Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Engem.recrea írta: És ez kit érdekel és miért szempont?
És ez kit érdekel és miért szempont?Messias2 írta:Taknyos tized annyit sem tett Barcáért, mint az argentín.recrea írta:Azt már nagyon félve merem leírni, ha választanom kellett volna Messi meg Neymar között, erősen elgondolkodtam volna a dolgon.
Taknyos tized annyit sem tett Barcáért, mint az argentín.recrea írta:Azt már nagyon félve merem leírni, ha választanom kellett volna Messi meg Neymar között, erősen elgondolkodtam volna a dolgon.
Én nem vagyok ennyire sértődős, Messi megy, a Barca örökvisca el barca írta:ha megcsinálja soha többet nézek focit. mostanában úgyis a baseballt veretem, tök jó, semleges, nincs izgalom, teljes nyugalomban bambulom végig a 3 órás meccseket
ha megcsinálja soha többet nézek focit. mostanában úgyis a baseballt veretem, tök jó, semleges, nincs izgalom, teljes nyugalomban bambulom végig a 3 órás meccseketrecrea írta:Igen, 2018-ig.visca el barca írta:most amugy meddig vanszerződése? ha nem ír alá akkor tényleg csak jövő nyárig? a nagy show az lenne ha ingyen elmenne jövőre vhova
Akkor azért nagy gec lenne
Igen, 2018-ig.visca el barca írta:most amugy meddig vanszerződése? ha nem ír alá akkor tényleg csak jövő nyárig? a nagy show az lenne ha ingyen elmenne jövőre vhova
Igen, 2018 nyarán jár le a szerződése. Szerintem nagy szerepet játszhat a vezetőség eltakarításában az a tény, hogy még mindig nem írt alá.visca el barca írta:most amugy meddig vanszerződése? ha nem ír alá akkor tényleg csak jövő nyárig? a nagy show az lenne ha ingyen elmenne jövőre vhova
Ez igaz, de tegyük hozzá, ez nemcsak a vezetőség hibája, LE sem állt a helyzet magaslatán már az utolsó évében, és egyelőre Valverde sem tud mit kezdeni a helyzettel. Mondjuk az bíztató, hogy már ő is belátta, hogy ez az út nem vezet sehova és ki kell találni vmit. Mert itt a gyengébb keret mellett komoly szerkezeti és taktikai gondok is vannak egy ideje, és ezek orvoslása legalább olyan fontos, mint Coutinhot (esetleg Serit) és Dembelét leigazolni.MessiNeymarSuarez írta:Komolyan bárki is hibáztatná ha lelépne ilyen igazolások mellett?
Láthattuk hogy tegnap is konkrétan a középhátvédek elé kellett jönnie ha labdát akar..
Erre nem képes reagálni már több mint egy éve a vezetőség, és nem minőségi játékosokat igazolnak, ide hoznak egy rakás Gomes-féle játékost a nyakára hogy" nesze, te vagy Messi, oldd meg"
Mert ha meg lenne a csapat minőségben, vagy igazolnánk normálisan, és úgy buknak el az még oké, de így hogy már 2 éve látszik hogy mi a hatalmas nagy baj, és ennek ellenére sem hajlandóak változtatni a vezetőségben, az több a soknál...
Most komolyan, mire kell Messi akkor? Visszazülleni Iniesta, Neymar és többiek nélkül ugyanígy sikerülni fog, és BL selejtezőért harcolni, most ehhez Messi miért pazarolja el az utolsó éveit, ha nem képesek a csapatot érdemben erősíteni, csak a pénzt elverni?
jelentősen visszaesett a csapat teljesitménye, és ez ilyenek meccsek mint a tegnapi meg a vasárnapi nehezen emészthetőek..es nincs esélyünk trofeakat nyerni idén, illetve van, de hogy mi nem vagyunk favoritok sehol az tuti! Talán a leggyengébb keret amiota Messi itt van, sőt a leggyengébb! 1 szót sem szolhatunk ha jövőre ingyen lelép.. talán ezért is lenne fontos még most a nyaron erősiteni, mert ezt is kockaztatjuk. Ugyhogy lehet alkuldozni itt még 2 hetet a dortmund liverpoolal, de nem biztos hogy most kéne sporolni, hiszen eddig is észnelkul és tulárazva vettünk.LG írta:Szerintem naiv vagy. Ha jelentősen visszaesne a csapat teljesítménye, olyannyira, hogy nem lenne esélyünk címek nyerésére, neki meg Aranylabdára, szerintem simán dobbantana, a hírek szerint már nem egyszer elgondolkozott róla,l".Nero. írta:Soha nem fog itt hagyni minket. Pique mellett o lenne az utolso, viszont meg van hozza az ereje hogy megbuktassa a vezetőséget egy perc alatt.Samper írta:Ha nem hosszabbít, Barto bukása tuti.
Szerintem naiv vagy. Ha jelentősen visszaesne a csapat teljesítménye, olyannyira, hogy nem lenne esélyünk címek nyerésére, neki meg Aranylabdára, szerintem simán dobbantana, a hírek szerint már nem egyszer elgondolkozott róla, gondolom a fizetését sem hiába emelgetik évente.Nero. írta:Soha nem fog itt hagyni minket. Pique mellett o lenne az utolso, viszont meg van hozza az ereje hogy megbuktassa a vezetőséget egy perc alatt.Samper írta:Ha nem hosszabbít, Barto bukása tuti.
FFP nem lehet, hároméves ciklusban nézik, 2015-2018 közötti mérleg nem lehet 30 millió eurónál nagyobb értékben veszteséges. Lévén, hogy a klub évek óta nyereséges a beszámolók alapján, ez kizárja az FFP-t, mint indokot, pláne, hogy 222 millió euró most érkezett a klubkasszába.Bob_Marley írta:Az is lehet, hogy az új esetleges igazolások miatt a fizetése külön van, hogy ne legyen ebből FFP gond, remélem ez vagy valami hasonló és nem még többet akarunk adni, vagy kér.
Soha nem fog itt hagyni minket. Pique mellett o lenne az utolso, viszont meg van hozza az ereje hogy megbuktassa a vezetőséget egy perc alatt.Samper írta:Ha nem hosszabbít, Barto bukása tuti.