Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát így nézve már mégse annyira jó üzlet ,de padra bőven elég lesz ,Rakitic/Busi helyett eljátszogat ő a kicsapatok ellen és nem egy André Gomes azértMatyiG írta:
Ja, fizikum megvan, focizni már kevésbé tud, az nem olyan nagy baj Seguránál. 1 év van a szerződéséből, szóval a 30 nem olyan kevés, ha azt nézzük, plusz sérülékenyebb, mint Thiago.
Ezzel újat nem mondott, mert tényleg van már ilyen nevű játékosunk.randomguy írta:Közben Romero is lehozta, hogy Vidal Barcelona játékos...
Ja, fizikum megvan, focizni már kevésbé tud, az nem olyan nagy baj Seguránál. 1 év van a szerződéséből, szóval a 30 nem olyan kevés, ha azt nézzük, plusz sérülékenyebb, mint Thiago.Grimaldo írta:Játékprofil szerint jó ,ára is korrekt még ,ha 31 is és még a tudása is megvan ,egy gond van vele ,hogy egy idióta baromMatyiG írta:Közben a SPORT szerint Arturo Vidalt 30 millió euróért hoznánk.
Játékprofil szerint jó ,ára is korrekt még ,ha 31 is és még a tudása is megvan ,egy gond van vele ,hogy egy idióta baromMatyiG írta:Közben a SPORT szerint Arturo Vidalt 30 millió euróért hoznánk.
Hát akkor ideje pályát váltani.visca el barca írta:arra én is jó lehetnékCestus írta:de arra jó lehet, hogy csereként beállva felrúgjon pár embertés beérem heti 1000 euróval is
arra én is jó lehetnékCestus írta:de arra jó lehet, hogy csereként beállva felrúgjon pár embert
A MD, Albert Rogé és Alfredo Martínez szerint is, ők szavahihetők. Valverde kérése állítólag, úgyhogy lehet örülni, hogy Bartoék hallgatnak az öregre.MatyiG írta:Közben a SPORT szerint Arturo Vidalt 30 millió euróért hoznánk.
Én is sokkal szívesebben tartanám Rafinhat, mindig nagyon kedveltem, még taknyosként Vigoban is iszonyatosan jó volt, de a posztját gyakorlatilag lefedi Dembelé, de még Malcom is. Be lehet rakni bal szélső kp-nak is, de igazán jobbszélsőként/jobb oldali tkp-ként érzi jól magát, ott tud igazán jól játszani. Persze jól játszott a felkészülési meccsen stb., de ne abból induljunk ki, hogy egy B-C csapatban hogy tud kiemelkedni. Nálam jobban nem sokan szeretnék, hogy megragadjon itt, de az ő érdekeit figyelembe véve jobban járna máshol. Ha nincs az a Nainggolan - eset biztos, hogy top klubban játszana, akkor nagyon elkapta a fonalat, brazil válogatott lett stb. A tavalyi év szintén zenész.Cestus írta:Szerintem is ez lesz így. A két védekezőbb középpályás posztját (és itt most lényegében mindegy, hogy 4-4-2, 4-2-3-1, vagy 4-3-3 lesz) így Busquets, Rakitic, Roberto és Arthur oldják meg (gondolom). Viszont így már érzésem szerint nem fogunk hozni senkit, még eladjuk Vidalt, Minát, Alcácert/Munirt, Rafinhát/Denist, talán Gomest, Palenciát, Arnáizt...dinnyesz írta:Ebből a hírből én arra következtetek , hogy Robival már kp-n számolnak. Ebből pedig arra, hogy már nem fog kp érkezni. Én ennek örülnék is , van 3-4 poszta felállástól függően : Cou, Rakitic, Busi, Arthur,Rafi, Denis(ha maradnak az egyik szerintem tuti maradni fog) Robi +a fiatalok. Ezzel már szerinem kényelmesen neki lehet menni a szezonnak.
Viszont az eladásokkal sietni kell, a PL-ben lassan bezár a bazár, márpedig ezeknek a játékosoknak a fizuigényét nagyrészt az ottani csapatok tudják majd kielégíteni.
Szerintem is ez lesz így. A két védekezőbb középpályás posztját (és itt most lényegében mindegy, hogy 4-4-2, 4-2-3-1, vagy 4-3-3 lesz) így Busquets, Rakitic, Roberto és Arthur oldják meg (gondolom). Viszont így már érzésem szerint nem fogunk hozni senkit, még eladjuk Vidalt, Minát, Alcácert/Munirt, Rafinhát/Denist, talán Gomest, Palenciát, Arnáizt...dinnyesz írta:Ebből a hírből én arra következtetek , hogy Robival már kp-n számolnak. Ebből pedig arra, hogy már nem fog kp érkezni. Én ennek örülnék is , van 3-4 poszta felállástól függően : Cou, Rakitic, Busi, Arthur,Rafi, Denis(ha maradnak az egyik szerintem tuti maradni fog) Robi +a fiatalok. Ezzel már szerinem kényelmesen neki lehet menni a szezonnak.
Pont ezt a hírt akartam posztolni.Cestus írta:A sport szerint a szenegáli Moussa Wagué (jobbszélső hátvéd) nemrég megérkezett Barcelonába orvosi vizsgálatra. A B-be fogják leigazolni, de hamar fel szeretnék hozni az A csapatba (és már az első, B-s szezonjában is gyakran feljárna Semedo cseréjének).
Eléggé a semmiből jött a hír, de nem is ismert játékos mondjuk. Mindenesetre valószínűleg ő lesz a csere jobbszélső hátvédünk majd.