2017.05.11. 16:30:09
Lehet hogy már leírta korábban valaki, csak elkerülte a figyelmemet, de szerintem nem Unzué lesz az edző. A tegnapi vagy tegnap előtti nyilatkozatból, ami szerint megvan az új edző, de nem akarják a mostani munkát megzavarni, vagy tiszteletlennek lenni LE-vel, nekem erről árulkodik. Ha Unzué lenne, az semmit nem befolyásolna. Még LE edz, Unzué segíti, utána átveszi a stafétát. De ha külsős jön, akkor félő, hogy Unzué nem teszi oda magát, LE-t is nyaggatják, hogy a segédje miért nem érdemelte meg az edzői tisztséget...
A 75 millió meg szerintem nem rossz pénz. Ha végre nem gumicukrokért adnánk oda a játékosainkat, és értelmes pénzt kérnénk a távozókért, akkor a Matyiért 3-at, Denis/Gomes 10/30, Rafinha 10-15, Munir 10-15, Arda 25-30at. Nem is kell mindnek menni, de értelmes áron ennyit kérni és kapni kellene értük. De vélhetően Matyi ingyen megy, Denis kölcsönbe, vagy végleg visszavásárlási opcióval, Gomest odaadjuk 15-ért, Rafinha kölcsön vagy visszavásárlási opció, Munir dettó, míg Arda 20 körül fog menni... Szóval nem a 75 a gáz, hanem a bevételi oldal, mert a felsoroltakból a Mardid kiárulna 70-80-at simán.
Korábban már leírtam, de én továbbra sem Coutinhot kergetném a klub helyébe. Tartom azt, hogy Messi 2-3 év múlva nem lesz jó szélen, most is inkább befelé húz, és inkább ő irányítja már most is a csapatot. Ha az indulósebessége lassul, akkor marad neki az irányítás, amihez nagyon ért (ahhoz is!). Szerintem akkor már inkább egy Verratti...(nem mintha ezen múlna)