Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont egy olyan ellenpéldát hoztál fel akinek a heti fizetése félmillió font...Subinho írta:Hamarabb hoznám vissza Alexis Sanchezt mint Neymart. Irdatlan sok pénz, a vételára+fizetése, ráadásul a bulik, hisztik és a sérülések is benne vannak a kalapban, arról nem is beszélve hogy ment el... Fele fizetésért és fele átigazolási összegért, mint amiért elment is meggondolnám...
Igen, közben eljutott az agyam arra a bizonyos szintreMatyiG írta:Amit Palesz írt, hogy mennyi a bevétel a mezekből a klubnak, arra értettem.
Mire érted tények?MatyiG írta:Ezek tények, nem pro és kontra.
Én kétkedő vagyok, hősiesen bevallom. Szerintem jogosan mondjuk. Ha minden igaz, PSG mezből tavaly 1.400.000 körül fogyott. 85 és 150€ amiket láttam hirtelen a hivatalos oldalon, akció nélkül. A mezek után 10-15%-ot kap egy klub, számoljunk 15-el. Nyilván nem az összes mezt Neymar miatt adták el, de megint számoljunk azzal, hogy miatta. Akár hogy is csűröm-csavarom, ez a fizujára se elég - bruttó fizu, a klubot az terheli elvégre -, nem hogy a vételárra.andreas írta:És van párizsban élő ismerősöm aki elmondta, amikor Ney megjelent psg, hetekig nem tudtak mezt eladni mert olyan eszméletlen kereslet volt a psg-ney mezre!
Ezt csak a kétkedőknek, mit jelent ha valakit igazán szeretnek, milyen óriási bevételek mozognak a háttérben.
Vagy pont akkor ülnek okos emberek ott.andreas írta:ha nem, akkor baj van és nem okos emberek ülnek ott ahol kellene!
Szerinted, 300 millióért lesz kérő érte? Nem hinném. pont ez a lényege a dolognak, el kell adniuk mert menni akar és az a 300 millió a végén nem annyi lesz, ez egy okos játék amit bizony okos emberek majd végigvisznek.ha nem, akkor baj van és nem okos emberek ülnek ott ahol kellene!MatyiG írta:Hiába adnak el annyi Neymar mezt, ha 300 millióba kerülne, fizetése meg szintén 30 millió körül lenne.
Mert?[/quote]andreas írta:Ez sem másabb, a psg kénytelen elengedni,
Que? (2. helyezettet kell nézni.)MessiNeymarSuarez írta:Suarez is legalább annyira megszenvedi azt, hogy nem viszi el Messi és Neymar a védők egy részét, és nem adják a jobbnál jobb passzokat neki kapu elé.
Mert?andreas írta:Ez sem másabb, a psg kénytelen elengedni,
Tény ami tény, ha ő itt lenne, akkor elől lenne egy gyors támadónk, aki a félpályát átlépve már veszélyt jelent az ellenfélre, jelenleg csak 1 ilyen játékos van a kezdőcsapatban Messi személyében, így ha Neymar itt lenne, az ellenfélnek rá is hatalmas nagy figyelmet kellene fordítania, ezáltal lényegesen több mozgástere lenne Messinek, és ne felejtsük el, Suareznek is!andreas írta:Szerintem ha vissza tudjuk hozni, hihetetlen mezeladások lesznek!
Mindannyiunkban van egy pici tüske, de mindannyiunk akarja:)
Azért ha az msn megint összeáll, brutális dolgok jöhetnek ki belőle.
Gondoljatok bele, Ney mit művelt amikor vert seregként fogadtuk a psg-t?
El nem tudom képzelni, a Pool ellen vele kaptunk volna egy 4-est!
Bocsánat ez így nem ok. Inkább, vele rúgtunk volna egyet az holt biztos!
Jelentem, ez nem igaz.andreas írta:Mindannyiunkban van egy pici tüske, de mindannyiunk akarja:)
Mondjuk a PSG-től első körben vele is benyeltünk 4-et, aztán a Juve megint szétveretett minket, hogy a visszavágón pont Neymar annyi labdát adjon el, ami kb rekord volt nála abban a szezonban.andreas írta:El nem tudom képzelni, a Pool ellen vele kaptunk volna egy 4-est!
Erre amúgy kíváncsi lennék, hogy hogy áll most, a múltkor mintha olyat olvastam volna, hogy eléggé visszaesett az értéke az elmúlt évben. Nyilván itt megint az egekbe szökne, ez most csak eszembe jutott, hogy abba mennyi valóság lehet.Nero. írta:Nem lehet pontosan kiszámolni hogy mennyit hoz a konyhára, de marketingben is ott van a világ 3 legértékesebb játékosa közt, és szerintem ő lesz a No1 ha CR visszavonul.
Egy 15-20 millio eurós business, nem elhanyagolható dolog...MatyiG írta:Nyilván ez egy fontos szempont.
Bizony, gazdasági szempontból (egész lényeges dolog)MatyiG írta:Nyilván ez egy fontos szempont.
Hasaltam csakpalesz77 írta:Erről volt is valami hír, vagy hasraütöttél?vinszentvega írta:És ugye, az sem utolsó cél, hogy a 11-es mezből megint áruljanak is... Az elmult 2 évben mennyi kelt el belőle? 2000db? Kb...