2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, de ki is fejtetted, hogy ennek ellenére miért kell mégis elengedni:Vakmacska írta:Cou Bolíviának két gólt vágott. Elsőt tiziből, másodikat fejelte. Berobbant a védők között.
Az én véleményem az továbbra is, hogy nem lenne szabad elengedni. Ő egy igazi második hullámban érkező támadó, és így kéne kezelni is. De EV túl egysíkú gondolkodású, hogy észrevegye egy játékos erényeit.
El döntősöket hagyjuk, a Tottenham-et mi is ütöttük, a Pool ellen meg nem kellett Cou-nak játszania annó Angliábanherlius írta: Azért csak óvatosan. Ezek az "ostoba" angolok épp most játszottak két "hazai" döntőt Európában, minket pedig szégyenszemre hazaküldtek.
Azért csak óvatosan. Ezek az "ostoba" angolok épp most játszottak két "hazai" döntőt Európában, minket pedig szégyenszemre hazaküldtek.csababarca írta:... itt nem dőlnek el a védők az első lövőcselre, mint az angol ostobák, úgyhogy az erényei nem tudnak kijönni.
Lehet éppen az kellett a Pool BL-címhez, hogy ő távozzon onnan. A Klopp-rendszer kirakósa jobban összeáll, mióta ő nincs ott.mark watney írta:A srác BL-t nyerni jött a Barcában, ezért vágott le akkora hisztit..Szerencsétlen.. xD
hát, amúgy meg sajnos igen. bőven adott rá okot, hogy a középpályás szereplésével is szkeptikus legyen az ember, és bőven nem tett le annyit az asztalra, hogy nagyon marasztalni kéne, meg esélyeket adni.Slither írta:Sztem a középpályánkon sincs helye a pályán, védekezni nem tud, sőt meg se próbálja. Fizikuma nulla, sebessége szintén, így a sűrű darálóban még jobban elnyomják. A mi tili-toli játékunkhoz túl lassan dönt és passzol, emiatt rendre eladja a labdát. Távolról ritkán lövünk így azt se tudja nagyon kamatoztatni. Egyszerűen alkalmatlan a mostani csapatunkba, teljesen úgyse fogjuk felforgatni az egész keretet, játékrendszert és filozófiát miatta.
értem, csak én meg arra próbáltam utalni, hogy nem tudom van-e most olyan edző, aki a jövő évi barca kp felhozatallal fixen beteszi középre. sztem nem nagyon. főleg, ha dembélé továbbra is megsérül minden fuvallattól, és nincs normális szélsőnk. max akkor működne ez, ha a franciára lehetne számítani egy teljes szezonon át, de hát látjuk, mennyire lehet vele számolni. de még úgy is necces lenne, hogy az arthur, dejong, busquets, vidal, coutinho, esetleg rakéta fogatból cou bekerül-e...ha a horvát lépne, akkor tudnám max elképzelni, és akkor visszaállhatnánk a régebbi mélységi irányító-támadó kp koncepcióra arthurral/de jonggal és vele. amúgy leves.csababarca írta:De ezért mondtam, az új edző lehetőségét, mert EV nem fogja őt ott játszatni, ez nyilvánvaló.
De az az igazán szánalmas, hogy nem is védekezik! Ha ő a pályán van, csak árt!Zozzy 5 írta:Ez a csávó nettó emberhatrany normális csapat ellen, 150 milliós nullakaroly. Nem akarom meglatni komoly meccsen a kezdoben soha többet, arcpirito a gyava semmi alibije.