2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ilyet, olyan sok kontextusban olvastam már... Ezt te komoly érvnek gondolod? Egyáltalán komolyan gondolod? Azt hinné az ember, hogy nem kell elmagyarázni, hogy ez mekkora baromság, és ha nem raksz mögé ezer emojit, akkor nagyon creep duma.optimus írta:Az a Klopp aki a Liverpooli pályafutása alatt kevesebb trófeát nyert mint Solari 2 hét alatt?
Igen Pep bizonyította, hogy totál alkalmatlan a Barca kispadjára, hál istennek vasvillával elkergettük...Az a Pep akit folyamat elraknak a Blben?
A nevet cseréld ki Ernestora, és ugyanott tartunk. Ez alapján valóban csak oldalra lépést jelentene.]Az a Sarri aki szerint egy keret kb 13 emberből áll?
Valverde csúfos véget ért tavaly a BL-ben, ha idén értékelhető lesz, akkor maradhat, és ehhez még csak nyernie sem kell szerintem. Játszunk jól, és kieshetünk felőlem. De én nem azért szerettem bele ebbe klubba, mert 2-4 gólós különbség után letolt gatyával bekkelnek idegenben. Az eredmény centrikus hozzáállása szerintem gátolja az eredményekben. Arról nem is beszélve, ami a legtöbb kritikusának a problémája, hogy ez az esztétikumot is megöli. Vannak persze jobb meccsek, de összességében, nagyon lebutultnak érzem a mostani irányt.Tényleg vegyük mondjuk azt hogy Pepen kívül bármelyik edző jöhetne, kit hoznátok Valverde helyett?
Az olyanokat félre tehetjük hogy nálunk alapvetően fontos a kötődés a klubbhoz, ki lenne az az edző?
Nem tudom hol olvastad, hogy jövőre Xavi legyen az edző, én azt írtam, hogy Őt is el tudnám képzelni, de amíg nincs alkalmas csóka, addig talán ki tudjuk bekkelni Valverde-vel a padon.optimus írta: Ez a forum totál agymenése, a még aktív játékos Xavi, aki a mai csapat felével nyerte szénné magát, majd jövőre edző lesz itt. Nyilván ezt is lehet MNS szinten nyomni, aki szerint Xavi akár már tavasztól átvehetné a csapatot, gondolom utazgatna mellette katarba meccsre meg edzésekre.
Okés, lejjebb írták is, hogy nincs tökéletes edző (mondjuk a Klopp-kritikával nem értek egyet), de akkor szerinted ki lenne a megfelelő választás? Pimienta?optimus írta:Akik meg leakarnák váltani azoknál kíváncsi lennék nevekre. Stílusedző jöjjön mint Pep, Klopp, Sarri? Az a Klopp aki a Liverpooli pályafutása alatt kevesebb trófeát nyert mint Solari 2 hét alatt? Az a Pep akit folyamat elraknak a Blben? Az a Sarri aki szerint egy keret kb 13 emberből áll? Tényleg vegyük mondjuk azt hogy Pepen kívül bármelyik edző jöhetne, kit hoznátok Valverde helyett?
Az olyanokat félre tehetjük hogy nálunk alapvetően fontos a kötődés a klubbhoz, ki lenne az az edző?
Inkább az a gáz, hogy annyira kiszámítható ahogy "forgatja" a csapatot, hogy ez a BL-ben egy komolyabb edző ellen kevés lesz.optimus írta:A Demb-Cou és Arthur-Vidal cserékről pedig annyit hogy a támadóhármasban 1 hely kiadó amiért a Dembele Cou kettős versenyzik, a kp-n szintén ott meg a Vidal-Arthur kettős. Megadja a másiknak az esélyt bizonyítani a meccsen. Már ez is gáz úgy néz ki.
Xavi jelenleg nem is alkalmas, senki nem is mondta, hogy most azonnal üljön le a padra, de szerintem maximum 5 év és felnőhet a feladathoz. Ha jól tudom már tanulja is a "szakmát".visca el barca írta:xavi ugyan mitől alkalmas?
Pont most dobta be a Marca Setién nevét.MatyiG írta:Alapvetően egyetértek a mondandóval, de tökéletes edző nincs. Mindenkinek megvan a saját hülyesége.Az olyanokat félre tehetjük hogy nálunk alapvetően fontos a kötődés a klubbhoz, ki lenne az az edző?
Xaviból 3-4 év múlva jó edző lehet, addig én Sarrit vagy Setiént nézném meg a padunkon.
Alapvetően egyetértek a mondandóval, de tökéletes edző nincs. Mindenkinek megvan a saját hülyesége.Az olyanokat félre tehetjük hogy nálunk alapvetően fontos a kötődés a klubbhoz, ki lenne az az edző?
