szerk.: megelőztek

lics írta:Az én véleményem az, hogy ha igaz az az sms, hogy HAZA AKAR JÖNNI, akkor erre azt mondom, hogy egy elég szimpatikus dolog tőle. Viszont én azt mondom, akármi is volt az a múlt, de csak úgy hoznám vissza, hogy ha belemegy egy nem kis fizetés csökkentésbe. Bizonyítsa be, amiért rosszul döntött, hibázott, hogy minden tőle telhetőt meg tesz, küzd, hajt és akkor majd beszéljünk a fizetés igényeiről 1 év múlva. Mondjuk szerintem az egy kicsit erős, hogy nem jobb Dembelenel meg Coutinhonal. Az a formája amit anno itt mutatott, azzal szerintem mindenki kibékülne most is.
Persze hogy túlzás, pl Couthinho nem tud úgy cselezni, meg szerintem lassabb is nála...viszont jobban lő.MatyiG írta:Azért bőven túlzás ez is. Szerinted nem jobb náluk Neymar? És nyilván a PSG-ben nem volt jó meccse.De nehogy már jobb játékos legyen, mint Couthinho, vagy akár Dembelé, persze jelenleg. Voltak jó meccsei igen, de mikor három-négy éve.
Azért bőven túlzás ez is. Szerinted nem jobb náluk Neymar? És nyilván a PSG-ben nem volt jó meccse.De nehogy már jobb játékos legyen, mint Couthinho, vagy akár Dembelé, persze jelenleg. Voltak jó meccsei igen, de mikor három-négy éve.
Jézusom, ez komoly? Mérgezik valamivel a vizet, vagy mi? Hamarabb hoznám vissza, Ronaldinho-t mint Neymart.mess2009 írta:az én szememben a Neymarért kapott kétszázhúsz misit simán kidobták az ablakon a Cou-Dembi párossal. ( nos igen, még jóval többet.)
én most kihasználnám a (vissza nemtérő) lehetőséget és ezért a kettőért visszahoznám, ha csak egyik akkor nyilván Cou. + pénz.
Ez kétségtelenül így van. Neymart azóta sem sikerült pótolni.Mascherano írta:Maximálisan egyetértek. Hasonlítsa kicsit mindenki össze a Neymar által fémjelzett támadósor látványvilágát,eredményességét és az azóta bármilyen felállásban kipróbált csapatét.( Ez nyilván EV hibája is persze.)fcjoc írta:Nyilván nem érne 300 millió eurót, de a lehető legnagyobb erősítés Ő lenne. Ha egészséges szerintem top3..
Hagyjuk már ezt a mit tett a klubbal, meg hogy hogy lépett le, és aki elment ne jöjjön vissza szöveget.. Egyszerűen zseni a pali.. ilyen Dembelék helyett végképp parádés lenne.. 100M + Demb, úgy már oké..
písz
Ha Blt akar a csapat, akkor le kell nyelni a békát és visszahozni.
Azt mindjárt gondoltam. Ha mindenki A-t mond, te csakazértis B-t. Ez az üzlet az évtized baromsága lenne.Nero. írta:Én aláírnám.krisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."
Nem tudom honnan jön ez a kamu hir, de már több oldalon is láttam. Ennyire kretének lennének az újságok? Most komolyan...
Maximálisan egyetértek. Hasonlítsa kicsit mindenki össze a Neymar által fémjelzett támadósor látványvilágát,eredményességét és az azóta bármilyen felállásban kipróbált csapatét.( Ez nyilván EV hibája is persze.)fcjoc írta:Nyilván nem érne 300 millió eurót, de a lehető legnagyobb erősítés Ő lenne. Ha egészséges szerintem top3..
Hagyjuk már ezt a mit tett a klubbal, meg hogy hogy lépett le, és aki elment ne jöjjön vissza szöveget.. Egyszerűen zseni a pali.. ilyen Dembelék helyett végképp parádés lenne.. 100M + Demb, úgy már oké..
písz
Abból se látnánk sok pénztMesQueUnClub írta:ilyeneket ír még hogyha Rafi a szezon 75%-ában egészséges akkor szezononként 5 milliós bónuszt fizetnek érte 3 éven át... azért ez erős lenne.
És itt meg is áll a dolog. Amióta elment Barcából kevesebb mint 2 év alatt:fcjoc írta:Ha egészséges
Kód: Egész kijelölése
18/19 Ruptured ankle ligament 07-Jun-19
18/19 Foot Injury 24-Jan-19 19-Apr-19
18/19 Rest 11-Jan-19 13-Jan-19
18/19 Adductor problems 03-Dec-18 22-Dec-18
18/19 Adductor problems 21-Nov-18 27-Nov-18
18/19 Rest 19-Oct-18 21-Oct-18
18/19 Rest 13-Sep-18 16-Sep-18
17/18 Metatarsal Fracture 26-Feb-18 27-May-18
17/18 Thigh Problems 19-Jan-18 25-Jan-18
17/18 Knock 11-Jan-18 15-Jan-18
17/18 Minor Knock 02-Nov-17 13-Nov-17
17/18 Minor Knock 21-Sep-17 25-Sep-17
Elég nagy az a HA.Ha egészséges szerintem top3..
Hagyjuk már ezt a mit tett a klubbal, meg hogy hogy lépett le, és aki elment ne jöjjön vissza szöveget
Ez nagyjából 300 millió euró. Ennyit megérne neked?Nero. írta:Én aláírnám.krisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."
Nem tudom honnan jön ez a kamu hir, de már több oldalon is láttam. Ennyire kretének lennének az újságok? Most komolyan...
Én aláírnám.krisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."
Hazardnak jövőre lejárt volna a szerződése.szbsz írta:Ennyire hülyék még mi sem lehetünk azért, ez a 3 játékos már önmagában többet ér mint Neymar, nem hogy még 100milla plusszba. A Real most igazolta le Hazardot 100-ér aki az elmúlt években szeritnem már jobb mint Neymar, legalábbis többet mutatott. Grizi nyert egy EL-t és egy VB-t, rendszeresen játszott nem volt sérült, 120 lenne ami reális szerintem, ha azt nézzük, hogy ő sem a legfiatalabb már. Neymar 1 évvel fiatalabb náluk, menetrendszerűen megsérül tavasszal, lassan többet van a kórházban meg a bíróságon mint a pályánkrisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."
Nem tudom honnan jön ez a kamu hir, de már több oldalon is láttam. Ennyire kretének lennének az újságok? Most komolyan...Ennek ellenére mi mégis visszahoznánk csillagászati összegér(Umt+Rakitic+Demb+100m=az alsóhangon 300m nálam), azok után, hogy kétszer műtötték, és semmi garancia, hogy nem fogják még egy párszor.
Ennyire hülyék még mi sem lehetünk azért, ez a 3 játékos már önmagában többet ér mint Neymar, nem hogy még 100milla plusszba. A Real most igazolta le Hazardot 100-ér aki az elmúlt években szeritnem már jobb mint Neymar, legalábbis többet mutatott. Grizi nyert egy EL-t és egy VB-t, rendszeresen játszott nem volt sérült, 120 lenne ami reális szerintem, ha azt nézzük, hogy ő sem a legfiatalabb már. Neymar 1 évvel fiatalabb náluk, menetrendszerűen megsérül tavasszal, lassan többet van a kórházban meg a bíróságon mint a pályánkrisztiantobias írta:"Barcelona are close to re-signing Neymar from PSG for £89m (€100m) plus Umtiti, Dembele and Rakitic."