Brazil orvos pozolt is vele és azt mondta hogy azért fáj a háta mert lelkileg megviselte a kérdéses jövő...Nyiri81 írta:Tudom. Csak jelezte hogy itt ott fáj a háta és nem tud játszani. Azért volt idézőjelben.visca el barca írta:semmi baja.

Brazil orvos pozolt is vele és azt mondta hogy azért fáj a háta mert lelkileg megviselte a kérdéses jövő...Nyiri81 írta:Tudom. Csak jelezte hogy itt ott fáj a háta és nem tud játszani. Azért volt idézőjelben.visca el barca írta:semmi baja.
Nyiri81 írta:Ha jól tudom "sérült" is
semmi baja.Nyiri81 írta:Ha jól tudom "sérült" is
Pár nap kell a papírjainak, bőven ott lehet 9-én, ha akarják, kb. jövő hét csütörtökig kell megérkeznie a doksiknak, h nevezni lehessen szombatra.Nyiri81 írta:Ha a héten lezárják ez a COU ügyet mikor játszhat először? Ha jól tudom "sérült" is
még az lett volna szép ha 1 csoportba kerül a 3 csapat a bl ben.S.Agüero írta:Fú, ez a Barca-Pool-Monaco kapocs lassan olyan lesz, mint egy gengszterfilmben.![]()
Mbappé helyére Jovetic megy tudtommal.
Mi van akkor ha Keita, Mbappé pótlására megy?Tromort77 írta:Én nem erről a Keita üzletről beszéltem, hanem Keita Baldé-ról, aki jelenleg a Lazio játékosa és szélső támadó/csatár. Vele a Monaco akar erősíteni, ha megszerzik akkor esélyes, hogy Lemar-t elengedik.Pr3datoR írta:Ha Lemar jön, ha nem, mi köze van Coutinhohoz? Ez a Keita üzlet, hogy csak jövőre csatlakozik szerintem egyértelműen azt sugallja, hogy idén még nem lesz elengedve Cou...
Magam is ezen a véleményem vagyok, egyik félnek sem érdeke, hogy bejelentse a Coutinho transzfert, mivel ezzel ártanak a Poolnak, ha megszerezték Lemart akkor szerintem is be fogják jelenteni. A dolgok efelé tendálnak abszolút, reménykedjünk.Tromort77 írta:Én nem erről a Keita üzletről beszéltem, hanem Keita Baldé-ról, aki jelenleg a Lazio játékosa és szélső támadó/csatár. Vele a Monaco akar erősíteni, ha megszerzik akkor esélyes, hogy Lemar-t elengedik.Pr3datoR írta:Ha Lemar jön, ha nem, mi köze van Coutinhohoz? Ez a Keita üzlet, hogy csak jövőre csatlakozik szerintem egyértelműen azt sugallja, hogy idén még nem lesz elengedve Cou...
James Pearce az egyik legmegbízhatóbb Liverpool-os forrás pedig szerint ma elég komoly tárgyalások zajlanak.
Szerintem ezen áll vagy bukik a Coutinho üzlet. Tudom, nem egy poszt. De pénzügyileg is csak akkor férne bele nekik egy 80 millió eurós kiadás.
Szerk: Di Marzio - Keita Balde has arrived at AS Monaco for a medical
Én nem erről a Keita üzletről beszéltem, hanem Keita Baldé-ról, aki jelenleg a Lazio játékosa és szélső támadó/csatár. Vele a Monaco akar erősíteni, ha megszerzik akkor esélyes, hogy Lemar-t elengedik.Pr3datoR írta:Ha Lemar jön, ha nem, mi köze van Coutinhohoz? Ez a Keita üzlet, hogy csak jövőre csatlakozik szerintem egyértelműen azt sugallja, hogy idén még nem lesz elengedve Cou...
Tudjuk tudjuk, az önjelölt katalán megmondóemberek kitaláltak mindent, Liverpoolban meg fogalmuk sincs semmilyen megkeresésről, és csak most guglizzák, mi az az FC BarcelonaPr3datoR írta:...
mitől? ez egy fórum, ahol az ember leírja a véleményét, nem? szidtam valakit, vagy valamit, vagy sértegettem a csapatot? szerintem ha más csapatnak szurkolok, attól még itt lehetekvisca el barca írta:üdv!Pr3datoR írta:Üdv!
ezt minek írod le ide minden héten háromszor? ennyire reszketsz?
üdv!Pr3datoR írta:Üdv!
az jó, mert a pooltól is csak olyan hírek jönnek, hogy továbbra sem hajlandóak tárgyalni...zknym írta:én eddig csak olyat találtam miszerint a Monaco nem kívánja eladni, és árat sem mondott Lemar-ra.
én eddig csak olyat találtam miszerint a Monaco nem kívánja eladni, és árat sem mondott Lemar-ra.visca el barca írta:a licit egyelőre ott tart hogy idén 50+origi, jövőre meg még 30 millióTromort77 írta:miközben Lemar pedig egyre közelebb a Liverpoolhoz.
a licit egyelőre ott tart hogy idén 50+origi, jövőre meg még 30 millióTromort77 írta:miközben Lemar pedig egyre közelebb a Liverpoolhoz.
Egyik klubnak sincs értelme lebegtetni most semmit sem, mivel épp az adott játékos pótlásán dolgoznak. Az újságírók a legtöbb infót a csapatoktól, játékosoktól kapják. Most mindenkinek érdeke, hogy csendben maradjon. Nyilván hivatalosan még nincs semmi aláírva, de a szóbeli megállapodások már meglehetnek. De ha most a Barca előállna azzal, hogy megvan Coutinho azzal nehéz helyzetbe hozná a Liverpoolt aki akár vissza is léphetne az üzlettől. Szerintem várjunk a dominóra.S.Agüero írta: Ha már kész lenne az üzlet, csak lehozták volna a legnagyobb újságok, nem?