2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgy tudom, hogy most el van tílva, ezért a válogatott miatt nem lenne erre az egészre szükség.Grimaldo írta:Összes katalán oldal lehozta már kb, tehát valószínű van benne valami, bár reménykedem ,hogy a válogatott szünet miatt valami kamu sérülés.MesQueUnClub írta:A rac1 szerint még egy hónapig sérült lesz...
Összes katalán oldal lehozta már kb, tehát valószínű van benne valami, bár reménykedem ,hogy a válogatott szünet miatt valami kamu sérülés.MesQueUnClub írta:A rac1 szerint még egy hónapig sérült lesz...
Azt hiszem ez a ketto nem zarja ki egymast, sot..mess2009 írta:vagy ami még életszerűbb: Messinek a nyaralás után egy alapozó edzésre és egy komplett fizikai regenerációs tréningre volt szüksége, amihez idő kell.corol írta:Szerintem Messi nem akart elutazni Amerikába. Nyilván a szerződés értelmében, csak komoly indokkal maradhatott távol, ellenkező esetben szankciók fenyegethetik a Barcát. Ezért "lesérült" és hogy ne lógjon ki nagyon a lóláb legalább két bajnoki mérkőzést " ki kell hagyjon".
vagy ami még életszerűbb: Messinek a nyaralás után egy alapozó edzésre és egy komplett fizikai regenerációs tréningre volt szüksége, amihez idő kell.corol írta:Szerintem Messi nem akart elutazni Amerikába. Nyilván a szerződés értelmében, csak komoly indokkal maradhatott távol, ellenkező esetben szankciók fenyegethetik a Barcát. Ezért "lesérült" és hogy ne lógjon ki nagyon a lóláb legalább két bajnoki mérkőzést " ki kell hagyjon".
Ugyan már, mindig is kíméletlenül faragták. Nem is gondolom sérülékenynek, ez most így jött ki.Samper írta:Nyilván nem egy oka van annak, hogy Messi az utóbbi időben sérülékennyé vált. Ezek közül alighanem a legfontosabb, hogy ha egyértelműen rá épül az egész csapatjáték, akkor az ellenfél tudatos taktikája lehet, hogy kíméletlenül faragja.
Arról nem akar mesélni, hogy 10+ év alatt hány bajnokságot sikerült nyernieMatyiG írta:Elég sok más különbség van kettejük között, amiből nem a kisebbségi komplexusos portugál jönne ki jobban. Mondjuk a focitudás.
Samper írta:Messi zseniális focista. De ez nem jelenti azt, hogy mindig helyesen ismeri fel, hogy mi áll érdekében és mi nem. Azt se, hogy jó tanácsadókra hallgat. Valószínűleg éppen most kell meghoznia a fontos döntéseket, hogy mikhez ragaszkodjon, miket engedjen el. Szurkoljunk neki, hogy jól döntsön.