Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
pedig ha visszaállunk a 4-3-3-ra és cou elől lesz akkor egyik sem fog játszani semmit.MQuCsabi írta:Nem hiszem, hogy Dembelé és Malcom is egyszerre ülnek majd a padon. Annak már tényleg semmi értelme nem lenne.
ez majdnem a tavalyi passzolgatós csapat lenne, ismét csak Messire kihegyezve. Coutinhó legfeljebb támadó középpályás nem góllövő elé gyors lendületes támadók kellenek. ha Valverde az idén sem lesz képes beépíteni Dembélét és talán még Malcom -ot ott tartunk ahol tavaly (sebességben) lemaradva európától.Cestus írta:MessiNeymarSuarez írta:,
Pogbáról fantáziál még mindig a Mundo. Állítólag Raiola át szeretné vinni a Barcába, a napokban fogja a MU vezetőségének felvetni, hogy 100 millióért adják el nekünk. Hát biztosan tapsikolni fognak az ötletnek.
Amúgy a gálakezdő szerintem TS - Robi/Semedo, Piqué, Umtiti, Alba - Rakitic, Busquets, Vidal - Coutinho - Messi, Suárez lesz.
A nagy BL-rangadókon biztos vagyok benne, hogy ennek a névsornak a tapasztalata, taktikai fegyelme miatt őket fogja favorizálni Valverde. De remélhetőleg ezt az összeállítást más meccseken nem látjuk majd túl gyakran, a bajnokikon "gyengébb" kezdőkkel is bőven jóknak kell lennünk.
Pogbáról fantáziál még mindig a Mundo. Állítólag Raiola át szeretné vinni a Barcába, a napokban fogja a MU vezetőségének felvetni, hogy 100 millióért adják el nekünk. Hát biztosan tapsikolni fognak az ötletnek.MessiNeymarSuarez írta:Most jönnek majd a hírek hogy Valverde Verrattit és Eriksent akarja
davi10 írta:Cestus írta:
*a Sport szerint még két igazolást kért Valverde, hát nem tudom, hogy hova most már.
Eddig csak 1 kp-t kért, meg is kapta Vidalt. Vérszemet kapott?
Szerintem már nem jön senki, ideje elpasszolni a felesleget (ez szerintem az utóbbi 1-2 év legtöbbször elhangzott mondata a fórumon )
Valószínű, azért Valverdét elég nehéz egy fiatalnak meggyőznie, Cucurellát meg jó néhányszor megszívatták a pályán a szélsők. Szerintem befűzésenként 100%-kal csökkent az esélye annak, hogy Valverdénél ő valaha lesz kerettag.Sinya22 írta:Ha ennek van valóságalapja,akkor az egyik tuti egy csere bhv. Érdekes,hogy hajnalban Cucurella be sem állt,én azt hittem nyomatni fogja végig a meccseken,ha úgy sincs Alba.Cestus írta:
*a Sport szerint még két igazolást kért Valverde, hát nem tudom, hogy hova most már.
Ha ennek van valóságalapja,akkor az egyik tuti egy csere bhv. Érdekes,hogy hajnalban Cucurella be sem állt,én azt hittem nyomatni fogja végig a meccseken,ha úgy sincs Alba.Cestus írta:
Cestus írta:
Valami olyasmit olvastam hogy megy a B-be de a nagycsaparhoz vették.Az a terv hogy Robi lesz Bussi cseréje meg a kezdő jh.Csak azt nem tudom így Semendo hogy épül be (sehogy) de elvileg amúgy a srác két oldalas wb.visca el barca írta:ezzel a gyerekkel mi lesz? megy a B-be? vagy jön semedo mögé, robi meg felmegy 128. középpályásnak?MatyiG írta:Közben hivatalos Wagué.
Igen,csakugyan jó csapathoz került,lehet hogy ott ismét magára talál a régi-új klubjában.MessiNeymarSuarez írta:Szerintem örüljünk annak hogy egyáltalán elment és pénzt is látunk utána, ráadásul jó helyre ment. 17-ért hoztuk, szerintem ez a 8.5+2 még baráti is ha azt nézzük hogy nem vált be nálunk.Kubla9 írta:A Vidal eladva, 8.5+2 . =D
Szerintem nagyon olcsón adtuk el. Én biztos hogy elkértem volna 10-15 millió közötti összeget.
Ha meg azt nézzük hogy 29 éves lesz 21-én, és kb annyira létszámfeletti hogy 4-5 ember van előtte a csapatban, akkor még inkább korrekt ár, szerintem ezzel mindegyik fél jól jár.
Szerintem örüljünk annak hogy egyáltalán elment és pénzt is látunk utána, ráadásul jó helyre ment. 17-ért hoztuk, szerintem ez a 8.5+2 még baráti is ha azt nézzük hogy nem vált be nálunk.Kubla9 írta:A Vidal eladva, 8.5+2 . =D
Szerintem nagyon olcsón adtuk el. Én biztos hogy elkértem volna 10-15 millió közötti összeget.
Nem tudom ezt a névsort meg a számokat honnan vetted, de igen, valami ilyesmi lenne az ideális.MatyiG írta:
Közülük szerintem menni fog Paco (25m), Vidal (10m), Arnáiz (5m), Alená (kölcsön), Gomes (15m), Samper(kölcsön), Marlon (10m), Mina (35m). Ez 100 millió euró, és pluszos lenne az egyenleg.
MatyiG írta:Gomest a West Ham vinné.dinnyesz írta:Én is egyetértek abban , hogy az idei év más mint az előzőek.Az igazolásainkat gyorsan letudjuk rendezni. És van b tervünk! Rabiot nem jött össze nem kergettük augusztus 26.-ig hanem rámentünk Vidalra. Én mondjuk pont nem örülök az érkezésének, de profi módon zajlott az egész szerintem. Most már tényleg csak az eladások maradtak, viszont én Minán kívül nem igazán olvasok hírt távozókról. Valaki esetleg csak pletyka szinten látott valamit, hogy valamelyik középpályásunk után érdeklődnek?
Gomest a West Ham vinné.dinnyesz írta:Én is egyetértek abban , hogy az idei év más mint az előzőek.Az igazolásainkat gyorsan letudjuk rendezni. És van b tervünk! Rabiot nem jött össze nem kergettük augusztus 26.-ig hanem rámentünk Vidalra. Én mondjuk pont nem örülök az érkezésének, de profi módon zajlott az egész szerintem. Most már tényleg csak az eladások maradtak, viszont én Minán kívül nem igazán olvasok hírt távozókról. Valaki esetleg csak pletyka szinten látott valamit, hogy valamelyik középpályásunk után érdeklődnek?