2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
drobika írta:Sok dologban egyetértek veled.
Ez nem helyes út.
Én csupán arra hivtam fel a figyelmet,és ezt tudjuk,Dortmundbsn támogattuk ezt.
Most ne játszuk a szentet már.
Vaéverde legalább olyan felelős ezért mint Dembelé.
Az egész csapat menedzselése katasztrófális.
Nézzük meg Messit,mi a véleménye a mesterről
1) Nem tudjuk, hogy a vezetőség hogyan vélekedett erről tavaly nyáron, de valószínű, hogy vagy csendben szemet hunytak felette, vagy rosszabb esetben (erről nem tudunk semmit) még biztatták is erre. A szurkolókat nem tudom hogyan definiálod, mint csoportot, de még itt ezen a fórumon is több olyan hozzászólás érkezett, amelyik ezt a viselkedést nem tartotta elfogadhatónak már akkor sem.drobika írta:Nem azt mondtam,hogy tolerálható és helyes,ami tesz.
Csak valahogy sem a szurkoloktól,sem a vezetőségtől akkor a dortmundi időben nem kapott kritikát,hanem kihasználtuk.Szerinted ez helyes?
És feltenném a kérdést,hogy több minrvegy lv utén miért nincs a csapatba épitve,miért nincs helye,ha jól játszik miért hozza le akkor is a kedves mester?
Mennyire motivál ez egy fiatal játékost?
Miért ne lenne helye, és miért ne lenne beépítve a csapatba?És feltenném a kérdést,hogy több minrvegy lv utén miért nincs a csapatba épitve,miért nincs helye,ha jól játszik miért hozza le akkor is a kedves mester?
Mennyire motivál ez egy fiatal játékost?
Feltételezem, hogy talán Dortmundban nem a játékszenvedély miatt hanyagolta el az edzéseket, hanem mert így akarta egyértelművé tenni, hogy el akar jönni. Ha már az analógiánál tartunk és valóban ne legyünk álszentek - szerinted, akkor most mi a tolerálható motivációja, miért késik most már visszatérően órákat?drobika írta:Ne legyünk már ennyire álszentek!
Amikor Dortmundból el akartuk hozni, de a németek nem engedték, akkor támogattuk,hogy ne járjon edzésre ugye?
Ha jól játszik minek edzésre mennie, feleslegesen fárasztja le magátnemespatro írta:A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..
Az ok: elaludt...
EV nem engedte, hogy becsatlakozzon a többiekhez, így egyedül edzett, így a pontosabb.Fecooo írta:Így sokkal nagyobb a szenzáció-értéke, de azt te is kihagytad, hogy a végén ott maradt egyedül, hogy pótolja a hiányzó időt...nemespatro írta:A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..
Pep idejében is volt pénz büntetés és szerintem is jó ötlet egy nagyobb összeggel ösztönözni a későket, hogy állítsák be az órát. Ez egy munkahely, sehol nem tolerálják a késést, de ettől függetlenül én nem venném ki ismét a keretből EV helyében, mert avval csak a csapatot gyengíti.recrea írta: Akkor jó, így nem gáz, h nem tud időben érkezni havi 1 millió euróért![]()
Akkor jó, így nem gáz, h nem tud időben érkezni havi 1 millió euróértFecooo írta:Így sokkal nagyobb a szenzáció-értéke, de azt te is kihagytad, hogy a végén ott maradt egyedül, hogy pótolja a hiányzó időt...nemespatro írta:A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..
TS, Alba, Umtiti, Pique, Rakitic, Busquets, Messi, Suarez, ők mind állandók, kivéve persze ha valaki lesérül, amúgy ha 24 órán belül lenne 2 meccsünk, akkor is kezdetné őket Valverde, és ebbe a névsorba félig-meddig beletartozik Roberto és lassan Arthur is.LG írta:Jó dolog, hogy sokféle felállásban és sokféle kezdővel tudunk játszani, de most már 1,5 éve Valverde az edző, és hiányolom az állandóságot.
Én is ezt szeretném leginkább. Jó dolog, hogy sokféle felállásban és sokféle kezdővel tudunk játszani, de most már 1,5 éve Valverde az edző, és hiányolom az állandóságot. Nem azt mondom, hogy midnig ugyanazok az emberek játszanak ugyanabban a felállásban, de igenis legyen egy alap, túl sok a kérdőjel és bizonytalanság.drobika írta:Szerintem jobb oldalon kellene Dembi,Semedo,bal oldalon Cou,Alba páros.
Messi pedig szabadom irányít ahonnan szeretne.
Így sokkal nagyobb a szenzáció-értéke, de azt te is kihagytad, hogy a végén ott maradt egyedül, hogy pótolja a hiányzó időt...nemespatro írta:A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..