Ernesto Valverde

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
El Pistolero
Jugador del Barça

2017.08.17. 02:42:50

crixus írta: Bob, ne haragudj, de hol tett le annyit? Az Olympiacos-nál? Vagy azon a szuperkupa meccsen, amelyiken minket vert bucira?
Egy az egyben Martino-stílus, aki megjegyzem semmit sem ért el az argentinokkal sem, egyszerűen nem tartozik az elitbe, mint edző, ahogy Valverde sem. Egyikük sem "fiatal titán", aki majd most talál ki valami újat. Egyszerű, középkategóriás edző Valverde is, aki nem fogja sokra vinni nálunk. Volt nekünk egy Lorenzo Serra Ferrer nevű senkiházink is. Pont az egyik nagy sztár lelépése után akartunk vele csapatot építeni. Középkategóriás játékosokkal. Na, ennek a mostani csapatnak is hasonló sorsa lesz, még akkor is ha a tabellán 1 hellyel feljebb végzünk majd.
Van Gaal óta neki van a legjobb referenciája, mint frissen kinevezett edző. Guardiola úgy jött, hogy volt pár éve a B csapattal, Luis Enrique meg tizedik lett a Celtával és lebőgött a Romával. Adjuk meg neki az esélyt. A felkészülési meccseken azért láthattunk elég biztató jeleket. Valószínűleg a legtöbb edzőnél is felborított volna mindent, ha távozik az egyik legfontosabb láncszem a gépezetből és Deulofeuval kell pótolni. A kupa már az első meccsen elment, így szerintem belefér, hogy kísérletezett a visszavágón. Én kifejezetten sajnálom, hogy a vezetőség ahelyett hogy a munkáját könnyítené és minőségi játékosokat hozna neki, még szivatják is. Máskülönben nem értem, hogy miért kell 10-10 millió eurón alkudozni Dembelé és Coutinho esetében. Azt hittem nem okoz gondot ilyen mennyiségű pénz egy olyan csapatnak, aki abszolút világrekord áron adott el játékost és a klubelnökük szerint a világ legnagyobb bevételével rendelkező csapata az övék.
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.17. 01:35:28

Ciki az 5-1, egyetlen kamutiziből rúgott góllal.

De nem tud az öreg mit csinálni, elvették a 2. legjobb játékosát az utolsó pillanatban, akinek minden bizonnyal komoly szerepet szánt volna a támadások befejezésében (az előszezonban beljebb vonta Neymart a szélről). Iniestának utódot nem találtak most sem, ő meg már most kidőlt. Neymarnak se lett utód, helyette van csere szintű játékos.

Az becsülendő, hogy megpróbálta felkavarni az állóvizet egy új felálással, de jó keret nélkül tökmindegy.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
csabooo
Capitá del Barça

2017.08.17. 01:13:02

baas11 írta:Ne amitsuk magunkat a Reál erősebb csapat , nem véletlen h ők a BL címvédők es nem mi.....de azert az 5-1 et meg kell magyaráznia ... Ebben mar csúnyán benne van.
Taktikaban, vehemenciaban, a jatekosok felturbozasaban, stb, hasonlokban benne van, lehet, de azt nem kene a nyakaba varrni, hogy nem tudjak atvenni a labdat, egy normalis paszt adni, meg hasonlo alap dolgok.
Az, hogy nem motivaltak az lehet az o sara, de szerintem itt nincs masrol szo, mint hogy (edzo?) vezetoseg buktatas. Ami szegyenteljes dolog, foleg egy Clasicon, de megertem oket, es talan emiatt is egy jo alkalom egy ilyen meccsen megcsinalni ezt a szegyentelen dolgot. Nem szeretem az ilyesmit, mar ha errol van szo, de nekem ugy tunik nagyon, de viszont nem banom az az igazsag, ha ezek altal eltakarodnak azok a senkihaziak a helyukrol.

