Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FIFA's rule. "If a player belongs to a club and the club no longer belongs to its federation, the player becomes free."visca el barca írta: ...de a szerződés lehetővé teszi azt is, hogy, ha akar, elmenjen a csapattól: abban az esetben, ha Katalónia függetlenné válna, ugyanis akkor a Barcelona nem indulhatna a Bajnokok Ligájában. Ha ez megtörténne, Lionel Messi ingyen is elhagyhatná a klubot....
Erről a gólról beugrott még 2:
Igen ez az. De megfordítottuk a meccset, csak arra nem emlékeztem, hogy utána még egyenlítettek a baszkok.Sinya22 írta:Nem tudom erről van-e szó,nekem ez a Messi gól ugrott be 1:25-nél,bár itt nem nyertünk.
https://www.youtube.com/watch?v=e-5J3M_jM9M
Igaz.Petr írta:Jó lesz az Estudiantes-nek is.
Nem volt gyenge.18Barca99 írta:Nem a Porto elleni Európai Szuperkupa döntőre gondolsz 2011-ből?hajnesz írta:Nekem az, mikor elől sétált, lusta volt visszafutni, a védő meg haza akarta adni a labdát, ő meg köszönte szépen, bevarrtaHogy ki ellen, az már nem maradt meg, de ha jól emlékszem klub vb lehetett .
Nem a Porto elleni Európai Szuperkupa döntőre gondolsz 2011-ből?hajnesz írta:Nekem az, mikor elől sétált, lusta volt visszafutni, a védő meg haza akarta adni a labdát, ő meg köszönte szépen, bevarrtaHogy ki ellen, az már nem maradt meg, de ha jól emlékszem klub vb lehetett .