Mai francia hírek szerint a PSG hajlandó eladni. Röpke 350 millióért..
andreas írta:Mindannyiunkban van egy pici tüske, de mindannyiunk akarja:)
Jelentem, ez nem igaz.
andreas írta:El nem tudom képzelni, a Pool ellen vele kaptunk volna egy 4-est!
Mondjuk a PSG-től első körben vele is benyeltünk 4-et, aztán a Juve megint szétveretett minket, hogy a visszavágón pont Neymar annyi labdát adjon el, ami kb rekord volt nála abban a szezonban.
Nem tagadom a tehetségét, meg hogy mennyire jó volt itt, de azért vele se garantált semmi, ezt is láttuk már.. Úgy se kell csinálni, mintha csak ő lenne a hiányzó láncszem.
Nero. írta:Nem lehet pontosan kiszámolni hogy mennyit hoz a konyhára, de marketingben is ott van a világ 3 legértékesebb játékosa közt, és szerintem ő lesz a No1 ha CR visszavonul.
Erre amúgy kíváncsi lennék, hogy hogy áll most, a múltkor mintha olyat olvastam volna, hogy eléggé visszaesett az értéke az elmúlt évben. Nyilván itt megint az egekbe szökne, ez most csak eszembe jutott, hogy abba mennyi valóság lehet.
Mezekhez meg annyit, hogy amíg Leo itt van, az eladásoktól nem tartok. Camp Nouban félelmetes volt látni, hogy 10-ből 9 ember legalább az ő 10-esében feszült. Meg amennyi pénzt kapunk a Niketól 1 évben, a direkt mezeladásból őszintén kétlem, hogy olyan komoly bevételünk lenne. De ez már nagyon off itt.