En adnek neki meg idot, majd ha telen, tavaszra se lesz semmi valtozas, akkor lehet kongatni a harangokat.
Barça,Barça,Baaarça!!!
Messias2
Director del Fútbol

2017.08.17. 01:03:05

Azért adjunk már neki időt, embeerek.
Látszik, hogy még kísérletezget, a vezetőség is megnehezítette a munkáját, úgy hogy legyünk vele türelmesek.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
baas11
Entrenador del Barça

2017.08.17. 00:54:32

Ne amitsuk magunkat a Reál erősebb csapat , nem véletlen h ők a BL címvédők es nem mi.....de azert az 5-1 et meg kell magyaráznia ... Ebben mar csúnyán benne van.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.08.17. 00:51:10

Nem ma volt, de volt egy sikeres Espanyol korszak, a Bilbaot mindig ott tartotta a tűz közelében és mennyi gondot okozott akár nekünk a RM-nak vagy Atleticonak. Taktikailag szerintem rendben van a pali és tud csapatot építeni, előző meccsen jól nyúlt Denishez, ma megpróbált egy újat, ami nem jött be. Hozzáteszem ez szégyenteljes első félidő volt, a második jobb volt, de éltünk át akár tavaly is nagy verést, de ilyen lélektelen játékot nagyon rég nem láttam, nyilván benne van Valverde is. Ha itt bármiféle buktatásról lenne szó, akkor a legalja akinek megfordul a fejében, ha szimplán ennyire nem értették a játékosok a feladatukat azt el tudom fogadni, de Roberton kívül 0 akarat.
Kép
Kép
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2017.08.17. 00:40:27

palesz77 írta:Játékban az ég és föld volt a mostanihoz, na az Cruyff suli volt. Ez nem az, ez pont "új". Több izom, leegyszerüsített középpálya, stbstb. Csak játszani nem tudunk így - egyelőre legalábbis.
én nem nagyon figyeltem a munkásságát Bilbaoban, de nem tetszik amit csinál. Ha azt fogja eröltetni amit írsz, akkor majd mi is nézhetjük a foci nélkül esetlegesen! megnyert trófeákat mint a reál az elmúlt 10 évben. Ehhez nincs sok kedvem. Ma nulla foci volt. Kreativitás, ötletesség, elképzelés nulla. Sztem ez a keret nem alkalmas (ahogy írod) a leegyszerűsített, izom kp-hez meg csapathoz. Egyelőre nekem csalódás Valverde, de még nem törnék a feje felett pálcát..
crixus
Entrenador del Barça

2017.08.17. 00:37:01

Bob_Marley írta:Kicsit azért ez korai, sőt borzasztó korai. Tett le annyit, hogy a bizalmat bőven megkapja.
Bob, ne haragudj, de hol tett le annyit? Az Olympiacos-nál? Vagy azon a szuperkupa meccsen, amelyiken minket vert bucira?
Egy az egyben Martino-stílus, aki megjegyzem semmit sem ért el az argentinokkal sem, egyszerűen nem tartozik az elitbe, mint edző, ahogy Valverde sem. Egyikük sem "fiatal titán", aki majd most talál ki valami újat. Egyszerű, középkategóriás edző Valverde is, aki nem fogja sokra vinni nálunk. Volt nekünk egy Lorenzo Serra Ferrer nevű senkiházink is. Pont az egyik nagy sztár lelépése után akartunk vele csapatot építeni. Középkategóriás játékosokkal. Na, ennek a mostani csapatnak is hasonló sorsa lesz, még akkor is ha a tabellán 1 hellyel feljebb végzünk majd.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.08.17. 00:23:10

Játékban az ég és föld volt a mostanihoz, na az Cruyff suli volt. Ez nem az, ez pont "új". Több izom, leegyszerüsített középpálya, stbstb. Csak játszani nem tudunk így - egyelőre legalábbis.
don70at
Barça B

2017.08.17. 00:18:06

Az igaz. Teljesen uj csapatot allitott ossze. Uj koncepcioval. Ronaldinhot is kivagta, Etoo szajat is befogta.
pep71
Entrenador del Barça

2017.08.17. 00:10:27

don70at írta:Azert az elso ket meccs Peppel sem volt rozsas. Egy vereseg es egy dontetlen.
csak Pep akkor éppen valami ÚJAT próbált hozni/visszahozni, de itt meg ugyanaz megy mint tavaly LE alatt...
don70at
Barça B

