csababarca írta:De ezért mondtam, az új edző lehetőségét, mert EV nem fogja őt ott játszatni, ez nyilvánvaló.
értem, csak én meg arra próbáltam utalni, hogy nem tudom van-e most olyan edző, aki a jövő évi barca kp felhozatallal fixen beteszi középre. sztem nem nagyon. főleg, ha dembélé továbbra is megsérül minden fuvallattól, és nincs normális szélsőnk. max akkor működne ez, ha a franciára lehetne számítani egy teljes szezonon át, de hát látjuk, mennyire lehet vele számolni. de még úgy is necces lenne, hogy az arthur, dejong, busquets, vidal, coutinho, esetleg rakéta fogatból cou bekerül-e...ha a horvát lépne, akkor tudnám max elképzelni, és akkor visszaállhatnánk a régebbi mélységi irányító-támadó kp koncepcióra arthurral/de jonggal és vele. amúgy leves.
ja, meg az se könnyíti meg a helyzetet, hogy messi öregszik, és egyre inkább jön be középre irányítani, ergo nem áll kint a szélen és fut meg mindenkit, mint régen - még egy szélsővel kevesebb, még egy irányítóval több...magyarán a régi koncepció nem is igazán visszahozható, amíg Messi itt van, mert őt nyilván priorizálni fogják az irányító poszton, amíg akár csak járókerettel is közlekedni tud...