2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Semedot és Robit inkább ne képezzük sehova, de a többivel egyetértek.davi10 írta:A Sport szerint 60 misit ajánlottunk De Ligt-ért, és elég optimisták az illetékesek.
Eddig is jól keverték a kártyákat Abidal-ék (egyedül a Munir - Boateng sztori tűnik mellényúlásnak), de azért ezt a 60 milliót már én sem hiszem el
Amúgy nem tudom min nőtt fel ez a De Ligt - Jovic duó, mindketten elég bengák a korukhoz képest, de ezen a két poszton kifejezetten előny, ha ilyen "stabilak" a játékosok, ugyanakkor egyik se tűnik lomhának.
Nekem mindkét játékossal kapcsolatban jó érzésem van, Abidal-ékban is meg tudok bízni, még varázsolnak valahonnan egy balhátvédet, vagy átképzik a Semedo-Robi páros valamelyikét, vagy Miranda/Cucurella felnő a feladathoz, és nyugodt nyarunk lesz.
Hála az égnek hogy tévedett.szbsz írta:https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazol ... erkezeset/
Griezmann kapcsán nekem ez az interjú még mindig ott motoszkál a fejemben. Végülis csak annyit mondott, hogy jön, azt nem hogy mikor
MQuCsabi írta:Felőlem jöhetne. Ezek a kapáslövései is egészen jók, érzi a kaput is. Recrea, mint gólzsák, mi a véleményed?
Cestus írta:Ezt miből gondolod? Igazából Samperhez is visszakanyarodok, Boateng hogyhogy Valverde kérésére jött? Jön egy kétes ügylet, kérdéses játékos, és őt akkor egyből tuti EV akarta idehozni?Barca_10 írta:willienért mentünk nyáron az ő kérésére
Szerintem Arthur, Lenglet, de Jong is EV-nek kellett, szóval valójában ő nagy király.
Ezt miből gondolod? Igazából Samperhez is visszakanyarodok, Boateng hogyhogy Valverde kérésére jött? Jön egy kétes ügylet, kérdéses játékos, és őt akkor egyből tuti EV akarta idehozni?Barca_10 írta:willienért mentünk nyáron az ő kérésére
Samper írta:A Betis meccsnek örülni kell. Viszont rossz belegondolni, hogy mi lesz, ha Dembelé és Suarez egyszerre sérült. Malcommal EV folyamatos haragszomrádot játszik és ezért meccshiánya van, Boatenger ő hozatta, de nem játszatja, Cou szintén bünti - azon kívül, hogy nem csatár.A B.-ben sincs felhozható támadó. 10 pont előnnyel a bajnokságot talán így is ki lehet ügyeskedni, de a BL-t? És ráadásul semmi garancia, hogy Messi nem sérül meg.
Jövőre nem csak a támadórészleget kell igazolásokkal megerősíteni, hanem írásos garancia kell EV-től, hogy az újakkal nem fog szórakozni.
A fű teszi ezt veled? Valami spéci cucc, ami lenyugtat, de közben fel is emel? Ezeket úgy húzod elő, mint a bűvész a nyulat a kalapból!Samper írta:A Betis meccsnek örülni kell. Viszont rossz belegondolni, hogy mi lesz, ha Dembelé és Suarez egyszerre sérült. Malcommal EV folyamatos haragszomrádot játszik és ezért meccshiánya van, Boatenger ő hozatta, de nem játszatja, Cou szintén bünti - azon kívül, hogy nem csatár.A B.-ben sincs felhozható támadó. 10 pont előnnyel a bajnokságot talán így is ki lehet ügyeskedni, de a BL-t? És ráadásul semmi garancia, hogy Messi nem sérül meg.
Jövőre nem csak a támadórészleget kell igazolásokkal megerősíteni, hanem írásos garancia kell EV-től, hogy az újakkal nem fog szórakozni.