Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem a jó kommunikáció az, amely a szurkolókat megfelelő időben jól orientálja. Vagyis nem a "titkokat" kell kifecsegni vagy a félkész dolgokat idő előtt közhírré tenni, pláne nem a kacsákat cáfolni - hanem eligazítani. Pl. abban, hogy edzőkérdésben görcsösen "háztáji" migoldásban gondolkoznak, vagy nyitottak sikeres edzők irányában is, vagy hogy minimális játékosmozgásban gondolkodnak-e, mérsékeltben, vagy jelentősben. Ugyanígy a La Masiaval kapcsolatban is lehet úgy tájékoztatni, hogy az érdemi legyen, nem fecsegő.palesz77 írta:Tudom, azért írtam is az elején, hogy az a AS volt a forrás, ami köztudottan Madrid szimpatizáns lap. Mintha egy Daily Mail pletykán kelne ki magából az ember, kb annyi értelme van. De minden ilyen pletykát nem fog cáfolni a klub hivatalos közleménnyel, az egész napjuk ebből állna csak kb. Ettől szerintem nem lesz rossz a klub kommunikációja, csak meg kell válogatni, hogy melyik újságot veszi komolyan az ember egyes híreknél, meg melyiket nem. Ennek a klubhoz semmi köze viszont.
Becsüljük meg ezt az 5 évet, valószínűleg kitölti a szerződését és utána lelép Argentínába.BarcafanTomee írta:"Only the Signature is Missing. Barça reaches a new contract with Messi until 2022" (mundo)
Tegyük hozzá, hogy az AS volt azoknak a híreknek a forrása. Nem tudom amúgy itt mire gondolsz, szerintem a kommunikációs politikával pont nincs gond. Nem kell semmit a szurkolók orra alá kötni, ami nem tartozik rájuk. Én még nem nagyon láttam olyan csapatot, aki ilyen részletekbe beavatja valós infókkal a szurkolókat, hogy hogy áll pl egy szerződéshosszabbítás éppen. Vagy ha ti tudtok olyan nyilatkozatról, ahol az elnök kerek perec megmondta, hogy "igen, egyelőre mi 12 milliót adtunk neki nettóba, ő 15-öt kért, most épp a prémiumokkal próbálunk játszani, de erre csak péntek délben kerül már sor", akkor fejet hajtok, de szerintem ilyen a világon nincs.. Megmondták, hogy hosszabbítani akarnak vele, aztán ha sikerült megegyezni, akkor bejelentik. Most tök komolyan kérdezem, hogy szerinted ennél többet mit kéne kommunikálniuk?Samper írta:Ma ismét zavarkeltő hírek érkeztek a hosszabbításról. Akár így, akár úgy, de a klub kommunikációs politikája minősíthetetlen.
Ma ismét zavarkeltő hírek érkeztek a hosszabbításról. Akár így, akár úgy, de a klub kommunikációs politikája minősíthetetlen.S.Agüero írta:Rajtad kívül szerintem már mindenki belenyugodott.
igenMessiNeymarSuarez írta:Ez most komoly, hivatalos?visca el barca írta:Nem hiába fellebbeztek az argentinok Lionel Messi eltiltása ellen, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ugyanis a május 4-i meghallgatás után eltörölte a büntetést, így a támadó pályára léphet válogatottja sorsdöntő vb-selejtezőin.
Ez most komoly, hivatalos?visca el barca írta:Nem hiába fellebbeztek az argentinok Lionel Messi eltiltása ellen, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ugyanis a május 4-i meghallgatás után eltörölte a büntetést, így a támadó pályára léphet válogatottja sorsdöntő vb-selejtezőin.
Remek hír!visca el barca írta:Nem hiába fellebbeztek az argentinok Lionel Messi eltiltása ellen, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ugyanis a május 4-i meghallgatás után eltörölte a büntetést, így a támadó pályára léphet válogatottja sorsdöntő vb-selejtezőin.
Szerintem meg kimondottan.S.Agüero írta:Most sem sikerült viccesnek lennie.Nero. írta: Ez komoly?
Menj már innen.Kash írta:utánanéztem hol játszik -Barcelona- és megnéztem egy-két régebbi meccset tőlük, a mutatott játék képe és a gólörömök fogtak meg leginkább -ahogyan átölelték egymást, ahogyan az izzadság végigfolyt az arcukon, a gyengéd pacsik a fenékre...stb-, na meg a mez-színkombinációja.
Ez komoly?ahogyan átölelték egymást, ahogyan az izzadság végigfolyt az arcukon, a gyengéd pacsik a fenékre...stb
Ez most nem Messi ellen szól, meg talán kicsit off is, de szerintem Ronaldinho több ember téritett a klubhoz. Akik a Pep team idejében csatlakoztak, ők meg szerintem a komplett csapatba szerettek bele, nem konkrétan Messibe. Aztán lehet tévedek. De pl. itt a fórumon is csak 1-2 elvetemült Messi fanra emlékszem, Ronaldinho fénykorában meg tele volt a fórum olyanokkal, akik egyenesen bálványozták. Szerintem ez a két játékos személyisége közötti különbségből adódik. A brazil igazi face of the company karakter volt, Messi meg inkább visszahúzódóbb művész alkat, legalábbis nekem annak tűnik.hajnesz írta:Sokan azért szeretik a barcát, mert itt játszik, szóval, ha a MU-ban kötött volna ki, akkor ##Többmintegyklub helyett most ##LegerősebbbajnokságaPL lenne a tuti, ebben nem kételkedemHihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy pont a kedvenc csapatunkba született, mennyi volt ennek az esélye?