2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A játékával szerintem sem volt korábban sem, nem volt ő korábban sem hentes, csak kemény, temperamentumos játékos. Viszont a pályán kívüli magatartásával voltak gondok állítólag, a BM-nél ezért sem ragaszkodtak hozzá igazán. Ha visszemlékszünk, nálunk sem ment zökkenőmentesen a beilleszkedése, sokáig nem is játszatta Valverde, de aztán rendeződtek a dolgok, és azóta nagyon hasznos játékosunk.hajnesz írta:Az a baj a mostani generációval, hogy egy becsúszó szerelés után már orvosért kiáltanak. Ez az ember sosem volt olyan, mint itt sokan lefestik, csak szimplán keményen játszik, néha egy kis finesszel együtt, amit sokan nem tudnak lenyelni. Ez pont annyira része a focinak, mint Neymarnak a szinészkedései. Óriási kincs ez az ember, főleg a mai sok puhány között.
Én ezután a komment után, még alantasabb "állatnak"- te is ezt használtad egy emberre- tartalak mint Vidal valaha is lehetne.Rinku írta:Szomszédainknak volt egy rottweiler-kuvasz keverék kutyájuk, hát gondolhatjátok, hogy mennyire volt tiszta fialás, agyilag is... Mielőtt Vidal idejött, pont egy ugyanilyen fajta állatnak tartottam, úgy is néz ki, úgy is viselkedett folyamatosan a chilei csapatban, a Juvéban, Bayernben, mindenütt. Aztán elhoztuk. Na mondom fsza, ez szép kör lesz... És ugyanaz lett vele, mint Masch-kal.Elképesztő a csóka, robotol, mintha egy gyapotföldön lenne. Megy, darál, és pont annyi 'sötétség' van a játékában, amennyire folyamatosan szükségünk van. Egyik legnagyobb kedvencem lett.
Gratula neki, a tegnapi az szép volt!
Ha minden fix cserénk ezzel a habitussal nyomná, nem ismernénk még a döntetlent sem.
Van még egy ilyen nem két ballábas emberke Európában, aki amúgy egy vad paraszt?
Elférne nálunk, itt mindenki megjuhászodik, még Ibrának is sikerült úgy-ahogy...
És még fűmaggal is beveti..Primitive írta:Elképesztő ez a csávó. Berakod, és felszántja a pályát. Egyik legjobbunk volt ma!![]()
Pepnek nem véletlenül kellett anno. A Juventusban is kb. olyan szinten volt kulcsember, mint Pogba. Igazi kincs ő, csak Rakétához hasonlóan nagyon alulértékelt. Pedig ősszel is akkor jöttünk ki gödörből, mikor Valverde elkezdte játszani.Nero. írta:Azt hitte hogy ez a csóka csak “melózni” tud. Ameddig nincs Dembelé nyugodtan mehet ez a 4kps felállás.
Nem gif de remélem megteszi.Leon írta:A tegnapi 20 percben is nagyon adta. A végén ahogy a labdával együtt elrúgta a gyereket igazi Vidalos megmozdulás volt.![]()
Valakinek esetleg egy GIF az esetről?
1-2 éve: Többszörös ittas vezetés, Ferrari összetörése piásan, balhék, bunyók, Chilei válogatottból is kitették/visszamondta.senkialfonz40 írta:Hogy én mennyire bírom ezt a fickót!!! Vidal nem akkuról megy? Mint akit felhúztak!
Bizony, ahhoz képest, hogy a leigazolásakor felmerültek kételyek, ez egy full normális pali, amit meg a pályán letesz meccsről meccsre, az megsüvegelendő. Attól az emojis kisiklástól eltekintve semmi gond nem volt vele, azóta meg látszólag Dembélé-t is a szárnyai alá vette.senkialfonz40 írta:Hogy én mennyire bírom ezt a fickót!!! Vidal nem akkuról megy? Mint akit felhúztak!
HarcosAlcantara írta:Megint hozza azt a mentalitást, ami a keretben csak rá jellemző: leszáll a gépről és már délelőtt edzésen van, nem kéri az egy nap pihenőt.
Van mit tanulni hozzáállásban némelyik túlárazott játékosnak.
A padon majd kipiheni magát..Alcantara írta:Megint hozza azt a mentalitást, ami a keretben csak rá jellemző: leszáll a gépről és már délelőtt edzésen van, nem kéri az egy nap pihenőt.
Van mit tanulni hozzáállásban némelyik túlárazott játékosnak.