Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

A PSG tulajdonosa most feltenne netre egy fotót, amin egy 700 millás csekkel a kezében vigyorogdavi10 írta:HIVATALOS!44!!NÉGY!
2021-ig hosszabbított, 700M a kivásárlási ára!
Egy jó nagy gonddal kevesebb!
3 ArdaBob_Marley írta:Már csak az a kérdés mennyi az annyi?!

Nem egyszer kijelentette hogy, mind az 5-öt oda adná egy VB címért. Neki el is hiszem. Ronaldo is korrekt, mert elmondta hogy neki fontos az aranylabda.visca el barca írta:valószinűleg pont ez az amit lekuláz. sztem itt pár ember jobban rtá van izgulva erre a baromságra mint maga messi....csababarca írta:közben meg Cé megveri aranylabdákban.
valószinűleg pont ez az amit lekuláz. sztem itt pár ember jobban rtá van izgulva erre a baromságra mint maga messi....csababarca írta:közben meg Cé megveri aranylabdákban.

Húdenagyon játssza az eszét, Leo pont ilyen. Szerintem egy szót sem nyilatkozott a hosszabbítással kapcsolatban, semmit sem tudunk az ügy hátteréről, szóval elég rosszindulatú dolog ilyet állítani róla.Nero. írta: Amugy nalam minden idok legnagyobb jatekosa, nelkule lehet fele ennyi trofeat nem nyertunk volna, de ha a vezetoseg korrekt ajanlatot tett le es ennek ellenere jatsza az eszet akkor viszlat.
Ezt olvastam en is, ennek hol az eredeti verzioja?Mascherano írta:http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... ic-2604433
Tudom, hogy nso cikk , de akkor is kezd rossz irányba menni a sztori
Lehet fél évre kölcsönbe adjuk hogy felforrjon Neymar agyvize?Cestus írta:Ha megy, remélem a PSG-be, hogy Neymárka agyvérzést kapjon.
mondjuk ha ingyen elmenne, a psg vagy city biztos h csont nélkül kifizetne neki 100 millát zsebbe aláírási pénznek.Normandia írta:Mondjuk annyira megérné, hogy legalább látnánk kik repülnének rá.Az biztos, hogy ki senkisem vásárolná, ha szerződést kötne, de az, hogy mennyi fizuért csábítanák, arra kiváncsi lennék.