Ha így lenne az nem egy kis szelet lenne. Gyakorlatilag a karrierjét 27 évesen kidobhatná a kukába. A PSG-ben befőtt neki, ha marad könnyen elképzelhető, hogy végiglelátózza a szezont, utána pedig a kutyának sem kell. Ha marad is nem sok sót fog megenni, arról nem is beszélve, hogy elég rémálom lenne a következő szezonja. Az angol piac lezárult, a két spanyol csapaton kívül talán csak a Bayern és a Juve, aki megszerezhetné, de egyik sem érdeklődik, ennyi pénzt pláne nem fognak kiadni érte. Ráadásul nem egy saját nevelés, akinek a Barca volt az otthona.MessiNeymarSuarez írta: Ha a Real tényleg hívja, és annak ellenére is nemet mond, úgy hogy a PSG állása miatt sokkal nehezebb a Barcát elintézni, én azt mondom hogy egy szeletet már szakított a jóvátevésből.
Persze ennél sokkal többre lenne szükség tőle, többek között profi mentalitásra, és arra hogy képes legyen beállni a sorba, ne a bulizás legyen a fő cél.
Bár én még mindig úgy érzem hogy nem fog jönni.
Gyakorlatilag nemcsak, hogy egyetlen csapat van akivel sikereket érhet el, hanem szinte választása sincs. Ebben szerintem semmi szembeköpés sincs.
Az hogy a franciáknál mit és hogyan csinált az más lapra tartozik, azt magának köszönheti,m de az hogy kijelenti, hogy Barcelona az otthona és a fizetéséből is jóval lead már egy gesztusként könyvelhető el.
Én emiatt nem tudnék igazán haragudni ha Madridban kötne ki. Nem tudom anno Ronaldotól hányan kaptak hányingert, pedig mindkét váltásában neki is az elnökkel/edzővel való összezördülése játszotta a főszerepet.