2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én komolyan gondoltam, tudom nem Barca kompatibilis meg miegymás, de Valverde, Riijkard meg Tata is sok minden volt csak nem Barca kompatibilis. Ezt a hülyeséget is Laporta kezdte el mert egyszer a modern futballtörténelemben a csillagok úgy álltak hogy aki a 2000-es évek elején kijött a B-ből azok közül sokan klasszisok lettek és ráadásul a legjobbak nálunk futottak be. De ezt is ideje lenne már elengedni, annyival vagyunk különbek más csapatoktól-Madrid pl..-hogy itt a legendák nem a hátsó ajtón, megalázva távoznak. Ezen kívül semmiben nem vagyunk jobbak mint bármelyik európai topcsapat.Tim írta:Valljátok be hogy Joséval csak trollkodtok
2015-ben ment oda, szóval már 4 éve ott van.StickyFingaz írta:Kloppnak meddig is él a szerződése Liverpoolban ?![]()
Amúgy jelenleg nincs is elérhető top edző akinek lejáróban van a szerződése vagy ki lehetne vásárolni.Ahogy Bartoekat ismerem vagy házon belül oldják meg vagy valami one season wondert neveznek ki gondolok itt Bordalásra pl....ami csak szinten kényszer megoldás lenne,és az ilyen pali úgy táncolna ahogy Barto meg a csapat vezérei (Messi,Lajos,Pique,Busi) fütyülnek.
Nem hogy inkább példát vettek volna a mi kiváló csapatunkról.herlius írta: Tarolnak egy sehol nem jegyzett holland bajnokságban és volt egy jól időzített tavaszuk a BL-ben. Ezen kívül legutóbb egy kizsigerelt Tottenham ellen 60 percen keresztül nyomták a nagy semmit. Pont ahogy mi szoktuk az idegenbeli BL meccseinken. Felőlem jöjjön, csak aztán ne az legyen, hogy egyes "szakértők" már októberben elküldenék a csapatból, mert a rutinos játékosaink megoldják "okosba" a meccseket.
Na mondjuk ő tudja mi a támadó foci.DavidBarca írta:És a jó öreg Bielsa? Kis csapatnál van, és elég örült lenne a pálya szélén.
Szerintem senki nem gondoltam komolyan őt ideherlius írta:Tomix354 írta:
Ez még viccnek is rossz. Azok után, hogy egymás ellen hergelte a két csapat játákosait, kinyomta Tito szemét, folyamatosan ment a csalózás, totális szembeköpés lenne az idehozatala. Az "öregek" néhány hét alatt kicsinálnák, főleg Piqué-nek van rendezetlen számlája vele. Ha nem akarunk totális háborút az öltözőben, akkor ezt gyorsan felejtsük el.Tomix354 írta:Az öreg Jose-val elverni a Reált vagy behúzni a BL-t nagyot szólna![]()
Amúgy viccet félretéve, ha nem lenne az a madridi kis kalandja nem lenne akkora hülyeség. Nyilván Manchesterben leépítette magát, de még novemberben megmondta, hogy az a keret nem fogja elérni a blt. Ért az öreg hozzá az nem vitás
És megint kezdődne a hollandosítás, mint van Gaal idejében. Szépen bele is roggyant a klub. Amúgy nem értem ezt a ten Hag őrületet. Tarolnak egy sehol nem jegyzett holland bajnokságban és volt egy jól időzített tavaszuk a BL-ben. Ezen kívül legutóbb egy kizsigerelt Tottenham ellen 60 percen keresztül nyomták a nagy semmit. Pont ahogy mi szoktuk az idegenbeli BL meccseinken. Felőlem jöjjön, csak aztán ne az legyen, hogy egyes "szakértők" már októberben elküldenék a csapatból, mert a rutinos játékosaink megoldják "okosba" a meccseket.Tomix354 írta:Na, az espn már be is dobta Erik ten Hag-ot. Ha jönne De Ligt ( már nem vagyok bemme biztos) és ő is, akkor a 2 hollandnak lenne fix helye, ami nagyon jó
én is megnézném. just for funpalesz77 írta:Ki az? José?Barca_10 írta:Egyetlen egy ilyen szabad edző van, ámde LG-n és talán Bobon kívül őt senki nem akarja itt látni.
vg99 írta: Az egyetlen esélye, ha muszájból nagyobb teret enged egy tökösebb edzőnek.
Egyébként sokan azt gondolják, hogy Valverdének nincs beleszólása az igazolásokba, összeállításba. Szerintem ez messze nem igaz. Max Coutinho játszatása volt ráerőltetve, és Malcom leigazolása, dehát őt be sem tette soha. Nem hiszem, hogy Barto nem engedné, hogy padozzon Busi, Rakitic vagy Suarez.
Viszont fontos, hogyha lesz váltás, akkor mielőbb legyen meg új ember, és beleszólhasson az eladásokba és vételekbe.