2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tényleg nem jó időpontot választott, ez az öt győzelem és a Juve legyőzése nem segít neki. De meglehet a dolog.MessiNeymarSuarez írta:https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A56A4E6
Tegnap Benedito Twitter oldalán.
Tegnap sikerült átlépni a 10.000-redik aláírást.
visca el barca írta:adat nincs, tippelgetés van, amit erősen kétlek, hogy összejönGergolino írta:A szeptember 16-i 8.000 aláíráshoz képest tud valaki frissebb adatról?
Agustí Benedito: "On October 2, we will have 19.000-20.000 signatures." [el món]
adat nincs, tippelgetés van, amit erősen kétlek, hogy összejönGergolino írta:A szeptember 16-i 8.000 aláíráshoz képest tud valaki frissebb adatról?
A 19-e onnan jött, hogy Benedíto az aláírás-gyűjtő íveket szeptember 1-én vette át. Tehát: a 19-e onnan jött, amúgy nagyon helyesen.palesz77 írta:Azt a 19-et nem is értem mondjuk, 8.-án kezdődött az egész, és 14 munkanapjuk van összegyűjteni. Az a 19 sehogy se jött nálam össze valamiért..MessiNeymarSuarez írta:De már ez is nagy lehetőség, hogy a klub is elismerte a 27-e 23:30-at, nem pedig a 19-ét erőlteti.
Amúgy VEB-bel értek én is egyet ebben sajnos, lehet katalánéknál máshogy van, nem tudom, de általában mindig a kezdeteknél szokott nagy lelkesedés lenni, főleg hogy közbe voltak a nagyobb meccsek is.. Ilyen médiaháttér mellett én kétlem innentől, hogy ez összejön, de bízzunk a legjobbakban.
A számok mást mutatnak, annak azért orulok hogy viszontlátok egy régi ismerőstsasi1 írta:Be vannak rágva. https://www.youtube.com/watch?v=Gyx9YRXxCmU" target="_blankNero. írta: Lehet kint nincsenek annyira beragva a vezetőségre,
Be vannak rágva. https://www.youtube.com/watch?v=Gyx9YRXxCmU" target="_blankNero. írta: Lehet kint nincsenek annyira beragva a vezetőségre,
Az első 2 órában valóban Bartomeunak tulajdonítottuk az idézetet, ez egy elírás volt, már javítottuk azóta. Ebből fakadhatott ez a hozzászólás.Alcantara írta:Véleményem szerint fuss neki a cikk újraolvasásának és teljesen más értelmet nyer a mondanivalód azt illetően, hogy ki nyilatkozta ezt.
Igen csak te érzed!Nyiri81 írta:"Ezt a véleményt tiszteletben kell tartani, de ennek nincs értelme. Nem tudom, hogy inkább előnyben részesítenék-e a szavazást áprilisban, együtt a BL-elődöntőkkel? Én úgy látom, hogy aggódnak, a csapat pedig jó leckét ad demokráciából" - nyilatkozta Bartomeu.
Csak én érzem úgy hogy megint hülyeséget beszél? Mi az hogy leckéd ad a demokráciából? Azért mert most 4 meccsen jól ment a csapatnak, nem jelenti azt hogy minden rendben a vezetéssel.
Hülye ez.
Lehet kint nincsenek annyira beragva a vezetőségre, végülis kupakkal degeszre nyertük magunkat es az a legfontosabb.Tivornya írta:A klub körüli helyzet kisértetiesen hasonlít a hazai, de országos szintű helyzetre: nem az elutasítás hatalmas, hanem az érdektelenségBeleunnak az emberek az egykaptafárakészült megélhetési emberekből, akiknek ismérve minimum az öltöny. Az ilyenekről már mindenki úgy vélekedik, hogy:"újabb eltartanivaló, újabb vérszívó"...Minek szavazzon és pazaroljon energiát erre bárki is, mikor egyik parazitát cserélheti másik parazitára?
Szerintem nem a kezdeményezést támogató sociók számával, hanem azok elérésevel van gond. Sokan meccsre sem járnak, biztos vannak akik nem is barcelonában laknak, meg olyanok is akik nem tesznek egy lépést sem az aláírásért, de ha az orruk elé dugják a papírt gondolkodás nélkül aláfirkantják. Mondjuk ahogy olvastam házhoz is kiviszik az íveket, szóval tényleg mindent megtesznek Beneditoék, csak tényleg sok az a 16500 aláírás.hajnesz írta:Ha nem jön össze az elégséges szavazat, akkor beigazolódik a sejtésem, hogy a hungarokatalánok jobban útálják a vezetőséget, mint a kintiek. Azt nem nagyon tudom elképzelni, ha már valaki pártoló tag, akkor nehezére essen aláírni egy papirt. S itt még nem 60% kell, hanem csak tizenpárezer szavazat...
Meglátjuk, én se szeretem ezt a brigádot, de amit páran az elmúlt hónapokban ebbe a topicba irtak...
"a sociók több mint 80%-a továbbra is bízik bennünk ami jelzésértékű egy ekkora klubnál"Chino írta:13-14 ezer körül lesz már az is jelzésértékű lesz Bartomeuék felé.
Ha nem is jön össze az elégséges szavazat, de haolyan 13-14 ezer körül lesz már az is jelzésértékű lesz Bartomeuék felé. Én abban bíztam, hogy Messi és Ini levegőben lógó hosszabbítása elég lesz ahhoz, hogy összegyűljenek a szavazatok.palesz77 írta:Na, Benedito most már városszerte is fel fog állítani kis standokat, ahol lehet aláírni, miután a 2 meccsen kihasználták a tömeget. Kíváncsi leszek, szerintem 13.000 körül lesz összesen max. Meglátjuk.
én is ezt írtamNyiri81 írta:[Amúgy eddig csak 2 meccsen gyűjtöttek szavazatokat.
Ha azon a 4-ediken is össze gyűlik legalább 3000, akkor a pénteki 8000 (annyi holnapra biztos lesz) szavazattal már 11000-nél fog járni, azt a maradék 5000-ret meg csak össze tudja már gyűjteni a többi 13 napon remélhetőleg.visca el barca írta:a 4 nagyobb eseményből ahol lehetett gyűjteni normálisanaz aláírásokat 3 lement és nincs meg a szavazatok fele sem. innentől kezdve nincs miről beszélni.MessiNeymarSuarez írta:8-án vette át, azóta 5 nap telt el, az alatt gyűlt össze ennyi, még van 2 hete a mai napot is bele számolva, én bizakodó vagyok.
A múltkor be lehetett hallani a meccsen hogy Bartóznak és fütyülnek. Az gondolom nem 100 ember hangja volt.visca el barca írta:a 4 nagyobb eseményből ahol lehetett gyűjteni normálisanaz aláírásokat 3 lement és nincs meg a szavazatok fele sem. innentől kezdve nincs miről beszélni.