Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Only small details left to make Dembélé's transfers official. The announcement is scheduled for this afternoon. [@gerardromero]Tobias88 írta:Nem úgy volt hogy délben jelentik be?
Lehet Ramos mostmár már nem csak Messi-ről lesz kiállítva, csak el ne törje a lábát a favágó.MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/barcacentral/p ... 4927994096
Egy kis Dembelé show, akit érdekel.
Van látása is a pályán, ami elég fontos lehet számunkra.
elviszi a psg 150 millás kivásárlási áronGaboo írta:Mi lesz, ha 3-4 évvel még tapasztaltabb lesz...
Hát igen, raádásul a RM ellen adta azt a nagy labdát ami a videóban is van, plusz más videót nézve a Real ellen sem volt fogalmatlan, ami egy (akkor) 19 éves sráctól több mint jó.Gaboo írta:Mi lesz, ha 3-4 évvel még tapasztaltabb lesz...zseni a srác az látszik rajta.MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/barcacentral/p ... 4927994096
Határozottan ígéretesMessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/barcacentral/p ... 4927994096
Mi lesz, ha 3-4 évvel még tapasztaltabb lesz...zseni a srác az látszik rajta.MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/barcacentral/p ... 4927994096
Costa már juveban vanChino írta:Lesz itt, sok énelőremegmondtamhogyegyszezonosjátékosértnemérimeg hsz.palesz77 írta:Mondjuk nem értem, hogy egy kezdő játékosukat miért kéne 35 millióért elengedniük? Vagy akár 50-ért? Alapból azt is nehezen hiszem, hogy annyira nagyon jönni akarna amúgy, de a PSG-nek az ég világon semmi oka eladni, a hírek szerint Draxlertől és Lucastól is szabadulnának akár, de róla nincs szó. Legalábbis ahol én olvastam..
Én is várom a "befürödtünk", "megint jól lehúztak minket", stbstb hsz-eket fél év után..Mental_Theo írta:Már látom lelki szemeim előtt, hogy Dembele lejátssza az első meccsét, és nem fog villogni, izgul és elad 3-4 labdát. Aztán akik most imádják és várják itt a fórumon, már meg is állapítják, hogy mekkora hiba volt megvenni
Viszont nem szabad egyelőre megváltást várni tőle. Baromi későn érkezett, fiatalon, egy másik bajnokságba, ráadásul egy nem túl egységes csapatba. Igazából még Valverdet is úgy látom, hogy kísérletezgető fázisban van.
Ha április környékére rendesen beilleszkedik és a csapat is összeáll, lehet komolyabb elvárásokat támasztani felé, legalábbis én így állok hozzá. Ha egy "jó" szezont fut és látszik rajta a fejlődés szerintem baromira jól jártunk. Nem csak tűzoltást vettünk, hanem egy hosszútávú megoldást is.
Draxlerért ha jól tudom a Bayern érdeklődik. mondjuk nem is csodálom. Ribéry már lassan járókerettel jár és többet sérült, mint egészséges, Costa meg nem az a tipikus balszélső. De alapból is ráfér a németekre a fiatalítás. Draxler nagyon illene oda, ismeri is a bajnokságot meg amúgy is hazamenne. A PSG-nek nincs annyira szüksége rá, a Bayernnek meg van pénze.
Lesz itt, sok énelőremegmondtamhogyegyszezonosjátékosértnemérimeg hsz.palesz77 írta:Mondjuk nem értem, hogy egy kezdő játékosukat miért kéne 35 millióért elengedniük? Vagy akár 50-ért? Alapból azt is nehezen hiszem, hogy annyira nagyon jönni akarna amúgy, de a PSG-nek az ég világon semmi oka eladni, a hírek szerint Draxlertől és Lucastól is szabadulnának akár, de róla nincs szó. Legalábbis ahol én olvastam..
Én is várom a "befürödtünk", "megint jól lehúztak minket", stbstb hsz-eket fél év után..Mental_Theo írta:Már látom lelki szemeim előtt, hogy Dembele lejátssza az első meccsét, és nem fog villogni, izgul és elad 3-4 labdát. Aztán akik most imádják és várják itt a fórumon, már meg is állapítják, hogy mekkora hiba volt megvenni
Remélem jól ki fog jönni Messivel, mert az elmúlt évek alapján ez döntő tényező lehet...csabimo írta:Azt nem gondolja senki hogy nem lesz rossz meccse, vagy pár eladott labdája rossz megoldasa, de remélem kevesebb támadás fog elhalni rajta mint Neymaron, akinek a jó megoldasai mellett azert voltak rosszak is bőven mégis szerettük 20 eves a csavo azert neki még fejlődni kell, de én peldaul örülök hogy vettünk végre egy mindket oldalon bevethető 2 lábas villámgyors szélsőt "new Eto'o" still focistat..a többi rajta mulik, meg Messi segit neki reméljük megtömi labdákkalMental_Theo írta:Már látom lelki szemeim előtt, hogy Dembele lejátssza az első meccsét, és nem fog villogni, izgul és elad 3-4 labdát. Aztán akik most imádják és várják itt a fórumon, már meg is állapítják, hogy mekkora hiba volt megvenni
Azt nem gondolja senki hogy nem lesz rossz meccse, vagy pár eladott labdája rossz megoldasa, de remélem kevesebb támadás fog elhalni rajta mint Neymaron, akinek a jó megoldasai mellett azert voltak rosszak is bőven mégis szerettük 20 eves a csavo azert neki még fejlődni kell, de én peldaul örülök hogy vettünk végre egy mindket oldalon bevethető 2 lábas villámgyors szélsőt "new Eto'o" still focistat..a többi rajta mulik, meg Messi segit neki reméljük megtömi labdákkalMental_Theo írta:Már látom lelki szemeim előtt, hogy Dembele lejátssza az első meccsét, és nem fog villogni, izgul és elad 3-4 labdát. Aztán akik most imádják és várják itt a fórumon, már meg is állapítják, hogy mekkora hiba volt megvenni
Egyetértek, szívesebben szúrnám tökön magam, minthogy di Mariat Barca mezben kelljen látnom.Nyiri81 írta:Én ennek örülök, de ultra szánalmas kezd lenni amit a PSG csinál. Mint egy hisztis kisgyerekrikko írta:Ahogy gondoltam, rámászunk Mariskára ,akit a PSG bárkinek 2 szem krumpliért eladna... csak nekünk nem....
Én ennek örülök, de ultra szánalmas kezd lenni amit a PSG csinál. Mint egy hisztis kisgyerekrikko írta:Ahogy gondoltam, rámászunk Mariskára ,akit a PSG bárkinek 2 szem krumpliért eladna... csak nekünk nem....
Csomó helyen nincs még délNem arról volt szó, hogy délben hivatalosan bejelentik Dembelét?
Nehogy befürödjünk.
palesz77 írta:Alig várom, hogy a hírt olvasva valamelyik Pool vezető nyilvánosan beoltson minket megint.visca el barca írta:Barça are optimistic about signing Coutinho. Recent talks with Liverpool has been positive and it seems that the deal is closer. [sport]
Avatart nem akartok amúgy cserélni már?