2017.08.17. 00:08:00

Azert az elso ket meccs Peppel sem volt rozsas. Egy vereseg es egy dontetlen.
palesz77

2017.08.16. 23:58:11

Nero. írta:A csapat sincs abban a passzban, ide most valami nagyon külsős edző kell nem ez a Cruyff-vonal.
Mondjuk ez minden, csak nem a Cruyff féle vonal..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.08.16. 23:50:17

Kicsit azért ez korai, sőt borzasztó korai. Tett le annyit, hogy a bizalmat bőven megkapja.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.16. 23:46:42

Magas lesz ez neked, menj vissza a Sociedadba vagy a Bilbaoba ott akkor is szeretni fognak ha csak a top 10be lesztek, itt nem.
A csapat sincs abban a passzban, ide most valami nagyon külsős edző kell nem ez a Cruyff-vonal.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.16. 09:31:18

Nervo írta:
Normandia írta:[
Miért mit kellett volna mondania? Minden top edző hasonlókat mondott volna róla. Már elnézést, de nem kakilok a saját szobám közepébe.
Igen, igazad van.Nem mondhat mást (szerencsétlen).Reméljük nem az ő ötlette volt, ha mégis akkor ő sem lesz hosszúéletű a klubnál. :?
Szerintem kellett neki egy ilyen ütközőjátékos, aki elvégzi a piszkos munkát. Talán még javaslatokat is adott Bartomeuéknak, hogy ki legyen. De nem hiszem, hogy pont Paulinho-t szemelte ki a távoli Kínából, az ő leigazolásakor Bartomeu inkább már a kellemest a hasznossal kötötte össze.
"It is what it is."

Nervo
Capitá del Barça

2017.08.16. 09:29:23

Normandia írta:[
Miért mit kellett volna mondania? Minden top edző hasonlókat mondott volna róla. Már elnézést, de nem kakilok a saját szobám közepébe.
Igen, igazad van.Nem mondhat mást (szerencsétlen).Reméljük nem az ő ötlette volt, ha mégis akkor ő sem lesz majd hosszúéletű a klubnál. :?
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
palesz77

2017.08.16. 09:13:24

Mondjuk emiatt nem szólnám meg, még ha nem is kedveli se mondhatja az edzőjeként, hogy "hát, nem túl minőségi játékos, de ha már itt van kipróbáljuk". Nem azt mondom, hogy nem ő akarta, vagy hogy igazából gyengének tartja és Barto követelte az érkezését csak, de egy ilyen sablon dicséret miatt nem törnék pálcát felette. Még Busi is jókat mondott róla amikor megkérdezték, ilyenkor ez természetes.
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.16. 09:11:35

Nervo írta:Paulinhóról:„Nagyon fontos játékos a brazil nemzeti cspatban. Technikailag kiváló, fizikailag erős. Nincs még egy ilyen játékos a keretben, sokoldalúságot ad majd a csapatnak.”

Ebből is az látszik, hogy nem egy topedző benyomását keltő személyiség. Neki az ilyen Bilbaók,Espanyolok valók inkább sztem, nem egy top klub. A Brazil válogatottban is azért akad jó pár név, akik sztem paulinhó előtt vannak.Azért egy Luiz Gustavót szívesebben elnéztem volna mint Paulát, csak kár hogy ő márszejbe ment. :?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Nervo
Capitá del Barça

2017.08.16. 09:04:05

Paulinhóról:„Nagyon fontos játékos a brazil nemzeti cspatban. Technikailag kiváló, fizikailag erős. Nincs még egy ilyen játékos a keretben, sokoldalúságot ad majd a csapatnak.”

Ebből is az látszik, hogy nem egy topedző benyomását keltő személyiség. Neki az ilyen Bilbaók,Espanyolok valók inkább sztem, nem egy top klub. A Brazil válogatottban is azért akad jó pár név, akik sztem paulinhó előtt vannak.Azért egy Luiz Gustavót szívesebben elnéztem volna mint Paulát, csak kár hogy ő márszejbe ment. :?

