2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sajnos én így gondolom, ha viszonylag korrekt ajánlat érkezik érte, akkor rá kell bólintani. A kérdés, hogy mennyit remélhetünk érte ezek után? Ki az, aki komolyabb összegért meg meri kockáztatni a leigazolását? Ha csak valami nevetséges pénzt kapnánk érte, akkor lehet, hogy inkább kölcsönnel próbálkoznék.palesz77 írta:
Nyáron meg kell válni tőle sajnos szerintem, jobb lesz így mindenkinek.
Nem vagyok szakértő, csak olvastam valahol. Azt mondják, hogy ha ott megszakad az izom egyszer, akkor könnyen újra sérülhet. Esetében láthatjuk is, hogy ez sajnos rendre meg is történik..LG írta:Ha valaki van itt, aki ért valamelyest az ilyen sérülésekhez, mik a hosszútávú kilátások? Van rá esély, hogy rendbe lehessen rakni a srácot, és "kinője" a sérülékenységet?
Hàt azért én is sajnàlom a gyereket. Plàne , hogy elkezdte a profi életmódot (bàr lehet ,hogy túl kèsőn). Dortmundba nem kaphatott terhelèst, hogy ott alig volt sèrült vagy mi a szösz?? Vagy talán azzal az elb..ott nyàrral alapozhatta meg ezt a sèrülés hullàmot mikor ideigazolt és nem jàrt edzésre Dormundba?LG írta:Nehéz erre bárit is mondani. Pedig mikor jött a hír, hogy fájdalmat érzett, még bíztam benne, hogy nagyobb lesz füstje, mint a lángja, erre ma meg ez...![]()
Ha valaki van itt, aki ért valamelyest az ilyen sérülésekhez, mik a hosszútávú kilátások? Van rá esély, hogy rendbe lehessen rakni a srácot, és "kinője" a sérülékenységet?
pontosan, így volt vele Dembélé is. akkor viszont ne írjuk, h csak elszenvedett mindent, mert a nagy pénzt igenis elkérte. arról nem tehet, h Barto 140-et adott érte, mert az az ő döntése volt, neki éppen annyit ért Dembélé. viszont a fizetését már ő kérte el, kihasználva a helyzetet, mert nem gyökér. ez rendben van, de akkor nem igaz, h ő csak elszenvedte a dolgot, h csak hozzávágták a pénzt.johdepp írta:Persze annyi pénzért igazából én is elszenvedném a dolgokat, de akkor is
CSK of the yearcsababarca írta: Azért, hogy Denist meg Gomest levegőnek nézte, hát ezért én mondjuk nem tudok haragudni.Érthető.
Nyilván ezekben van egy kisebb költői túlzás.csababarca írta: De az nem állja meg a helyét amikor a sose, soha, egyszer sem szavakkal dobálóztok a témát illetően.
Eddig is negműtötték folyamatosan, én nem tudok olyanról, hogy az Umtiti-féle "tradícionális módszereket" alkalmazta volna.barcelonaforever írta: Remélem Dembelét megműtik és ezekutan nem fogja Umtiti baromsàgait követni.
Az hiányzik!Ha közös megegyezéssel nem megy el akkor cumi.Beperli a klubbot rosszhiszemű szerződésszegésért és megcsesznek minket tízmilliókra.Aztán majd kapunk egy ordenáré bírságot az UFA-tól vagy a Fifától és ha szerencsénk van eltiltanak valami klubtevékenységtől rosszabb esetben átigazolástól.Leon írta:Azonnal szerződést kell bontani vele!
Én nem mondom, hogy nem kereshetné többet labdával.davi10 írta: Megfordítom, egyáltalán nem figyeltem árgús szemekkel, mégis feltűnt, és úgy néz ki nem én vagyok az egyetlen.
De ne legyen igazam.
(Amúgy az asszisztokba beleszámolják azt is, ha rálövi és a kapusról kipattan a másik játékos elé, nem?)
Pont ma jelent meg egy cikk az ESPN-en, amely szerint Messi már egy ideje combsérüléssel játszik. A média firkálmányait persze érdemes fenntartásokkal kezelni, de az ESPN azért nem egy utolsó bulvárlap.daffy írta: Kb egy Messi sérülésre van a csapat attól,hogy az elnök megbukjon.
Megfordítom, egyáltalán nem figyeltem árgús szemekkel, mégis feltűnt, és úgy néz ki nem én vagyok az egyetlen.csababarca írta: Most árgus szemekkel figyelitek Griezes bemozgásait, és hogy hányszor kap labdát.
Egyébként legalább annyiszor beindul Fati, vagy Lajos is amíg
"Nem passzolnak egymásnak" , ezeken én csak jókat nevetek.csababarca írta:mert ez a menő.johdepp írta:Ne is haragudjatok meg, de mi a fenéért kell nulla nímandozni meg lúzer falloszozni szegény srácot?
meg nyomni a dumákat, hogy Messi és Griezman nem passzol egymásnak, vagy Messi Griezman-nak.
vannak ilyen 3-4 havonta elterjedő butaságok a fórumon, amit aztán mindenki átvesz, és bólogat rá, és unásig ismétel bármi a téma.
most direkt megnéztem az asszisztjait az 17/18-as szezonról (EV első szezonja)davi10 írta:
Simán benne van, és egyáltalán nem újkeletű dolog, emlékszem amikor Valverde első évében Messi csak Iniesta-nak, Alba-nak meg néha Suarez-nek passzolt.
Gomes-t meg Denis-t kb levegőnek nézte, amikor üresen voltak. Hasonló a helyzet Griezmann-nal.
Ha jól rémlik, akkor a Real elállt a vételtől Mbappé esetében, amikor túl sok lóvét akart magának, így került a PSG-hez. Szóval akárhogyan is nézzük, ezt a lóvét a klub adta meg neki, illetve az elnök bólintott rá. És az is a klub illetve az elnök hibája, hogy olyan helyzetbe került a csapat, hogy kvázi _MUSZÁJ_ volt Neymar helyére valaki nagyot vagy ígéreteset venni, mert igen gáz volt, ahogy elhúzott a brazil.NovaProspekt írta:Johdepp, azért a fizut ki kell alkudni, nemcsak úgy hozzávágta Barto jótékonyságbol. Ha Dembi elfocizott volna itt minimálberért is, annyit keresne most. Azért keres ennyit, mert ő és az ügynöke kialkudták a sztárgázsit.
Sajnos eléggé nagy igazságod van. Nincsenek rá szavak, hogy mennyire röhejes ez az egész, ami a csapat/klub körül folyik. Bár arra nem vennék mérget, hogy valaha is lenne olyan szitu, hogy Bartó bukna tőle. Számomra elég sok olyan történt az elmúlt 5-6 évben, amivel buknia kellett volna már, de hát a socik nem így gondolják/gondolták. Nem is értem.daffy írta:Ez igazából nem ő,hanem a klub. Bárki igent mond a még több pénzre. És majdnem szó szerint a semmivel keresi meg mindezt. Kitömték a nagy lóvéval,eladták a konkurenciáit. Igazából ez egy olyan öngól,ami szerintem nevetséges. Sőt,már-már nehéz elhinni,hogy mindez csak véletlen butaság. Kb egy Messi sérülésre van a csapat attól,hogy az elnök megbukjon.
fanbarca írta: Fú, ez az eddigi legtalálóbb hozzászólás, amit eddig olvastam Eurobarcán. Sajnos nagyon pontosan jellemez mindent.
Gyertek rámcsababarca írta: meg nyomni a dumákat, hogy Messi és Griezman nem passzol egymásnak, vagy Messi Griezman-nak.