Pep idejében is volt pénz büntetés és szerintem is jó ötlet egy nagyobb összeggel ösztönözni a későket, hogy állítsák be az órát. Ez egy munkahely, sehol nem tolerálják a késést, de ettől függetlenül én nem venném ki ismét a keretből EV helyében, mert avval csak a csapatot gyengíti.recrea írta: Akkor jó, így nem gáz, h nem tud időben érkezni havi 1 millió euróért![]()
Ousmane Dembélé
- westerngom
- Entrenador del Barça
Akkor jó, így nem gáz, h nem tud időben érkezni havi 1 millió euróértFecooo írta:Így sokkal nagyobb a szenzáció-értéke, de azt te is kihagytad, hogy a végén ott maradt egyedül, hogy pótolja a hiányzó időt...nemespatro írta:A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..
Az ok: elaludt...

- davi10
- Llegenda del Barça
TS, Alba, Umtiti, Pique, Rakitic, Busquets, Messi, Suarez, ők mind állandók, kivéve persze ha valaki lesérül, amúgy ha 24 órán belül lenne 2 meccsünk, akkor is kezdetné őket Valverde, és ebbe a névsorba félig-meddig beletartozik Roberto és lassan Arthur is.LG írta:Jó dolog, hogy sokféle felállásban és sokféle kezdővel tudunk játszani, de most már 1,5 éve Valverde az edző, és hiányolom az állandóságot.
Én pont azt hiányolom, hogy nem merünk pihentetni, tavaly pl. a Real simán be tudott húzni úgy meccseket, hogy a fele csapat pihent a BL-re. Nyilván nem nyertek bajnokságot, de idén mi sem vagyunk túl acélosak, ezt a teljesítményt simán tudnánk hozni, főleg hogy nyáron azért megerősödött a pad.
Tavaly nyár óta, mikor még csak tervbe volt a Coutinho - Dembele pakk, azóta szajkózom én is a 4-2-3-1et, ehhez tökéletes keretünk van. Megférne Dembele és Coutinho egyszerre a pályán, és a 2 hátsó kp-t (Rakitic, Busi) szerintem tudná pótolni az Arthur-Vidal páros, persze ha Vidalra ráparancsolnak, hogy maradjon hátrébb.
De hogy ne legyek teljesen off: Szép dolog, hogy edzés után ottmaradt, de azért ne hülyéskedjünk már, nem egy elsős kissrác, hogy anyukája keltse. Arról nem is beszélve, hogy gondolom a vele foglalkozó edző se úgy tervezte a napján, hogy 2 órát még le kell húznia a "hülyegyerek" miatt.
Nagyon remélem, hogy mostmár elfelejtődnek ezek a baromságok, mert a pályán egyre jobb, és az utóbbi időben valóban kijátszotta Coutinhot a kezdőből.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Én is ezt szeretném leginkább. Jó dolog, hogy sokféle felállásban és sokféle kezdővel tudunk játszani, de most már 1,5 éve Valverde az edző, és hiányolom az állandóságot. Nem azt mondom, hogy midnig ugyanazok az emberek játszanak ugyanabban a felállásban, de igenis legyen egy alap, túl sok a kérdőjel és bizonytalanság.drobika írta:Szerintem jobb oldalon kellene Dembi,Semedo,bal oldalon Cou,Alba páros.
Messi pedig szabadom irányít ahonnan szeretne.
Így sokkal nagyobb a szenzáció-értéke, de azt te is kihagytad, hogy a végén ott maradt egyedül, hogy pótolja a hiányzó időt...nemespatro írta:A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ezek a másnapi "helyrerázódó" edzések elég egyediek, Messi és Suárez konkrétan szinte sosem jelenik meg rajtuk. Itt a mai edzős videó, Dembélé nem is a csukájában nyújtogat és csinálja a gyakorlatokat, előfordulhat mondjuk, hogy specifikus edzéstervet kapott, amiről a Sport és a Mundo nem tud?
- nemespatro
- Jugador del Barça
A Mundo és a Sport szerint ma 2 órát késett a tréningről... Ha ez igaz akkor egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mit csinál. Sorra hozza a jó meccseket erre megint elkésik..
-
- Entrenador del Barça
Szerintem túl van ez a probléma gondolva.
Nyilvánvaló,hogy Alba szeret feljönni,jól is csinálja,de most pl.Dembelé volt útban,azelőtt Neymar.Ha Cou játszik akkor ő van útban.
Szerintem jobb oldalon kellene Dembi,Semedo,bal oldalon Cou,Alba páros.
Nyilvánvaló,hogy Alba szeret feljönni,jól is csinálja,de most pl.Dembelé volt útban,azelőtt Neymar.Ha Cou játszik akkor ő van útban.
Szerintem jobb oldalon kellene Dembi,Semedo,bal oldalon Cou,Alba páros.
Pont tegnap gondolkodtam el azon ,hogy a 2 legdrágább igazolásunk jelenleg egymás elől veszik el a helyet
Azért az világos, hogy Cou nem oda lett szánva ahol most játszik. Többször írtam már de annyira adná magát a 4-2-3-1 es felállás mint semmi más:D Persze nem biztos, hogy működne , de legalább néha próbálnánk ki mi a helyzet.

