Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Csak tudod, az ember azt gondolta intelligens emberek a vezetőink, de akinek ennyi esze van, arra mindent lehet mondani csak azt nem, intelligens emberek!markionni írta: Millio pelda volt mar a tortenelemben erre ami eppen nalatok zajlik. A fejesek ketsegbeestek hogy elveszthetik a hatalmat es barmire kepesek hogy megtartsak azt, akar ilyen gyerekes hazugsagokra is. Eppen ezert nagyon veszelyesek a klubotokra nezve.
Millio pelda volt mar a tortenelemben erre ami eppen nalatok zajlik. A fejesek ketsegbeestek hogy elveszthetik a hatalmat es barmire kepesek hogy megtartsak azt, akar ilyen gyerekes hazugsagokra is. Eppen ezert nagyon veszelyesek a klubotokra nezve.dentomi írta:Nem is értem, kampóznak egy hatalmasat, Pool 200 milliót kért.gg86 írta: Nekem van egy meredekebb elméletem erről: ők tényleg elhiszik, hogy jól csinálják a dolgokat...
Arra nem gondoltak, első dolguk lesz elmondani (milyen 200 millió, miről beszélneke ezek az őrültek), 3 éves gyermeknek töb esze van ennél , egyszerűen hihetetlen.
Nem is értem, kampóznak egy hatalmasat, Pool 200 milliót kért.gg86 írta: Nekem van egy meredekebb elméletem erről: ők tényleg elhiszik, hogy jól csinálják a dolgokat...
Nekem van egy meredekebb elméletem erről: ők tényleg elhiszik, hogy jól csinálják a dolgokat...looka írta:Engem ebben az egész dologban az zavar a leginkább, hogy kiállnak a kamerák elé és belehazudnak a képünkbe.
Ezzel az a baj, hogy kiállnak nem állnak teljesen mindegy. Itt ezt az évet kis túlzással hazavágták...Nem túl mély a keret meglátásom szerint. Az meg, hogy a világ legjobb játékosának nincs meghosszabbítva a szerződése egyszerűen vicc kategória. Pont olyan mint a vezetőség...Tömik a zsebüket, mutogatnak mindenhova, ahelyett, hogy egyenes gerinccel leköszönnének. Nem a kidobott milliókkal van bajom, mert Neymar távozása után nyilván mindenki leakarta húzni a "gazdag nagyfatert", de ezekért az összegekért minőségi játékosokat kellene igazolni, remek kvalitássokkal. Így csak azt érik el, hogy a szurkoló aki csak azt látja, hogy jajj nem is nyertünk semmit idén, egy szem kupa nem jutott dühös lesz. A pártoló tagok meg remélhetőleg észnél vannak, mert ez több évre is lerobbanthatja a Barca kisautóját.looka írta:Engem ebben az egész dologban az zavar a leginkább, hogy kiállnak a kamerák elé és belehazudnak a képünkbe. Nyilván nem mondhatják azt, hogy elszórakozták az egész nyarat, én ezt értem. De könyörgöm, akkor ne mondjanak semmit. Nem kell sajtótájékoztatót szervezni, hogy lehazudják a csillagokat az égről. Ezzel nem megszilárdították a pozíciójukat, hanem a szék négy lábából elfűrészeltek egyet. Teljesen komolytalan, óvoda.
Nálam ez az egy dolog elé lenne ahhoz, hogy ellenük szavazzak. Pedig van még pár a rovásukon...
Liverpool say Barça's claims regarding Coutinho are false. They never asked for €200m or €500m. They never wanted to sell. [@_ChrisBascombe]palesz77 írta:Mondjuk ez szerintem senkit nem lep meg.. Az egész sajtótájékoztatójuk értelmetlen hazudozás volt kis túlsással. Remélem Kloppot megkérdezik az esetről majd az újságírók, és odapirít egyet.
Ez a hét beszólása!visca el barca írta:soha nem politizáltam itt, de ezek egy az egyben olyanok mint a fidesz. csak itt a psg a soros
Az a baj, hogy simán kinezem belőlük, hogy valahogy megússzák és tovább rombolják a klubotKubla9 írta:Egy csigában is több gerinc van mint ebben a vezetőségben. Remélem sikeres lesz a bizalmatlansági szavazás és mennek a levesbe ezek a kretének.
Cestus írta:Én örülök, hogy nem jelentettek be semmilyen jelképes lemondást. Ezt a bagázst együtt kell eltakarítani innen.
https://twitter.com/CatalanEdition/stat ... 9084404736" target="_blank
Bartomeu gyökeres változásokat akar így az átigazolási időszak után, amikor is több száz milliónk volt, hogy gyökeresen változtassunk a keret minőségén.
Samper írta:Rájött, hogy bárkivel viteti el a balhét, ezzel elismeri, hogy balhé van. Aludt rá egyet és arra jutott, hogy NINCS BALHÉ.
Nyilván az közre se játszik, hogy 150-et odavágtak Dembelé-ért. Akkor a 'Pool miért akart volna kevesebbet?Sanama írta:Soler indirectly attacked former Barça player & manager Pep Guardiola for signing a goalkeeper for €50m & inflating the market.
Robert: "I sat with Valverde to discuss signings. Yes he wanted more players but still we have a great squad."
Soler: "The market is inflated and investment funds now run it. Clubs no longer have the power."
Majd a portás, biztos betörőnek nézte Verrattit,Coutinhot és nem engedte be aláírnivisca el barca írta:várom a közleményt. kiváncsi vagyok kivel viteti el a balhét.