2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mondjuk én mindig jobb oldalon láttam játszani a dortmundban, azon a 15-20 meccsen amit láttam belőlük előző szezonban. de lehet pont beletrafáltam, és amúgy nem azon a poszton játszott többnyire.visca el barca írta:ezt ugyan miből vontad le?Nero. írta:mivel inkább jobbszélső
ezt ugyan miből vontad le?Nero. írta:mivel inkább jobbszélső
Ugyanezt érzem ugyanezekkel a várakozásokkal, hatalmas tehetség a gyerek, egy élmény nézni!Leon írta:Pont olyan jó a nevét olvasni a fórumon mint anno Neymarét!
Remélem hasonlóan nagy klasszis lesz belőle!
Barca420 írta:Én személy szerint bárkinek jobban örültem volna,aki már kész kiforrott játékos!Nekünk a legnagyobb ellenfelünk a real, és mi egy olyan játékost igazoltunk aki jelenleg ott csak csere lenne!Remélem így már érthető, hogy mi a bajom vele?Sinya22 írta: Kire gondoltál volna egyébként?Én sok nevet láttam az elmúlt hónapban itt a fórumon,de szerintem ő volt a legjobb opció. Mondom ezt úgy hogy nagyon kevés Dortmund meccset láttam,de azokon elég meggyőző volt,meg ahogy látom a fórum nagy része csupa jókat mond róla.
Én még max azt tudtam volna elképzelni hogy Coutinho jön oda,és akkor marad Iniesta/Sr a középpályán.
És hogy fog-e picsogni 2 év múlva,azt nem tudhatni. Most azért jól jött,hogy ennyire jönni akart,máskülönben nem biztos,hogy megszerezzükÉn bízom benne hogy jól beilleszkedik.
Ha ugyanazért a pénzért a Real bármelyik csatárát kínálták volna, Dembelét választottam volna. Már csak az életkora miatt is, de nem csak. Voszont a Real középpályáját ész nélkül elcserélném a mienkre.Barca420 írta: Én személy szerint bárkinek jobban örültem volna,aki már kész kiforrott játékos!Nekünk a legnagyobb ellenfelünk a real, és mi egy olyan játékost igazoltunk aki jelenleg ott csak csere lenne!Remélem így már érthető, hogy mi a bajom vele?
19 évesen azért nem gyengén tolta.Rivaldo11 írta:https://www.youtube.com/watch?v=aCt-nGWpOL8
Ezt tolta le a Madrid ellen idegenben tavaly. Azóta még jobb lett, egy ennyi idős srác minden meccsel fejlődik. Jó lesz Ő, nincsenek kétségeim.
Én személy szerint bárkinek jobban örültem volna,aki már kész kiforrott játékos!Nekünk a legnagyobb ellenfelünk a real, és mi egy olyan játékost igazoltunk aki jelenleg ott csak csere lenne!Remélem így már érthető, hogy mi a bajom vele?Sinya22 írta: Kire gondoltál volna egyébként?Én sok nevet láttam az elmúlt hónapban itt a fórumon,de szerintem ő volt a legjobb opció. Mondom ezt úgy hogy nagyon kevés Dortmund meccset láttam,de azokon elég meggyőző volt,meg ahogy látom a fórum nagy része csupa jókat mond róla.
Én még max azt tudtam volna elképzelni hogy Coutinho jön oda,és akkor marad Iniesta/Sr a középpályán.
És hogy fog-e picsogni 2 év múlva,azt nem tudhatni. Most azért jól jött,hogy ennyire jönni akart,máskülönben nem biztos,hogy megszerezzükÉn bízom benne hogy jól beilleszkedik.