Ez a forum totál agymenése, a még aktív játékos Xavi, aki a mai csapat felével nyerte szénné magát, majd jövőre edző lesz itt. Nyilván ezt is lehet MNS szinten nyomni, aki szerint Xavi akár már tavasztól átvehetné a csapatot, gondolom utazgatna mellette katarba meccsre meg edzésekre.visca el barca írta:xavi ugyan mitől alkalmas?
Ahhoz képest az elmúlt 5 évben csak a Real és mi nyertünk, ők 4x. A City meg a PSG igazából közel sem kerültek a címhez. Szerintem idén sem lesz másképp. A Real jelentősen gyengült, a Bayern korábbi húzóemberei többségben kiöregedőben vannak, igazából az Atletico és a Juve, aki igazán veszélyes ellenfél, de közülük már az egyik a 16-ban ki fog esni, esetleg még a Liverpoollal kell számolni, de ha igazán jól össze van rakva a csapat, rajtuk is tovább kell menni.Nero. írta:Barca, Real, Atletico, Juve, Bayern, City, PSG ezek közül egyik csapat győzelme se lenne váratlan, és sokszor vannak meglepetés csapatok is. És csak egy győztes lehet.
Én speciel katalán Barca szurkoló vagyok, csak jól megtanultam magyarul.Tivornya írta:Minden bizonnyal a katalán Barca-szurkolóknak hosszabb az emlékezete, mint a magyar társaiké, akik javarészt csak a sikerek óta szurkolnak a klubnak, ebből is fakadhat, hogy ott reálisabbak az emberek elvárásai.
Pep és LE "eléggé bevált"? Így, egymás mellett? Na neeee.LG írta: Pep és LE eléggé bevált, ez nem garancia, hogy ő is folytatná a sort, de én azért előlegeznék neki bizalmat.
LEnek azért már volt edzői tapasztalata mielőtt idejött. xavi meg a nulláról indulna, az nem ugyanaz.LG írta:Pep és LE eléggé bevált, ez nem garancia, hogy ő is folytatná a sort, de én azért előlegeznék neki bizalmat.visca el barca írta:xavi ugyan mitől alkalmas?
Pep és LE eléggé bevált, ez nem garancia, hogy ő is folytatná a sort, de én azért előlegeznék neki bizalmat.visca el barca írta:xavi ugyan mitől alkalmas?
Ez pontosan így van, kb. percre pontosan meg lehet mondani, hogy mikor jön mostanában a Coutinho-Dembele meg a Vidal-Arthur csere.MessiNeymarSuarez írta:
És igen, Valverdével továbbra is az a baj, hogy 100%-ban kiszámítható, felrakja a kezdőt 0-24-ben, csapágyasra járatva a kezdőt, és behozza az épp favorit cserét ha baj van, de ennyi.
Régóta figyelem, lecserélt játékosokkal nemhogy pacsi lenne, 0 "szép volt kölyök", 0 szemkontaktus.MessiNeymarSuarez írta: Sokszor elmondtam már, de egy olyan meccs után mint a Roma elleni égés, ahol Iniestáék kifejezték neki hogy nem így kéne, és így kiestünk, nem hiszem hogy sok tekintélye lenne már az öltözőbe.
Igazából nem csak az a gáz, hogy nem nyertünk, az sokkal nagyobb gáz ahogyan kiestünk..LG írta: Az elvárások? A világ jelenlegi magasan legerősebb keretének, amelynek tagja minden idők egyik legjobb játékosa is, miért ne lehetne elvárás a BL győzelem? Főleg úgy, hogy a címvédő, az elmúlt 3 kiírás bajnoka, aki egyben a bajnokságban is a legnagyobb ellenfelünk, nyáron jelentősen meggyengült? A Real megmutatta, hogy egy gyengébb kerettel is lehet 5 év alatt 4 BL-t nyerni, akkor pedig igenis gáz, hogy mi már 3 éve nem bírunk egyet sem behúzni. Persze régen mások voltak az elvárások, de mások voltak a körülmények, a lehetőségek is.