A jelenlegi rendszerben nincs helye egyszerre neki es Coutinhonak, mivel valverde Cout is szelsonek hasznalja, ahhoz, hogy legyen helye mindkettejunknek Coutinhot a kozeppalya kozepen kell jatszatni, de valverde vonalszelsot csinalt belole. A masik lehetoseg Suarezt kitenni a kezdobol, akire-egyebkent szuksegunk van- es Messit betenni hamis 9-be. Messi altalaban jobbrol indul, oda nem lehet tenni Dembelet, ott van meg Rakitic es Semedo/sr is, a balon pedig szezon elejen mikor egyszerre volt Alba, Cou es Dembele is nagyon zsufolt volt egy teljesen egyoldalas a csapat.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Egyet értek, de még mindig remélem, hogy hosszútávon mindkettő helyét megtaláljuk a kezdőben.Stalkyard írta:Jelenleg egyértelmű a helye a kezdőben Coutinho-val szemben.
Jelenleg egyértelmű a helye a kezdőben Coutinho-val szemben.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Tegnap is jó volt.

Malcomot nagyon szívesen nézném a meccseken, de teljes mértékig megértem, hogy 20 perceket kap, ő is megérti, jó játoksnak tartom de ő is inkább a jövő embere. Ugyan ez a véleményem Dembeleről is, tegnap jóljátszott, de láttunk tőle gyengébb meccset is. Örülök annak, hogy azért mély a keret és van miből meríteni, mindenki próbálja meg kihasználni azt az időt amit kap. Semedo az egyetlen akit nem értek, hogy miért nem stabil kezdő,viszont nemértek meg egykettőt, hogy miért stabil kezdő. Dembele meg Malcom is ráér még, amíg Valverde az edző, kb semmi esélyük az ilyen stílusú játékosoknak, habár Rafinha kiesésével most többet fognak játszani(remélem).drobika írta:Az rendben van,hogy Denisnek akar perceket adni, de miért Dembelé helyett????
Végre egyszer kezdő,jól is játszik és erre megint lecserélik.
Jó lett volna kipróbálni a Messi,Dembi.Malcom hármast!
-
- Entrenador del Barça
Az rendben van,hogy Denisnek akar perceket adni, de miért Dembelé helyett????
Denis lábába se árt ha van néhány meccs kilóméter(ha eladjuk, ha se), azt nyilvánvalóan mindenki tudja, Valverde is, hogy sokkal gyengébb, mint a francia és mikor rakná be, ha nem egy teljesen tétnélküli bl meccsen. Igen ennek a meccsnek kevesebb tétje volt, mint bármelyik spanyol bajnokinak. Már az jelzésértékű, hogy Valverde Coutinhot előbb szedte le, mint Dembelet. Vajon hányan fogadtak volna arra, hogy Malcom Cou helyett jön? Ez gyanítom, a legtöbb Dembele-t támogató szurkolónak feltünt.drobika írta:Üdv!
Meg lehet azt mondani, hogy Valverde miért cserélte le Dembelét?
Hogy mit akart Denissel helyette?
Komolyan mondom, lehet gyengék a képességeim, de sok gondolkodás után sem jöttem rá!
Ezt a srácot szándékosan ki akarja nyírni, számomra egyértelmű!
Egyébként meg, ha tényleg el akarná lehetetleníteni Dembelet, akkor 5 perceket játszana csereként, mikor vesztésre állunk.
- geridoss
- Director del Fútbol
Ezért kivételesen én nem venném elő Valverdét. Muszáj őt is játékba hozni, ha el akarjuk adni, azért, ha meg marasztalni akarjuk, akkor azért. Így is nagyon kevés lehetőséget kapott, szinte semmit. Persze most megint 6 meccsen át 1 percet se kap, akkor én se értem, mire volt ez jó, de ha kicsit sikerülne játékba lendülnie, talán tudná tehermentesíteni az enervált középpályánkat.drobika írta:Üdv!
Komolyan mondom, lehet gyengék a képességeim, de sok gondolkodás után sem jöttem rá!
Bár az is tény, hogy a Dembelé - Malcom szél elég durva lehet akár 1-2 éven belül, félelmetes milyen gyorsak.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
-
- Entrenador del Barça
Üdv!
Nekem ma nagyon tetszett amit produkált. Szerintem az idei legjobb meccse volt. A mezőnyben aktív volt , részt vett az összjátékokban ,sokat mozgott és most jó helyekre is, védekezett , támadott. Sajnáltam, hogy nem jött össze neki a gól, de az majd jönni fog , meg azzal egész jól áll idén. Remélem a kritikusait kicsit elhallgattatja ez most, mert az már ocsmány volt ami az utóbbi időben ment kapcsolatban. Megnézném őt egyébként bal oldalon is ha már oda jött elvileg és Cou-t hátrább tenném mert ez a Busi-Rakitic kp olyan gyors és kreatív mint 1 döglött ponty kis túlzással.(Bár gondolom ez annak is köszönhető , hogy a kispadot csak képről látták idén , mert azért ennél jobbak szoktak ők lenni, de az utóbbi időben tényleg feltűnő mennyivel lassabbak.)
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
lajosa írta:Kérdésem: a Goal.com mennyire hiteles forrás ?
(A hírt a sport.es is átvette )
Mely szerint Dembele maga kérte, hogy már a téli átigazolási időszakban távozhasson. Akár Neymar-ért cserébe. ???
goal.com = lol.com-nak is lehetne nevezni sokszor, szóval semennyire.

-
- Entrenador del Barça
Nem az.lajosa írta:Kérdésem: a Goal.com mennyire hiteles forrás ?
Mely szerint Dembele maga kérte, hogy már a téli átigazolási időszakban távozhasson. Akár Neymar-ért cserébe. ???
Kérdésem: a Goal.com mennyire hiteles forrás ?