A múlt, a jelen és a jövő mezei
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Alibaba, Amazon & Ebay are all vying to become Barcelona's new shirt sponsor. The deal will be the most lucrative in football history. [AS]
Akkor ugy nez ki, hogy a legtobb penzt mi kapjuk majd mind a sportszergyartotol, mind a mezszponzortol.. Lesz itt penz dogivel, Coutinhoert nem is alkudozunk, odaadunk 100-at, a visszajarot megtarthatjak..
Stadion project melle kell is amugy, remelem tenyleg nagyot kaszalnak Bartoek. De emiatt most varok par hetet az Ini konyv megrendelesevel, tamogatni akarom a klubot en is.. 
Akkor ugy nez ki, hogy a legtobb penzt mi kapjuk majd mind a sportszergyartotol, mind a mezszponzortol.. Lesz itt penz dogivel, Coutinhoert nem is alkudozunk, odaadunk 100-at, a visszajarot megtarthatjak..

- randomguy
- Capitá del Barça
Ha megmarad a QA is akkor 2 mezszponzor lesz feltüntetve a mezeken nem? Meg 65 millióért gondolom nem valami eldugott helyen lesz mint az Intel Inside. Lassan tényleg úgy fognak kinézni a mezek mint az F1-es autók.palesz77 írta:Több spanyol lap is arról ír, hogy Ázsiából lesz az új mezszponzorunk. A Qatar megmarad közben, de nem ők lesznek az első számúak már. Olvastam olyat, hogy 65 milliót kapunk évente, de ez nem biztos.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- palesz77
Több spanyol lap is arról ír, hogy Ázsiából lesz az új mezszponzorunk. A Qatar megmarad közben, de nem ők lesznek az első számúak már. Olvastam olyat, hogy 65 milliót kapunk évente, de ez nem biztos. Valami ilyesmit tudok elképzelni, elég fura lenne..
Ez meg egy kevésbé fontos hír, de elég vicces. Az Adidas az USPTO-nak benyújtott egy keresetet, miszerint az idei hazai mezünk megegyezik az ő egyik designjukkal - nem tudom amúgy hogy, mert az összes mezüknek ilyen a válla, a csíkok meg adottak. De ha nekik adnak igazat, akkor le lesz cserélve gyorsan a hazai mez..

Ez meg egy kevésbé fontos hír, de elég vicces. Az Adidas az USPTO-nak benyújtott egy keresetet, miszerint az idei hazai mezünk megegyezik az ő egyik designjukkal - nem tudom amúgy hogy, mert az összes mezüknek ilyen a válla, a csíkok meg adottak. De ha nekik adnak igazat, akkor le lesz cserélve gyorsan a hazai mez..

Fu az a Roma mez nagyon komolyPCsabi írta:Shut up and take my money:
KATT

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- aka Game90
Shut up and take my money:
KATT
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- palesz77
Na, már hivatalosan is az a 3. számú mez, amit sejteni lehetett. Gomesen, Denisen, hivatalos oldalról.
Lehet szavazni, hogy kinek melyik tetszik az idei garnitúrából - 4-et lehet szavazni, ha esetleg nem lenne egyértelmű.
Lehet szavazni, hogy kinek melyik tetszik az idei garnitúrából - 4-et lehet szavazni, ha esetleg nem lenne egyértelmű.

- #David Villa#
- Capitá del Barça
ZS10 írta:
Én a MezMaffiát ajánlom: Ár és a minőség is kiváló!
https://www.facebook.com/mezmaffia/?fref=ts" target="_blank
Te rendeltél már innen? mennyire megbízhatóak?
Én a MezMaffiát ajánlom: Ár és a minőség is kiváló!Alexandro írta:Valaki rendelt már innen mezt? Van esetleg valakinek tapasztalata velük kapcsolatban? Milyen minőségű a mezük?Stalkyard írta: https://www.facebook.com/mezpro/?fref=ts" target="_blank
Itt most nyár végéig minden mez 7.500 feliratozással együtt. A minőségről nincs tapasztalatom, nem rendeltem még, de szeretnék majd mostanában. Nem hiszem hogy a hivatalos boltból kapható minőség, de nem is az ultragagyi szerintem.
https://www.facebook.com/mezmaffia/?fref=ts" target="_blank
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Pedig attól még rózsaszín. ..palesz77 írta:Nekem is nagyon bejön, szerintem eltalált garnitúra lett. A lábszár lehetne más színű, de a nem fullos TV-men csak világosnak tűnik, nem kifejezetten rózsaszínnek, szóval még az is jól néz ki..

Magával a sötét lilával nem is lenne baj, de a név, számozás, láb mehetett volna valami szolídabb színnel is mint ez a rikító rózsaszín.
- palesz77
Nekem is nagyon bejön, szerintem eltalált garnitúra lett. A lábszár lehetne más színű, de a nem fullos TV-men csak világosnak tűnik, nem kifejezetten rózsaszínnek, szóval még az is jól néz ki.. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem a sportszárat leszámítva meg épphogy tetszett, sztem marha elegáns ez a sötét lila.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Megint rendesen ocsmány lett az idegenbeli mez. Köszönjük Nike.
Valaki tud egy olyan boltot ahol tudnék venni idei kapusmezt, lehetőleg olyat amelyiken rajta van a klubvilágbajnoki címer is. Illetve régebben a hivatalos Store honlapján volt egy olyan rész ahol egymás után felsorolták az összes játékost és meglehetett venni a mezüket, na ezt most sehol se találom. Nagyon megköszönném, hogy ha ezt a linket valaki eltudná küldeni.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Valaki rendelt már innen mezt? Van esetleg valakinek tapasztalata velük kapcsolatban? Milyen minőségű a mezük?Stalkyard írta: https://www.facebook.com/mezpro/?fref=ts" target="_blank
Itt most nyár végéig minden mez 7.500 feliratozással együtt. A minőségről nincs tapasztalatom, nem rendeltem még, de szeretnék majd mostanában. Nem hiszem hogy a hivatalos boltból kapható minőség, de nem is az ultragagyi szerintem.
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Király, nekem is megnyitotta telefonról. Köszönöm Nektek 

- #David Villa#
- Capitá del Barça
Sajnos a link tartalma nem érhető el. Jól linkelted?Stalkyard írta: https://www.facebook.com/mezpro/?fref=ts" target="_blank
https://www.facebook.com/mezpro/?fref=ts" target="_blank#David Villa# írta:Sziasztok!
Foglalkozik valaki közületek mezrendeléssel, vagy tud megbízható eladót?
Nem a 20-25 dolláros márkajelzés nélküli amazonosra gondolok, de régebben mintha foglalkozott volna vele valaki 8-10 ezer forintos magasságban.
Üdv
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- #David Villa#
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Nem a 20-25 dolláros márkajelzés nélküli amazonosra gondolok, de régebben mintha foglalkozott volna vele valaki 8-10 ezer forintos magasságban.
Üdv
Üdv
Elnezve Vidal es Robi eddigi teljesitmenyet egy probat minimum meger a fiu viccen kivul.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”