Szerk: Reménykedjünk hogy ez csak Bartó rögeszméje volt, mert ha a brazil tényleg edzői kérésre érkezett, akkor tényleg nagy gond van. :roll:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2017.08.16. 09:21:11-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.08.15. 13:03:22

Cestus írta:A baráti meccseken sokkal nagyobb elánnal játszott a csapat, mint legutóbb. Azért Neymar kiválása meg Paulinho leigazolása elég negatív hatással van szerintem a csapatmorálra.
Meg azért nem is egy szint a sörmeccs egy Klasszikussal a Szuperkupán. Én is többet vártam, elsősorban magunktól, azt sejtettem, hogy a Real nem fog nagyon pörögni, nekik a történelmi szezon után másodlagos ezt a kupát behúzni, de mi sikeresen alul múltuk őket.
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.15. 11:04:18

A baráti meccseken sokkal nagyobb elánnal játszott a csapat, mint legutóbb. Azért Neymar kiválása meg Paulinho leigazolása elég negatív hatással van szerintem a csapatmorálra.
"It is what it is."

Samper
Director del Fútbol

2017.08.15. 10:11:30

A probléma lényege az, hogy a vezetőségben fel se merült, hogy a csapat leülését a Piqué - Busquets - Iniesta trió kifáradása okozhatná. Így hozzájuk kerestek edzőt. Más kérdés, hogy most éppen Ini utódát hajszolják Coutinho személyében, Paulinho alighanem módosítani fogja Busi helyét és Inigo, mint ötlet Piqué pozícióját rengette volna meg.
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.15. 08:16:37

visca el barca írta:
Rivaldo11 írta:picit hitehagyott a brigád, és ezért is lenne égetően fontos minőséget igazolni...
ezért is kellett volna egy olyan edzőt hozni akinek van elég tekintélye ahhoz h ha úgy hozza a sors, zokszó nélkül kicsapja iniestát vagy buszkecct... vagy vmit kockáztat... vagy egyáltalán próbálna legalább valami mást játszatni mint az elmúlt 652 edző...
Ez számomra is egyértelmű...Businak pl bérelt helye van 10 éve a kezdőben, ha most minden meccsen direkt öngólt rúg, akkor is kezdő lesz, persze indokolt volt, de tavaly óta nagyon "bele van fáradva" sztem, a topjához képest hulla gyenge.

Pep óta nem lehetett hallani egy jóízű anyázást a kispadon, az összes edző elnézést kért, mielőtt bekiabált a játékosoknak. Neki is volt sok hibája, de volt töke kirakni Dinhot, Etot, Touret, ehhez képest Iniesta vagy Busi jegelése és helyettük vagy mellettük igazolás kiscserkész lépés volna.

Réges régen Simeonet hoztam volna, nem mondom, h Messi nyakára lépne, mert azért amnyira még ő se kemény, de h nem lenne minden meccsen ez a semmi állóvíz, az tuti. És a pályán sincs ilyen játékos, aki tüzelné a többieket, végignézik, h lecsorog a 90 perc. Messi meg nem fog itt senkit meg semmit megmenteni, ellesz majd a mezőnyben, közben meg eladtuk a kb legmotiválabb játékost, aki legalább harcolt minden meccsen, és akkor a focitudást tegyük félre.

Muszáj éhes játékost hozni, mert ez így nézhetetlen lesz.
Nervo
Capitá del Barça

2017.08.14. 19:23:18

visca el barca írta:
ezért is kellett volna egy olyan edzőt hozni akinek van elég tekintélye ahhoz h ha úgy hozza a sors, zokszó nélkül kicsapja iniestát vagy buszkecct... vagy vmit kockáztat... vagy egyáltalán próbálna legalább valami mást játszatni mint az elmúlt 652 edző...
Amit már egy jó ideje Bartóék itt műveltek, és jelenleg is művelnek, ezt egy jó nevű szakember sztem nem válalta volna.Emery,Klopp,Simeone,Conte hogy egy pár siker edzőt hogy hadj nem mondjak, sztem ezzel a vezetőséggel az életben nem tudnának együtt dolgozni. :?
Kép
Válasz küldése