2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha ezt fogja hozni, akkor fel fog merülni távozása, ne félj.Nero. írta:Engem csak az bánt hogy még pletyka szinten se merül fel a távozása, vagy az hogy komoly konkurenciát hozunk mellè
Szegyen, gyertek megmagyarázni hogy o mennyit melozik
Mondj egy csatárt aki ha Lajos formában van akkor olyan jó mint Ő és most nyáron elhozható lett volna?Nero. írta:Engem csak az bánt hogy még pletyka szinten se merül fel a távozása, vagy az hogy komoly konkurenciát hozunk mellè
Szegyen, gyertek megmagyarázni hogy o mennyit melozik
Kicsit off.visca el barca írta:
csak gomes nem lőtt az elmúlt 3 évben kb 125 gólt meg nem osztott ki mellé 50-60 assistot. amugy technikailag ugyanolyan béna mindkettő.
csak gomes nem lőtt az elmúlt 3 évben kb 125 gólt meg nem osztott ki mellé 50-60 assistot. amugy technikailag ugyanolyan béna mindkettő.Normandia írta:Ugyan ez a teljesítmény Gomesnél már anyázásba menne át.
Nero. igen.recrea írta:Senki nem utálja itt,
Ebbe viszont biztos vagyok, hogy tudatos volt. Azt a jobbost csak tessék-lássék módon lendítette, tényleg szerencsétlen sokszor, de mellé piszok rutinos és ösztönös csatár is, az ilyenek benne vannak a játékában. Szerintem ezt így akarta most.visca el barca írta:minden rosszindulat nélkül mondom, ez "csel" inkább a sutaságának köszönhet. nem hinném h tudatos volt
minden rosszindulat nélkül mondom, ez "csel" inkább a sutaságának köszönhet. nem hinném h tudatos voltMessiNeymarSuarez írta:Érdemes a lassításnál vissza nézni, úgy mozgott mintha jobb lábbal akarná el rúgni a rövidbe, és miután belepöckölt ballal, úgy lendítette a jobb lábát mintha azzal rúgná, szerencsétlen kapus meg azt se tudta hogy most mi a fene van...
Én nem is értem, hogy miért utálják itt ennyire sokan. A suta mozgásával együtt is az egyik legjobb befejező csatár, nem hiszem, hogy a piacról túl sokan tudnák pótolni. Ha mindig biztonsági megoldásokra törekedne, akkor nyilvány nem lenne ennyire suta, de kellenek ezek a váratlan megoldások. Azért nem véletlen az előző szezonban a 29 gól és 13 gólpassz csak a bajnokságban.MessiNeymarSuarez írta:Komolyan nem normális a pali...![]()
Mindent kihagy, erre bevet egy ilyen testcselt és berúgja? Kapus azt se tudta hogy merre mozduljon..
https://www.facebook.com/barcacentral/p ... 5736648015" target="_blank
Érdemes a lassításnál vissza nézni, úgy mozgott mintha jobb lábbal akarná el rúgni a rövidbe, és miután belepöckölt ballal, úgy lendítette a jobb lábát mintha azzal rúgná, szerencsétlen kapus meg azt se tudta hogy most mi a fene van...
Bízom benne hogy formába jön, és akkor megállíthatatlan lesz, remélhetőleg tavasszal csúcsformában lesz a csapattal együtt.
sztem vegyük fel a tiltólistára az enesot... nincs különbség egy vérpistike oldalhoz képest...Deus írta:Luis olyan lett mint a Ronaldo, csak nem finomkodik![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... el-2591413" target="_blank
Amúgy vicc ez az oldal... Csak cukkolta, szívatta Piquét, nem gondolta komolyan
Nem az már.BarcafanTomee írta:Eltelt már pár nap a két hsz között, így ha jól tudom nem minősül duplának.
Sajnos Suarez megsérült és 10 perccel a vége előtt le kellett cserélni. Ma derül ki, milyen komoly. Kellett eröltetni...