meg is kaptuk.
Rakiticet pedig már az első szezonjában is mindig lecserélte a 60. perc környékén mert mindig szétfutotta magát, az ő helyére pedig általában Robi jött aki mindig tökéletesen megoldotta a feladatát.
Na, igen, de most Robit teljesen ki kell venni a képből. Nem nagyon fog ő már a kp-n játszani, teljes mértékben át fogja venni a jhv szerepkört.
Tobias88 írta:Egyszerűen eddig is sokan voltak, de Gomes miatt már tényleg meg kell válni valakitől. Kétlem hogy Rafinha-t eladnánk, vagy Denist és Sampert kölcsön adnánk. Marad Arda és az eladás
Úgy őszintén, kinek hiányozna Arda?! Nekem semmiképp. Rá kéne sózni legelső kínai klubra, amelyik érdeklődik.
Palesz: Ezt a "jövőrét" a 17/18-as szezonra érted, vagy a 16/17-esre?