Hát azért ezt nem feltétlenül mondanám. Két - három évig, ha valaki ránézett volna a kezdőnkre azt hihette a holland bajnokságot nézi. Most se olyan sokkal haladják meg a spanyolok, de akkor nem volt feltétlenül indokolt. És nem is a rengeteg idegenlégiós volt a lényeg, de csak elvétve látszott a tűz a csapaton. Most nem a mostanival akarom összehasonlítani, mert nem ez az etalon, csak csupán annyi a lényeg, hogy inkább az idő szépíti meg. Lehet állítani, hogy Messi meg egy-két játékos villanásaiból "elünk" (mondjuk szerintem nem feltétlenül van így), akkor is inkább Kluivert vagy Rivaldo klasszisa volt a siker kulcsa és nem a penge játék.LG írta: Nálam a BL elvárás már. Csak azzal tudná nála ellensúlyozni a többnyire élvezhetetlen játékot.Én sokszor mondtam már, hogy az ezredforduló környéki csapat hiába nem volt sikeres, sokkal szerethetőbb volt számomra mint a mostani.Minden bizonnyal a katalán Barca-szurkolóknak hosszabb az emlékezete, mint a magyar társaiké, akik javarészt csak a sikerek óta szurkolnak a klubnak, ebből is fakadhat, hogy ott reálisabbak az emberek elvárásai.
Lehet, hogy közhely, de szerintem a BL senkinek sem lehet elvárás, és nem is feltétlenül a kereten múlik. Ott a City aminél bivalyabb keretet nem nagyon találni. Olyan játékosok padoznak, akik két-három klubtól eltekintve a a világ összes csapatában stabil kezdők lennének. Valahogy mégsem akar üsszeállni évek óta, pedig nem egy fogalmatlan edző vezeti őket. A bajnokságban egy szerényebb Liverpool szinte megnyerte féltávnál előttük a bajnokságot, sőt a Spursöt is csak kergetik.LG írta:Az elvárások? A világ jelenlegi magasan legerősebb keretének, amelynek tagja minden idők egyik legjobb játékosa is, miért ne lehetne elvárás a BL győzelem? Főleg úgy, hogy a címvédő, az elmúlt 3 kiírás bajnoka, aki egyben a bajnokságban is a legnagyobb ellenfelünk, nyáron jelentősen meggyengült? A Real megmutatta, hogy egy gyengébb kerettel is lehet 5 év alatt 4 BL-t nyerni, akkor pedig igenis gáz, hogy mi már 3 éve nem bírunk egyet sem behúzni. Persze régen mások voltak az elvárások, de mások voltak a körülmények, a lehetőségek is.
Nálam a BL elvárás már. Csak azzal tudná nála ellensúlyozni a többnyire élvezhetetlen játékot.Nero. írta:Ha megvan a bajnokság + a BL akkor nem kérdés. Ha bajnoki cím + a BLben egy szoros kiesés valamelyik top csapat ellen akkor nálam szintén maradna
Én sokszor mondtam már, hogy az ezredforduló környéki csapat hiába nem volt sikeres, sokkal szerethetőbb volt számomra mint a mostani.Minden bizonnyal a katalán Barca-szurkolóknak hosszabb az emlékezete, mint a magyar társaiké, akik javarészt csak a sikerek óta szurkolnak a klubnak, ebből is fakadhat, hogy ott reálisabbak az emberek elvárásai.
A Bl-csoportkör szerintem nem sokat nyom a latba, azzal sosem volt gond, de a bajnokságot azért nem venném olyan pozitívnak. Nagy köszönetet mondhatunk a többi csapat bénázásának, mert "normál" esetben ilyen eredményekkel jó, ha a tabella harmadik helyén álldogálnánk. Arról nem is beszélve, hogy ha a hazai meccseket nézzük már nem is olyan fényes a helyzet.ktm írta:Engem annyira nem lep meg, hogy nem akarjak kirakni Valverdet. Sima csoportkor elsoseg a BL-ben, elso hely a bajnoksagban. Kozel 3-as golatlag, egyedul a kapott golok szama magas relative(bar amiota Vidal tobbet jatszik egy fokkal jobb a helyzet).
Na igen, csakhogy a vezetőség februárra vár döntést Valverdetől, amikor az idei trófeák sorsa még nem dőlt el.Nero. írta:Ha megvan a bajnokság + a BL akkor nem kérdés. Ha bajnoki cím + a BLben egy szoros kiesés valamelyik top csapat ellen akkor nálam szintén maradna
Viszont ha a BLben megint lesimáznak minket, vagy a 2 fontos trófea közül egyik sem jön akkor mennie kell vita nélkül.
Legalább nem kell télen/nyáron bevásárolni. Elég Rabiot,és akkor vannak bőven időhúzó cseréink. Amúgy a mutatott játék szerintem az ottani szurkolók többségének sem tetszik az EV éra alatt,nem tudom volt-e már valami szavazás.Stalkyard írta:80% of Barça's socis think that Valverde must be renewed. [Mundo Deportivo]
Taps. Mondjuk a socik szerint a Rosell-Bartomeu rezsim is totál rendben van, úgyhogy annyira nem lepődom meg. Barcelonában úgy látszik tényleg csak a bajnokság és a kupa számít, a BL meg le van ejtve. Mondjuk, hogy a mutatott játék sem osztja meg a szurkolókat, az elkeserítő.