Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Részben egyet értenék, de azért Pedrot és Alexis fogalmatlan kutyaütőnek nevezni igen erős. Abban a szezonban tényleg nem nagyon ment nekik, de előtte és utána is bizonyítottak.Leon írta:Nem értem itt ezt a nagy siránkozást, a legtöbben úgy csinálnak mintha a Messi-Neymar-Suarez mindhárom tagja lelépett volna....
Lettünk mi pontrekorder bajnokok 2013ban úgy hogy csak egy épkézláb emberünk volt Messi személyében két fogalmatlan kutyaütővel (Alexis-Pedro) az oldalán.
Persze a Bayern darabokra tépett a BL-ben de egy sérült Messivel és nulla csatársorral nem volt meglepő.
Most azért csak itt van a világ legjobb támadóiból kettő. Ha melléjük hoznak még valami középszintű arcot akkor teljesen jól elleszünk.
Én sem a trófeák és siker miatt lettem és vagyok Barca szurkoló, de azért nem szeretném, ha Arsenal szintre visszaesnénk. Akkor is ugyanúgy szurkolnék a csapatnak, de azért szerintem igenis törekedni kell rá, hogy kihozzuk a maximumot a lehetőségeinkből, jelenleg pedig úgy érzem, még vannak tartalékok a csapatban, kérdés, hogy sikerül-e kihozni belőle.Stoichkov írta:En vagyok az egyetlen itt aki nem banja ha meglevo jatekosokbol, fiatalokbol epitkezunk es kuzdunk az eredmenyekert inkabb mint megprobaljuk erovel, penze megoldani nagy nevekkel?
Valaki korabban irta, hogy a vegen meg visszacsuszunk az Arsenal szintjere... szamomra ez abszolut nem katasztrofa. Izgalmas, kuzdelmes meccsek, es a divatszurkolok 90%-a lelepne.
Ez sem feltétlenül igaz, Zidane pl. sztárigazolások nélkül is tudott világverő csapatot csinálni abból az anyagból, mellyel a Pincér csúnyán bukott. De Contet is említhetném, ő is a béka segge alatt lévő Chelseaből csinált bajnokcsapatot, és nem 100 milliós igazolásokkal.De ameddig MESSI itt van, megérdemli hogy minden kupára versenyképes csapatot rakjanak össze, ehez pénz kell, ami nem gond, viszont a minöségi focistak megszerzése annál inkabb..
Már vagy két hete biztosan próbálkozunk. Visszautasíthatatlan ajánlat. Mindkettőért, ha igazak az összegek a top3 igazolásnál járunk. MI ez ha nem visszautasíthatatlan.Cestus írta:Coutinhora és Dembélére most kellene lecsapni a hétvégén, amíg ilyen erősen lázadnak. Visszautasíthatatlan ajánlatot kell tenni a két klubnak.
Az kb masfel Neymar lenne.Cestus írta:Coutinhora és Dembélére most kellene lecsapni a hétvégén, amíg ilyen erősen lázadnak. Visszautasíthatatlan ajánlatot kell tenni a két klubnak.
Nem leszünk mindig toppon ezt lehet fogadni, es nem kellennek mindig sztárok ez is ok..Stoichkov írta:En vagyok az egyetlen itt aki nem banja ha meglevo jatekosokbol, fiatalokbol epitkezunk es kuzdunk az eredmenyekert inkabb mint megprobaljuk erovel, penze megoldani nagy nevekkel?
Valaki korabban irta, hogy a vegen meg visszacsuszunk az Arsenal szintjere... szamomra ez abszolut nem katasztrofa. Izgalmas, kuzdelmes meccsek, es a divatszurkolok 90%-a lelepne.
Ez szép és jó lenne, de akkor ne hozzunk már Gomes, Packo és Arda féléket... Adjuk oda saját fiataljainknak ezeket a játékperceket..Stoichkov írta:En vagyok az egyetlen itt aki nem banja ha meglevo jatekosokbol, fiatalokbol epitkezunk es kuzdunk az eredmenyekert inkabb mint megprobaljuk erovel, penze megoldani nagy nevekkel?
Jelenleg ott tartunk a Seri-ügyben, hogy szóltunk neki, hogy várja meg az ajánlatunkat (egyébként is ezt teszi ). A srác visszautasított pár hónapja egy megkeresést az AS Romától, mivel inkább itt játszana.LG írta:Korábban jöttek róla hírek, tehát úgy gondolom, vmilyen szinten képben van, és talán a Coutinho ügy lezárásával valós célpont is lehet. Én nem nagyon ismerem, de miután még Xavi is elismerően nyilatkozik róla, azt gondolom egy próbát simán megérne, főleg, hogy a mai árak és a jelenlegi anyagi helyzetünk függvényében szinte azt mondom kis pénzért elhozható.pep71 írta:Ezt a Seri-t figyelik a Barca a megfigyelői vagy sportigazgatója vagy csak bedobta valamelyik újságíró? neki legalább normális kivásárlási ára van..talán őt le is tudná igazolni ez a vezetőség
Korábban jöttek róla hírek, tehát úgy gondolom, vmilyen szinten képben van, és talán a Coutinho ügy lezárásával valós célpont is lehet. Én nem nagyon ismerem, de miután még Xavi is elismerően nyilatkozik róla, azt gondolom egy próbát simán megérne, főleg, hogy a mai árak és a jelenlegi anyagi helyzetünk függvényében szinte azt mondom kis pénzért elhozható.pep71 írta:Ezt a Seri-t figyelik a Barca a megfigyelői vagy sportigazgatója vagy csak bedobta valamelyik újságíró? neki legalább normális kivásárlási ára van..talán őt le is tudná igazolni ez a vezetőség
Az a legkevesebb,itt az ár a lényeg sajnos.MQuCsabi írta:Plusz ugye aláirták a szerződésüket nem olyan régen jelenlegi csapataikkal..
Szóról szóra adom!!!! Lehet itt Gomes féléket igazolni "árérték arányban", de akkor ne lepődjünk meg, hogy Arsenal szintre esünk.visca el barca írta:
arra meg h semmi szükség orbitálisan sok gólt nem tudok mit mondani. a focit gólra játsszák. továbbra sem értem, hogy majd csapatszinten ki fogja pótolni azt az 50 gólpontot. még ha messi meg lajos turbóba kapcsol, akkor is -30-ban vagyunk.
de mind1, ámítsátok magatokat, aztán majd jön a valóság, megint egyemberes csapat leszünk.
Ha már Palesz bízik benne, akkor én is bizakodó vagyok.palesz77 írta:Liverpool-hoz a lehető legközelebb álló újságíró.
Azóta már ő is azt írta, hogy igaz. Érdekes, eddig egyáltalán nem hittem a transzferben, de így még akár létre is jöhet.