Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Elég már még hány csapatnal akarunk beégni ebben a pár napban? hozzunk valami öreg lepattanot horroráron azt csokolom majd Messi megoldjavisca el barca írta:van még, bírjátok?
Barça are interested in Willian as an alternative as they have failed to sign Coutinho. [france football]
Így meg elég szép eséllyel kidobunk egy újabb szezont az ablakon, és Messi utolsó éveiből egyet.davi10 írta:Arról nem is beszélve, hogy mindkettő húzóember, még ha össze is jönne az üzlet, már nem nagyon tudnák őket pótolni.
Mindenkinek jobb lett volna, ha már júliusban így vagy úgy, de vége ennek a drámának.
majd jövőre eladják a cselzinek 40-ért. dembelé meg meg a bayernbe 25-ért...looka írta:Illetve azt is tegyük hozzá, hogy az angolok az átigazolási kérelmet általában komolyan szokták venni, nem véletlenül él náluk ez az intézmény, igaz, minden kötelező erő nélkül.
Értem a Liverpool indokait egyébként, meg persze, Coutinho is aláírt egy szerződést, amit be kell tartania stb. De a játékos egyértelműen menni akar, jóval áron felül kapnának érte pénzt is, szóval ők sem éppen a korrektség talaján állnak.
Igen.Ez tutti.zknym írta:hogy még csak egy normális igazolásunk volt idén...
vagy leginkább azért mert a játékos is jönne (elvileg), és ezért nem adják fel. persze amellett, hogy még csak egy normális igazolásunk volt idén...Nervo írta:Azért mert 5-jére már sikerülni fog.visca el barca írta:The 4th bid for Coutinho will be rejected. LFC don't understand why Barça are still chasing when they've said 'no' multiple times. [goal]
30-ért hozzuk is el, ne vicceljünk már.visca el barca írta: közben a sálke bekínálta nekünk goretzkát, 30 körül lehetne hozni, mert nem akarják h jövőre ingyen elvigye a bayern
Azért mert 5-jére már sikerülni fog.visca el barca írta:The 4th bid for Coutinho will be rejected. LFC don't understand why Barça are still chasing when they've said 'no' multiple times. [goal]
Azt olvastam, hogy ma Dortmundban kellett volna tárgyalniuk, de inkább elmentek tárgyalni Coutinhorol..visca el barca írta:viszont neymar pótlása sokkal fontosabb, elvégre a focit még mindig gólokra játsszák. a kp-t meg vhogy majd megoldja ernő, van oda 122 ember...davi10 írta:Szerintem meg pont ezért lenne fontosabb Coutinho, mert ő a középpályán is bevethető.